Şimdi Ara

Konu siliinsin (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesajım bulunsun.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Adese çok iyi sıçradı. Ben bekledim. Siz ne yaptınız sattınız mi duruyor mu anlayamadım. Şimdi 1.50 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi çapımda perşembe günü Avod, Adese ve İpeke den "kar realizasyonu" yapıp çıktım. Bu hafta gevseyince tekrar alırim diye. Maalesef endex gevşemesine rağmen bu hisseler gidiyor. Kısmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocakb -- 4 Mayıs 2020; 13:30:36 >
  • yoğunluğumdan dolayı tek tek yanıtlıyamıyorum, kusura bakmayın.

bu konuda sık sık yazıyorum.
    ama halen alalım mı satalım mı diye soranlar oluyor.
    bu konuyu insanlar kazansın, zarar etmesinler diye açtım ve örnek portföy koydum, bire bir takip edenler olduysa şu kriz döneminde bile kısa sürede yaklaşık % 50 kazançda kalabildik. bu nasıl oldu ? günlük al satlar ile uğraşmadık.
    bu konu yatırıma orta ve uzun vade bakanlar içindir.

ben günlük trade ile elbette kazanıyorum, uğraşıyorum ama günlük trade olayı anlıktır ve bu konuya her dk başı göstergelere göre alın satın yazamam, bu anlık olaydır bunu ancak çok sınırlı sayıda kişi ile kendi Whatsapp grubumuzda, telefon ile gerçekleştirebiliyoruz. bunu yapabildiğimiz diğer kişiler de benden zaten kat kat üstat kişiler.

burada hiç kimsenin zarar etmesini istemem.
    lütfen hisse senedi konusuna kısa vadeli bakmayın. farz edin 6 ay 1 sene filan vadeli bankaya para yatırdınız veya yatırım amaçlı arsa aldınız, öyle düşünün.

bu konuda güncellediğim portföy halen geçerlidir, zaten öyle olmasa şunu alalım bunu satalım diye güncelleme yapıyorum.

Kesinlikle haklısınız katılıyorum. Kendi adıma portföyümde hala sizin portföyünüzdeki hisselerin çogu duruyor. Arada bir küçük bir kısmıyla endeksin seyrine göre kendimi deniyorum. Bizim gibi anlık detaylı takip yapmayanlar için hisse bazlı günlük trade çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

veeee adese tavan. sana hep inanmıştım. gıdalardan primlenmeyen sen kalmıştın.
    satabildin mi sağlam mal dağıtmışlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85K altına alırım bekliyorum şuanda almam hisse izlemedeyim şaçma sapan 1 den 13 lira olan hisselerle işim olmaz hepsi mal dağıtımı 2 liradan alıp 10 liradan zor satarsınız alıcı yok sonuçta o fiyata o yüzden yok uçucak 1 lira 5 lira olacak o işler zor işler yada ortada bir yerde satacaksın yoksa sıkıntı taban taban gider :)
    DOHOL Vardı 1.85 den sattım ben sattıktan sonra Akbank takip listesine almış ama en çokta satan o nasıl işse 1.20 liradan alıp 1.85 den mal dağıtıyorlar kesin.Dohol'un lot'u çok fazla o yüzden pek manipulasyona mağruz kalmıyor lot çok olduğu içinde tabi yerinde sayıyor.TRKCll vardı 13.90 dan onuda sattım.
    Bankalardan tabi feci zarardayım stop loss'ta olmadım çünkü işbankasında stop loss yok sanırım bulamadım kaldı öyle :/

Velhasil adam gibi zincir emir olan vs banka tavsiyesi istiyorum.Ziraat varmış ama ziraatfx demi var fx nedir pek bilgim yok tavsiye edeceğiniz banka var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 5 Mayıs 2020; 10:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

85K altına alırım bekliyorum şuanda almam hisse izlemedeyim şaçma sapan 1 den 13 lira olan hisselerle işim olmaz hepsi mal dağıtımı 2 liradan alıp 10 liradan zor satarsınız alıcı yok sonuçta o fiyata o yüzden yok uçucak 1 lira 5 lira olacak o işler zor işler yada ortada bir yerde satacaksın yoksa sıkıntı taban taban gider :)
    DOHOL Vardı 1.85 den sattım ben sattıktan sonra Akbank takip listesine almış ama en çokta satan o nasıl işse 1.20 liradan alıp 1.85 den mal dağıtıyorlar kesin.Dohol'un lot'u çok fazla o yüzden pek manipulasyona mağruz kalmıyor lot çok olduğu içinde tabi yerinde sayıyor.TRKCll vardı 13.90 dan onuda sattım.
    Bankalardan tabi feci zarardayım stop loss'ta olmadım çünkü işbankasında stop loss yok sanırım bulamadım kaldı öyle :/

Velhasil adam gibi zincir emir olan vs banka tavsiyesi istiyorum.Ziraat varmış ama ziraatfx demi var fx nedir pek bilgim yok tavsiye edeceğiniz banka var mı ?
    Hocam bende iş kullanıyorum ne yazık ki dediğiniz gibi zincir emir yok, arkadaş vakıf kullanıyor zincir emir varmış orada çokta memnun şu anda Vakıftan...

