Şimdi Ara

Konu siliinsin (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an 1.46. Buradan alınır mı hocam? Alınırsa nereye kadar çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genel olarak endeks hakkında ne düşünüyorsunuz ve portföyünüz nasıl etkilenir olası bi inişte

• Öncelikle insanlara burda zaman buldukça yardım ettiginiz için ve zamanınızı bizleri bilgilendirmek için harcadıgınız için teşekkür ediyorum.
    Uzun zamandır smart hissesini takip ediyorum.Bu hisse hakkında sizinde görüşlerinizi almak isterim.Daha rahat bir yatırım yapabilmek için
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Hocam Logo Yazılım konusunda bir fikriniz var mı.? Covid öncesi çok iyi mali sonuçlar gelmişti. Orta/uzun vade için soruyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • I

• Hocam yeni hisseye girdiğinizde bu sefer bende peşinizden gelcem hayırlısı bakalım. Çok sağolun herşey için.

• Yeni hisseye bende giricem kesinlikle

• Hocam sizce yatırım fonu almak mantıklı mıdır?

Bu arada RTALB hissesine, yazdıklarınızı okuduktan sonra hak verdim ve girmekten vazgeçtim. Yapikredi makul gözüktü ona girdim.

Yatırım fonu hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek isterim. Teşekkürler

• Yatırım fonları az ama temkinli kazanmak, risk sevmeyenler için idealdir.
    Göreceli olarak hisse senedi ağırlıklı olanlar biraz daha oynak takip edilebilir ama sizin ne istediğinize bağlı. Kısa bir google araştıması ile hangi tip (yani fon içerisindeki enstrümanların ağırlığı) fon aklınıza yatıyorsa tercih yapabilirsiniz.

Diğer arkadaşların sorularına vaktim oldukça yanıt verebilirim.
    Hisse tavsiyesi, yeni hisse diye soranlara artık bıktığım yanıtı veriyorum. Konuda sık sık güncellediğim örnek portföy hisseleri benim önerimdir.
  • Hocam şu listeni yenileyip yazarmsn sayfa kasıyor

• Güzel başlık gittikçe hareketleniyor :)

KUTPO'da mesela günlerdir tavanla kapatıyor, tarihin en yüksek seviyelerinde. bunlara anlam veremiyorum. yatırım yapacak arkadaşlar grafik okusun, değerlendirmelerini ona göre yapsın, bir video var youtube'da hisseler nasıl toplanıyor, sonra insanlar nasıl madur ediliyor. dikkatli olun paranızı kaptırmayın. kazanma hırsına paranızı, birikiminizi kaptırmayın.
  • Kısa sürede çılgın gibi adeta 20 misline katlayarak ve halen alım fırsatı vermeden giden ekiz ve rtalb halen almayı düşünenler varsa helal olsun.
    Operasyon bitince çok canlar yanabilir dikkat.
  • Hocam Ayen hakkında fikriniz varmı acaba ? Ayenden çıkıp avod a girme düşüncem var gibi

• Altın ve dolarımı son yükselişte sattım ve alım için biraz daha düşmesini bekliyorum (swap anlaşması 2 hafta içinde)
    Merakım şu ben CEMAŞ ile günlük hareket ediyorum. Bankacılık ve havacılık (pegasus hariç) tav-thy 2 aylık al tut düşünüyorum. Bilanço vs araştırmıyorum sadece bu 2 sektör çökme ihtimalini görmüyorum .
  • Pegasus halen nasıl bu fiyatlarda kalabiliyor anlamak zor. İlk çeyrek bilançosu geldi anlamlı zarar. Ve asıl zarar yazan bu pandemi dönemi 2.çeyrek bilançoda fiyatlanacak. Havada halen uçak yok. Uçuşlar başlayınca da sıkı yaptırımlar nedeniyle uzun süre eski karlılık olmaz. Evet, kasasında iyi para vardı ama görüyoruz bilançoyu. Valla tutan bu fiyatlarda iyi tutuyor. Ben şahsen uzun süre havacılık hisselerine yanaşmam. Tabi uzunda bu fiyatlar iskontolu kalacak. Yine de bekleyip daha aşağıdan almak var.

• Portföyümüzün son durumunu güncelleyelim.

deras (maliyetimiz) - 4,024 tl x 9000 lot : 36216 tl ( şu an fiyatı 4,18 tl, kazanç - 1,404 tl)

Avod (maliyetimiz) - 2,50 tl x 13241 lot : 33102 tl ( şu an fiyatı 2,48 tl, zarar - 264 tl)

pınsu (maliyetimiz) - 3298 lot x 5,41 tl : 17842 tl ( şu an fiyatı 6,10 tl, kazanç - 2.276 tl)

adese (maliyetimiz) - 1,08 tl x 29883 lot : 32273 tl ( şu an fiyatı 1,51 tl, kazanç - 12.850 tl )

Naten (maliyetimiz) - 18,71 tl x 1269 lot : 23.743 tl ( şu an fiyatı 18,04 tl, zarar - 850 tl)

26/11/2019 - başlangıç toplam : 99872 tl

12/05/2020 - güncel toplam : 158,592 tl

kazanç : 58,720 tl
  • Ostimi sattınız mı? Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: t3x@s

Ostimi sattınız mı? Hocam.
    3 sayfa önceki güncellemeye bakarsanız ostim satıp pınar su aldık.
  • Avod 1.43 den aldım hemen arttı 1.50 leri gördü .
    Adese 1.48 den emir verdim almicak galiba

• uluun güzel çıkış sonrasında düzeltme sürecinde, pandemi dolayısıyla pınar su, ersu, petun vs gıda hisseleri gibi 2.çeyrek güzel bilanço açıklayacaktır. ayrıca ulu un 9 milyonluk yeni ihale de kazandı.
    16 liraya dayanmıştı, şimdilerde 10,40 gibi fiyatlıyor.
    buradaki örnek portföye almadım, pınar su burada zaten var ama kendi portföyüme bugün 10,36 maliyetle 8888 lot alarak dahil ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 12 Mayıs 2020; 16:32:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.