Şimdi Ara

Konu Kilit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro Truck Simulator 2 Multiplayer Kulübü imza Yayınlanmıştır.. Profilinize Eklemeyi Unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackerr -- 10 Mayıs 2014; 1:43:12 >
  • dostum en son konvoy halinde Nürnberg'ten İngiltere'ye yüklü şekilde gidilecekti, ben yüksüz şekilde arkadan devam ederken başka bir konvoya takılıp yolu karıştırdım sonra da çıktım ama şimdiye varmışlardır kanımca

edit: bu oyunu en ucuz şekilde nereden ve nasıl satın alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıElma -- 10 Mayıs 2014; 3:11:11 >
    İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/
  • Beyler yükü boşalttım Birmingham'da. Red ve Dragon önden uçup gittiniz ben de Ozanı bekledim 1 dakika kadar. Sonra pingden dolayı kicklendiniz deyip offline a attı.
    Ben de mecburen gittim yükü bıraktım.

3 Saate yakın çok keyifli bir yolculuktu. Başta çok kişiydik ancak giderek azaldık Yolda 1-2 online ezmesi gördük tabii 1-2 kazamız da oldu.
    Ama ilk defa bu yundan keyif aldım katılan arkadaşlara teşekkürler bence bunu tekrarlamalıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BellatRixess -- 10 Mayıs 2014; 4:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Stradale

dostum en son konvoy halinde Nürnberg'ten İngiltere'ye yüklü şekilde gidilecekti, ben yüksüz şekilde arkadan devam ederken başka bir konvoya takılıp yolu karıştırdım sonra da çıktım ama şimdiye varmışlardır kanımca

Hocam yolu yarılamıştık keşke yük alsaydınız takılsaydınız bizle :) tab à basarak grupla aranızda mesafeyi kontrol edin bir dahaki sefere. Sıkıntı olmaz

Orijinalden alıntı: benkisacabede

Beyler yükü boşalttım Birmingham'da. Red ve Dragon önden uçup gittiniz ben de Ozanı bekledim 1 dakika kadar. Sonra pingden dolayı kicklendiniz deyip offline a attı.
    Ben de mecburen gittim yükü bıraktım.

3 Saate yakın çok keyifli bir yolculuktu. Başta çok kişiydik ancak giderek azaldık Yolda 1-2 online ezmesi gördük tabii 1-2 kazamız da oldu.
    Ama ilk defa bu yundan keyif aldım katılan arkadaşlara teşekkürler bence bunu tekrarlamalıyız

Sorma ya seni bir ara kaybettik ama ilerde durduk bekledik gelmeyince devam ettik bizde şu atmalar,laglar falan kalksa oyun 10 numara olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

dostum en son konvoy halinde Nürnberg'ten İngiltere'ye yüklü şekilde gidilecekti, ben yüksüz şekilde arkadan devam ederken başka bir konvoya takılıp yolu karıştırdım sonra da çıktım ama şimdiye varmışlardır kanımca

Hocam saat 04.35 itibariyle Shefield a vararak turu bitirdik. Nunberg-Soumpthamton-Cambridge-Shefield olarak toplam 3 saat surdu yolculuk :) Ama mükemmeldi fotolarıda atıcam

@OGK1903

@Draqonn

@benkisacabede

Rota:Nunberg-Soumpthampton-Cambridge-Shefield

Konu Kilit Konu Kilit Konu Kilit Konu Kilit Konu Kilit Konu Kilit Konu Kilit Konu Kilit Konu Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGK1903 -- 10 Mayıs 2014; 4:55:03 >

• Süper olmuş. Konvoy

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Steam grubumuzu ilk mesaja ekle istersen. :)
    http://steamcommunity.com/groups/dhtircilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Steam grubumuzu ilk mesaja ekle istersen. :)
    http://steamcommunity.com/groups/dhtircilar

Peki Teşekkürler akşam bakıcam.

• amac eglenmekti vurduk kirdik

1:00 deki bug a dikkat cekici cagirdimda duzeldi tamirhanenin yanindayim cekici cagiriyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 10 Mayıs 2014; 12:19:19 >

• vay be süper olmuş gerçi o kadar vaktim de yoktu iyi ki yük almamışım her gün kamyonlarla bir sürü fotoğraf çekiliyoruz bununla ilgili bir caps çalışması yaptım ben de umarım beğenirsiniz
     Konu Kilit

• Stradale kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım seninle Dortmund tamirhanede karşılaştık dün gece. Volvo vardı bende, sonra oyundan koptum bir anda.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.