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Akbank kullanıyorum zincir emir orda da yok. Sanırım eskiden vardı kaldırdılar.

• quote:

Alıntıları Göster
    sanırsınız ki taban olmuş da satamıyoruz.
    burada 1,08 den tavsiye verdiğimiz adese şu anda 1,50
    benim portföyümde kuruşlu zamanlardan duruyor.
    mal dağıtıldığına inanan satar kurtulur.
    gün sonu pastaya bakan, aracı kurum dağılımına göz atan dağıtmışlar mı görebilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adamın maliyeti portföyde yazıyor, satmasa ne olur %35-40 kar var şu anda, iyi niyetiyle sağolsun burada paylaşımda yapıyor dalga geçer gibi konuşmalar hoş değil bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

sanırsınız ki taban olmuş da satamıyoruz.
    burada 1,08 den tavsiye verdiğimiz adese şu anda 1,50
    benim portföyümde kuruşlu zamanlardan duruyor.
    mal dağıtıldığına inanan satar kurtulur.
    gün sonu pastaya bakan, aracı kurum dağılımına göz atan dağıtmışlar mı görebilir.

Alıntıları Göster
    grafiğe bakmadım hocam detaylı 1 den 11.5 a çıktığını gördüm sonra geri 1.5 a inmiş kötü bir niyetim yoktu merak ettim

• Maşallah bugün naten tavan yaptı.

Avod görüşün nedir üstad ? Saygılar

• NadirŞah kullanıcısına yanıt
    Avod örnek portföyümüzde yer alan hisse.
    Hemen hemen tüm gıda hisseleri gibi yukarı güzel hareket gösterdi ve gıda hisseleri şu anda sert çıkışın düzeltmesini yapıyor. Gıdada 2 çeyrek bilançoların çok iyi geleceği malum ama henüz 1.çeyrek bilançolar söz konusu. Pandemi etkisi hemen geçmeyeceğine göre gıdalar orta ve uzunda yine iyi olacaktır.
    Tekniğe bakınca hareketli ortalama halen güçlü al veriyor.
    2,55 ve 2,29 güçlü destekler.
    2,72 ve 3,14 yukarıdaki önemli eşikler.

Arkadaşlar, ayrıca gıdada sert düzeltmeye giren "pınar su" yine orta ve uzuncular için öneriyorum. 5 tl altına gelirse gözünüz kapalı dalıp tutun. ama asla kısa vade için önermiyorum. tahtada çok sert hareketler var. tahtacısı malum zat ve adamı çarpar veya ihya eder.
  • Doascı kardeşim var mı buralarda ne olacak bizim halimiz
  • Portföyümüzün son durumunu güncelleyelim.

deras (maliyetimiz) - 4,024 tl x 9000 lot : 36216 tl ( şu an fiyatı 4,06 tl, kazanç - 324 tl)

Avod (maliyetimiz) - 2,50 tl x 13241 lot : 33102 tl ( şu an fiyatı 2,54 tl, kazanç - 530 tl)

ostim (maliyetimiz) - 8537 lot x 2,59 tl : 22111 tl ( şu an fiyatı 2,09 tl, zarar - 4.269 tl)

adese (maliyetimiz) - 1,08 tl x 29883 lot : 32273 tl ( şu an fiyatı 1,48 tl, kazanç - 11.954 tl )

Naten (maliyetimiz) - 18,71 tl x 1269 lot : 23.743 tl ( şu an fiyatı 19,77 tl, kazanç - 1.345 tl)

26/11/2019 - başlangıç toplam : 99872 tl

06/05/2020 - güncel toplam : 157,329 tl

kazanç : 57,457 tl

ostim satıyoruz ve yerine pınar su alıyoruz

ostim - 8537 lot x 2,09 tl : 17842 tl (satış)
    pınsu - 3298 lot x 5,41 tl : 17842 tl (alış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 6 Mayıs 2020; 16:48:45 >

Tebrikler , alkim 1 e 5 hisse verecek diyorlar bedelsiz yani 6 hissemiz olacakmis ,
    Ne düşünüyorsunuz bu konuda fikrinizi öğrenebilir miyim

• dün portföyümüze aldığımız pınar su tavana gidiyor.
    bollinger yalan söylemez.
    hayvanım bennnnnnn
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.