Şimdi Ara

Konu siliinsin (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sat mı diyorsun hocam :) cahillik başa bela :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Uluun bugün tabanı görecek galiba çok kötü düştü 9.45 lerde şuan.güzel zarar yazdı 10.75 ten almıştım. Yarın toparlayacağını öngörüyorsunuz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 14 Mayıs 2020; 11:29:5 >
  • murat55351 kullanıcısına yanıt
    Al ve ya sat demiyorum.
    Ben de sormuştum bi arkadaşla birlikte Deras'a girilir mi hala diye.
    Bugün yukselince demek ki girilirmiş demek istedim.

• ocakb O kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: boldpilots

Uluun bugün tabanı görecek galiba çok kötü düştü 9.45 lerde şuan.güzel zarar yazdı 10.75 ten almıştım. Yarın toparlayacağını öngörüyorsunuz herhalde
    Bende 10.50 den girmiştim, bugün 9.40 tan da aldım ortalama düşürmek için gün içinde 9.80-90 seviyelerini görürsem trade yaparım bakalım... Ytd..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu iş bankası olayı var. Bu hisseler hakkında ne düşünüyorsunuz. Baya düşmüş alınır mı? Ya da siz almayı neden düşünmüyorsunuz?

• duman2578 D kullanıcısına yanıt
    Ulu un taban yaptı geçmiş olsun 😓😓😓

• Tüm hisseler neredeyse kaybettirdi ne düşünüyorsun üstadım ?

• Üstad ortalık 56 meydey meydey düşüyoruz

• Bende 10.50 den ulu un almıştım ama konu sahibi orta uzun vadeli alıyor çoğu aldığını , elbet aldığımız yerlere gelecektir şahsen ben 1 ay beklemeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fiona22

Hayırlısı olsun bizler için. Beklemedeyim hocam.
    Maalesef taban oldu, ancak pek çok hisse ciddi kayıpta, bugün bist çok kötü. Ama bu hisseye inanıyorum.
    Bugün taban bozarsa veya yarın mutlaka yüklü gireceğim.
    Dün işim olsa ve göstergeleri takip etmesem 10,52 den elden çıkaramazdım. Çok değildi ama kayıp kayıptır.

Konu siliinsin
  • Bu konuda verdiğim portföy önerisi 5 hisseden birisini satıp yerine uluun alacağım. Gidişatı takip ediyorum, bugün taban bozarsa veya yarın duruma göre hangi fiyattan koyacağız bakalım.

Diğer mesajlara vaktim oldukça zaman ayıracağım. Şimdi iş zamanı teklifleri okumak gerekiyor.
  • RTA / EKİZ ve Güler'de taban başladı, cezalar geldi, bakalım yarın ne olacak
  • Buradaki portföyümüzden
    Avod (maliyetimiz) - 2,55 tl x 13241 lot : 33765 tl
    ile satıyoruz

Uluun 8,64 tl x 3908 lot : 33,768 tl alıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 15 Mayıs 2020; 10:2:59 >
  • rtalb, glryh, ekiz, tactr, iztar,

bunlarda sanki lale devri bitti.

bugün 2.tabanı yediler.
    özellikle rtabl ve glryh agresif yükselişinde temeli vardı, şu artamda test kiti üretmek, devlet desteği vs.vs.
    ama bire yirmi katlamış, inanılmaz performans ! ne olacak daha uzaya mı çıkacak ? sonsuza kadar mı çıkacak ?

Mesela GLRHY henüz 1 ay önce 1,40 tl olan fiyat dün 25 tl filan oldu.
    bu yolda aşağılardan toplayanlar artık her kademeden sattıkça ve alan oldukça paraları sayacaklar. Allah akıl fikir versin. Halen de gaz verenler var, 3 hane olacak, mal topluyorlar diye. Gerçekten mal (!) topluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Üstad günaydın,

AEFeS ve CCOLA hakkındaki görüşlerinizi paylaşır mısınız?@por favor
    Üstad görüşlerini bekliyorum @por favor
  • daNGe® kullanıcısına yanıt
    hiç ilgilenmediğim hisseler, vaktim olduğunda grafiğe bakar destek ve direnç rakamlarını yazarım.
  • tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt
    ayrıca diyelim ki 100 lot 2 tl'de balım yapacaksın, karşıdaki de 100 lot satış yapacak, eğer borsada senden başka oyuncu yoksa 100 lot sadece hesabına geçer, ama başka bir oyuncu alım emrini senin verdiğin saatten önce verdiyse o zaman o 100 lot sana değil ona gider. Bir de diyelim sen 2 tl den 100 lot alacaksın ama karşında 100 lot 2 tl'den satıcı yok o zaman da alım yapamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.