Arkadaşlar üniversite bittikten sonra hemen askere gittim geldim, hemen iş buldum ve 1 yıldır çalışıyorm. 4 yıldır beraber olduğum kız arkadaşımı oyalayacak konu kalmadığı için artık sıkıştım evlilik konusunda.
Okul bitsin, askerlik, iyi bir iş ve para biriktirme..... Artık hiç bahane kalmadı.
Evdekilerden tık yok.... yaklaşık 25binlira biriktirdim ve 1 adet 99 palio(10bin) aldım...
Az bi borçla aslında herşeyi kendim lükse kaçmadan hallederim. :)
Evdekilerden hiç tık yok arkadaşlar, kız arkadaşımı da tanırlari ciddiyetide bilirler ama tık yok... Eee hatunuda oyalayamıyoruz.. Oturdum düşündüm yaza evlenmeye karar verdim .... Şimdi bunu söylemekte... Karşımda oturuyo anne & abla... (baba sizlere ömür)
Konuyu nasıl açalım?
direk söyle karşı çıkmazlar zaten
Konuya nasıl girileceği mi kalmış.Yaş gelmiş geçiyor. Yaşının büyüklüğünden,bir işte çalıştığından,askerliğin bittiğini;sıranın evlenmek olduğunu söyle.Ailene, sizinde torun sahibi olma zamanınız geldi dersen yarın evlendirirler. :)
Hadi gözün aydın. Sana tavsiyem kendini zorunlu hissediyorum diye sakın evlenme. Kızı 4 senede iyi tanıcak yakınlığın oldu mu bilmiyorum ama içinden gelmeden kız mahçup olmasın diye evleniyorsan bu evliliği ne kadar uzun sürdürebilirsin merak ediyorum doğrusu.
yok yok kız arkadaşıma olan sevgimden ve saygıdan şüphe yok....
konuya gircem diyorum arkadaşım kelimeler konusunda yardım edin