Şimdi Ara

Konu kilit gm elite sorunu çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumdan herhangibir tarayıcıdan bir siteye girsem site yüklenmeden daha virüs reklam sayfası açılıyor ekrana virüs uyarısı çıkıyor google playe program indirmem için yönlendiriyor.Telefondan hiçbir siteye giremiyorum düzgün bir şekilde.Bu sorunu mobil veride,ev ve iş yerinde ki wifi'da da yaşıyorum.Çözüm olur diye normal format ve hard format attım ama değişen bişi yok.Başından geçen veya bilgisi olan derdime çare olursa sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfysndnz -- 17 Ekim 2015; 12:12:27 >

• Antivirüs programı yükletmek için bazı sitelerin içinde bu bir reklam gibi bir sey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır telefonu açıp nette gezsen de bu uyarı çıkıyor. Siz telefonu virüslü zannedinde o uygulamayı indirin diye..

• Virüs telefona değil modeme bulaşıyor. çok kişinin başına geldi. Modemi resetleyin sonrada telefonu

• Kullandığınız taraciyi silin sorun kalkmassa format :)

• ismaily465 kullanıcısına yanıt
    tarayıcı chrome formata rağmen silinmiyor. Ve sorun hala daha devam ediyor malesef :(
  • sfysndnz S kullanıcısına yanıt
    Playden virüs programı indir tarat bi bulamazsa ona göre başka alternatifler düşünelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefona format at ve kurtul.cmw varsa wipe data yapman yeterli
  • G2 de de benzer sorunu yasayanlar vardi. Bi arkadas airties modemden kaynaklanigini soyluyodu. Googleda airties virusu diye aratinca sorunun cozumleri cikiyo diyodu. Belki cozum olur.

• Her türlü virüs taramasına rağmen telde virüs çıkmasa bile herhangi bir sayfayı açtığımda istediğim sayfa yerine virüs ekranı geliyor.Haftasonu modeme ve tele format atacağım gelişmeyi bildireceğim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Ya arkadaş adam yazmış başında böyle bi sıkıntı var yardım edin diye güzelce de anlatmış virüs girdi format attım ve gitmiyo napcam diye. Ordan da bi salak çıkmış site reklamıdır o diyo bu adam zaten mal site reklamıyla bu virüsü ayırt edemiyor dünyanın en salak insanı bu zaten. Ötemi de çıkmış virüs programıyla yarat diyo. Adam varya bunu hiç düşünememiş zaten ya arkadaş ne kadar da zeki oyle tavsiye ye bak.
    Ya insan bildiği doğru düzgün bi çözüm varsa çözüm olur. Saçma sapan konuşmayın saçma yorumlar yazmayın mal miyiz biz. Aynı virüs bendede var modemle alakası yok is yerindeki kablosuz da da oluyo evdenim de de. Fabrika ayarı yaptım. Recovery bottan sıfırladım gitmiyo bu virüs. Lütfen arkadaşlar bisey biliyosanız konuşun ya virüsün ekran resmini de attim
     Konu kilit gm elite sorunu çözüldü Konu kilit gm elite sorunu çözüldü Konu kilit gm elite sorunu çözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: bsrnbrs

Ya arkadaş adam yazmış başında böyle bi sıkıntı var yardım edin diye güzelce de anlatmış virüs girdi format attım ve gitmiyo napcam diye. Ordan da bi salak çıkmış site reklamıdır o diyo bu adam zaten mal site reklamıyla bu virüsü ayırt edemiyor dünyanın en salak insanı bu zaten. Ötemi de çıkmış virüs programıyla yarat diyo. Adam varya bunu hiç düşünememiş zaten ya arkadaş ne kadar da zeki oyle tavsiye ye bak.
    Ya insan bildiği doğru düzgün bi çözüm varsa çözüm olur. Saçma sapan konuşmayın saçma yorumlar yazmayın mal miyiz biz. Aynı virüs bendede var modemle alakası yok is yerindeki kablosuz da da oluyo evdenim de de. Fabrika ayarı yaptım. Recovery bottan sıfırladım gitmiyo bu virüs. Lütfen arkadaşlar bisey biliyosanız konuşun ya virüsün ekran resmini de attim
     Konu kilit gm elite sorunu çözüldü Konu kilit gm elite sorunu çözüldü Konu kilit gm elite sorunu çözüldü

