Şimdi Ara

Konu siliinsin (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım itiraz ettiler ve sonucu henüz belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tukas ne olacak. Borsa uçuyor. Biz hergün eksiye gidiyoruz. İyice usandık artık..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen çok agrasif bir adamsın olumsuz bir özeleştiri aldın nı herkese aynı tepkiyi veriyorsun ne diye aldın o zaman 25 misli olan hissedende kar yapıp çıktın diye sormazlarmı adama uluun portföyünde deilmi kaç misli primlendi boş atıyorsunuz hocam zamanında 5 misli artmış diyede bağırdılar engel oldular hisse 26 misli yapmış demişti maviş diye biri onuda işinden etti ky gerekirse burda sana ben cevap veriyorsam emin ol haksızlığa karşı veriyorum yazdıgımı tam olarak okumamışsınız bile kuru sıkı atmayın bilanço kaça katlamış kaç gelir bunları konusun nasıl iztarda yaptınız araştırmayı aynı şekil gerekiyorsa ne yazacağını bize deil kendine soracaksın burada bürüt takasın ne oldugunu bilmeyen insanlar seni takip ediyor bilgi vereceksin şirket hakkında gelecek konuşacaksın adam analiz edip karar verecek nedir bu zenginde eder fakirde onu herkes biliyor sözleşme imzalıyor hisse hesabı açarken zaten en doru bilgiyi aktaracaksan aktar aktarmayıp yok maviş gibi sendr prim yapmış alınırmı diye konusursan seninde hakkından gelir yasal yollarla hesap verirsin. Biz küçük yatırımcılara söleyeceğim kesinlikle şirket hakkındaki yorumlara değil resmi bilgilere dayanın aklınız mantıgınıza uygun görürseniz alırsınız yok şöyle hissede böylede hissede diyenlere kulak asmayın sabır herşeydir rta 15 liraya düştü evet ama 3 gün önce 43 liraya tekrar geldi en tepeden alan bile ortalama düşürerek kara geçti borsa sabırsızların sabırlılara para kazandırdığı yerdir. Selametle kalın eleştiri yapmaktan çekinmeyin. DORUNUN YANINDA YANLIŞIN KARŞISINDAYIZ. BİZ YERLİ YATIRIMCILARIZ.

• TheMetaor T kullanıcısına yanıt
    Yani burada investing tarzı duygusal fanatizm yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Aç kardeşim kendi başlığını RTA fanları diye, hangi marşı söyleyip hangi ağıtı yakacaksanız orada yakın.

• Yine boş bilgisiz bir yorum daha çünkü okumuyoruz ben burda rta savunmuyorum okuyun biraz her hisse için iztara yapılan açıklayıcı bilgilerle gelsin sayfa yapıcısı ben ky yi savunuyorum bir yerde hisse pazarlaması varsa bir yerde maniplasyon varsa veya speklasyon ona sessiz kalmayın diyorum.

• TheMetaor T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım oku araştır diyorsunda sen daha adam gibi DOĞRU yazamamışsın. evet adam yüzeysel olarak yatırım yaptığı hisselerden bahsediyor. Bizim bir şikayetimiz yok zaten niyetler farklı olsaydı telegram grubu falan açardı.
    Zaten benim anladığım kadarıyla işin çok içindeki kişilerden bilgiler alıyor o sayede bu kadar doğru hisseleri seçiyor olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 23 Haziran 2020; 1:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetaor

Sen çok agrasif bir adamsın olumsuz bir özeleştiri aldın nı herkese aynı tepkiyi veriyorsun ne diye aldın o zaman 25 misli olan hissedende kar yapıp çıktın diye sormazlarmı adama uluun portföyünde deilmi kaç misli primlendi boş atıyorsunuz hocam zamanında 5 misli artmış diyede bağırdılar engel oldular hisse 26 misli yapmış demişti maviş diye biri onuda işinden etti ky gerekirse burda sana ben cevap veriyorsam emin ol haksızlığa karşı veriyorum yazdıgımı tam olarak okumamışsınız bile kuru sıkı atmayın bilanço kaça katlamış kaç gelir bunları konusun nasıl iztarda yaptınız araştırmayı aynı şekil gerekiyorsa ne yazacağını bize deil kendine soracaksın burada bürüt takasın ne oldugunu bilmeyen insanlar seni takip ediyor bilgi vereceksin şirket hakkında gelecek konuşacaksın adam analiz edip karar verecek nedir bu zenginde eder fakirde onu herkes biliyor sözleşme imzalıyor hisse hesabı açarken zaten en doru bilgiyi aktaracaksan aktar aktarmayıp yok maviş gibi sendr prim yapmış alınırmı diye konusursan seninde hakkından gelir yasal yollarla hesap verirsin. Biz küçük yatırımcılara söleyeceğim kesinlikle şirket hakkındaki yorumlara değil resmi bilgilere dayanın aklınız mantıgınıza uygun görürseniz alırsınız yok şöyle hissede böylede hissede diyenlere kulak asmayın sabır herşeydir rta 15 liraya düştü evet ama 3 gün önce 43 liraya tekrar geldi en tepeden alan bile ortalama düşürerek kara geçti borsa sabırsızların sabırlılara para kazandırdığı yerdir. Selametle kalın eleştiri yapmaktan çekinmeyin. DORUNUN YANINDA YANLIŞIN KARŞISINDAYIZ. BİZ YERLİ YATIRIMCILARIZ.
    Boş atıyorsun vs. Bu nasıl üslup? Terbiyesizliğe gerek yok. Şamar gibi cevabı alınca seviyeniz hemen düşüyor. Yazdığınız şeyler zaten sizin nasıl bir kafaya sahip yatırımcı olduğunuzu gösteriyor.
    Evet ben agresifim. Terbiyesizliğe, hadsizliğe asla kayıtsız kalmam. Tepkimi koyarım.
    Yok yasal yollarla hesap verirsin vs.
    Sen kimsin hadsiz?
    Bu tehdidin arkasında durup yasal yoldan hesap sormazsan şerefsizsin. Adam ol ve hadi hesap sor.
    Yok millet takip ediyormuş da bilgi verecekmişim. Bu neyin kafası? Sen kimsin de bana talimat veriyorsun? Kime ne bilgisi verme mecburiyetim var? Burada ücret karşılığı hizmet veriyorum da bir taahhüt altına mı giriyorum?
    Konunun ilk mesajını okuyun ve anlayın diyeceğim ama o kapasite olmadığına eminim.