Aynen dediğin gibi kardeşim bende de bu ve bunun gibi şeyler oluyor.İnş çözümünü buluruz :(

• Daha ekran resmi varsa bende bi kactane paylaştım. Ben olmaz sa garantiye vercem telefonu. Şuan telefonumdan nefret ediyorum. Bu lanet virüsle uğraşmaktan biktim

• quote:

Orijinalden alıntı: sfysndnz

quote:

Orijinalden alıntı: bsrnbrs

Ya arkadaş adam yazmış başında böyle bi sıkıntı var yardım edin diye güzelce de anlatmış virüs girdi format attım ve gitmiyo napcam diye. Ordan da bi salak çıkmış site reklamıdır o diyo bu adam zaten mal site reklamıyla bu virüsü ayırt edemiyor dünyanın en salak insanı bu zaten. Ötemi de çıkmış virüs programıyla yarat diyo. Adam varya bunu hiç düşünememiş zaten ya arkadaş ne kadar da zeki oyle tavsiye ye bak.

Aynen dediğin gibi kardeşim bende de bu ve bunun gibi şeyler oluyor.İnş çözümünü buluruz :(

Çoooook zeki(!) arkadaşım eğer dikkat ettiysen siteden verildi diyor bu mesaj ve birinde güncelle derken diğerinde program yükle diyor.Lütfen şu androidi senin gibi Çoooooook zekiler(!) kullanmasın.

• Arkadaşlar garantilik bir durum değil ortadaki.Sekmeyi kapatın yeterli olur.Ve sakın dedikleri şeyleri indirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GelecektenGelenDinozor

Arkadaşlar garantilik bir durum değil ortadaki.Sekmeyi kapatın yeterli olur.Ve sakın dedikleri şeyleri indirmeyin.

Bende ayriyeten bir sekme açılmıyor direkt olarak sayfada buna benzer reklam çıkıyor ve istediğim sayfayı görememiş oluyorum.Ee heralde oturup onun dediği uygulamayı indirmiyoruz hatta tıklamıyoruz...Bu konuya LÜTFEN BAŞINDAN GEÇEN VE ÇÖZÜME ULAŞMIŞ KİŞİLER YORUM YAPSIN.
  • Aynen kardeşim bende de direk o sayfada yaptığı da oluyor. Sekme açtıgıda hatta nün et haber uygulaması kullanıyodum onun içinden dahi cikti. Rom â bulaşmış olabilir.

• Ayrıca sekme kapatmak çözüm mu yani sürekli cikiyo bu habire sekme açılıyo telefonu kapat sat daha iyi yani. Daha etkili bi çözüm

• telefona virüs girdi sanırsam
    internette bir sayfa acmaya calıstıgımda sayfanın arayuzu gorunur gorunmez farklı sayfalara yonlendiriyor ,telefonda virüs algılandı su programı indir v.b. veya gogle playden farklı bir uygulama örnek çanak okey indir gibi farklı uygulamalara yonlendiriyor.
     Konu kilit gm elite sorunu çözüldü  Konu kilit gm elite sorunu çözüldü

virüs programı ile taradım herangi bi risk altında değil diyor ?
    kısacası nete de giremiyorum !

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infesta -- 10 Mayıs 2015; 14:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infesta

telefona virüs girdi sanırsam
    internette bir sayfa acmaya calıstıgımda sayfanın arayuzu gorunur gorunmez farklı sayfalara yonlendiriyor ,telefonda virüs algılandı su programı indir v.b. veya gogle playden farklı bir uygulama örnek çanak okey indir gibi farklı uygulamalara yonlendiriyor.
     Konu kilit gm elite sorunu çözüldü  Konu kilit gm elite sorunu çözüldü

virüs programı ile taradım herangi bi risk altında değil diyor ?
    kısacası nete de giremiyorum !

[album][/album]

Aynı sorunları yaşıyoruz ama bir çözümü yok :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.