Burada güzel bir şey oldu. Sadece kendi bilgim çerçevesinde değil başka forum üyeleri de kendi bilgileri ile paylaşımda bulunuyor. Soru soruyor. Ben dahil vakit oldukça cevaplar veriliyor.
    Sizi Blokluyorum.
    Kendi seviyenizdekilerle ve size goygoy yapacaklarla devam edin.

Bu konu da sonlanmıştır arkadaşlar. Sanki benim bir menfaatim var da bu tiplerle muhatap oluyorum. Tehdit filan alıyorum.
    Herkese bol kazançlar. Tabi önce sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 23 Haziran 2020; 8:2:5 >

• Hocam ilk mesajdan beri takip ediyorum cok fayda gordum.Her boslukta birsey yazip cizdiniz mi diye konuya girdim.Bunu sizi bir gelir kapisi gormekten ziyade neyi neden yapiginizi anlamaya calismak icin yaptim.
    Hayatin her alaninda bu tip insanlar karsimiza cikti ve cikmaya devam edecek. Dolayisiyla bu konuyu kapatirsaniz evden cikinca gittiginiz ortamda baska biri gelip can sikacak.Ricam sizden konuyu kapatmayin yada beni surdan da takip edebilirsiniz diye bir adres gostermeniz.

• Hocam burda sizin engin bilgilerinizden faydalanıyorduk Allah razı olsun bu forumda en az bi nebze bile olsa bilgi kapan arkadaşlar vardır lütfen konuya devam edin. Toplumda olduğu gibi her alanda böyle insanlar var bu insanlar yüzünden yaptığınız işten fayda gören, ufukları açılan kardeşleri mahrum bırakmayın inşallah devam edersiniz. Saygılar...

• Böyle hadsiz dengesiz karaktersiz insanlar hayatımızın her alanında maalesef ki karşımıza çıkıyor. Siz bilginizle birikimlerinizle birçok insana yardımcı olduğunuz büyük faydalar sağladınız. Bu kadar güzel hayrlı bir iş yaparken dua alırken böyle tipler yüzünden aramızdan ayrılmayın. Biz her daim arkanızdayız.

• merhaba 6-7 aylık sürede 50ktl için yatırım tavsiyeniz nedir?
  • Por favor hocama tavsiyem,yazım tarzıyla zeka seviyesini belli eden ve başarılı insanları kıskandığı için onlara çamur atan , hayatta hiçbir yere gelememiş ve gelemeyecek olan kişileri ciddiye almaması ve bloklayıp geçmesidir. Bunlardan sayıca çok var ve bunları kaale almak, onları haketmedikleri bir yere çıkarmak anlamına gelir.

• Ne biçim bir karaktersin sen ya

• Şimdi sen gidiyorsun ya..
    İztarı ne yapacağız

• Hocam bütün gerizekalılara cevap verirsek dünyada işimiz var. Siz neden insan yerine koyup cevap veriyorsunuz böylelerine.He deyip geçeceksin git RTA da parayı 100 e katla diyeceksin.Sen bu insana bir şey katamazsın zaten.Sanki herkes gerizekalı okuma yazma bilmiyor. Sadece RTA alanlar okuyabiliyor o haberleri süper ya :D
  • Ya zaten bu tip platformlarda hep boyle olur, biri paylasim yapar, takip edenlerin cogu da tesekkur eder, 1-2 tane bos adam gelip ortaligi karistirip paylasim yapan kisiyi bezdirir.

Por favor hocam boyle bombos yorumlara karsi cevap vermek yerine gormezden gelip devam edin bence. Adam defalarca “DORU” yazmis kaale alinamayacak bir seviyede oldugu ordan belli. Ben konunuzu yeni gordum ama umarim devam edersiniz portfoyunuzu paylasmaya. Kolay gelsin.

• hocam lütfen konuyu böyle bir kaç insan olmayanlar için bırakmayın her yerde böyle kötüleyen insanlar olur

• Bu tür platformlarda, insanlara hiç bir çıkar gözetmeden bilgi veren kişiye, haksız bir saldırı olduğunda konunun diğer takipçileri,saldırıda bulunan kişiye gereken tepkiyi göstermeli. Yoksa konu sahibi kişinin konudan gitmesi gayet doğal.

• Doğa27 D kullanıcısına yanıt
    Zaten gösterdiğini düşünüyorum.

• iki gün önce takibe başladığım konunun sonlanmaması düşünülemezdi.
    şans budur.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.