Şimdi Ara

konu kapansın (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
24
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kinggg___

quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Efsane güçlenerek
    gelirken; düşmanlar
    kinlerinden, hırslarından zehirli
    kusmuklarını köpürterek etrafa
    saçmaya başladılar.

hacı, konuyu açanla beraber o kusmukta boğulmayın sakın :D

çünlü ağır DOLANDIRILMIŞ!!!

sazan.avi deseniz de inanmam artık çünkü bildiğin derin araştırmalar yapmış bu kediyle ilgili inanmış yani :D

+1

sazan.avi derse sıvama bölümüne geçmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinggg___

bak adım adım dediklerimiz olmuş senden daha fazla para istemişler

FAKAT

PARAMI GERİ YOLLADILAR DİYİP DE BİZİ YEME HACIIII

Sana yine katılıyorum şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

geçmiş olsun.dh olmasa bu işe daha çok para harcardın dostum sen.zararın neresinden dönersen kardır

+1

Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir.. İyi niyetini kullanmaya çalışacak çok kişi çıkacak karşına dikkat!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

çok sağlam CSB.
    eğer gerçekse de iyi olmuş o kedi mahallede köpek bırakmaz yer

Mesajı editlemeden önce yazdıkları Başta gülmedim ama sonra parayı geri aldım ayaklarına yatınca diyorum.Sıvama kısmını da gerçekleştirmiş

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Bir hevese girdik bakalım. F2 jenerasyonu Savannah kedisi getirtiyorum. Bugün uçağa bindirecekler Cumartesi sabahı havaalanından almaya gideceğim. Umarım başımıza çok dert açmaz

Afrikalı bir kadından bu kediyi alıyorum. Daha önceden Balıkesir'de bulunmuş konu oradan açıldı ve kedisini almaya karar verdim. Kadına evcil hayvanların parayla satılmasına karşı olduğumu söyleyince ayrı bir sevindi kadın ve bana seve seve kedisini göndereceğini söyledi. Elinde iki tane savannah kalmıştı(6 kardeşlermiş) ben de dişi olanı aldım(daha sadık ve oyuncu). Daha sonradan kedinin Türkiye'ye gelebilmesi için kadın kediyi sadece hayvanların ve hayvansal ürünlerin kargolandığı tanıdığı bir şirketle Express Mail Services Delivery Agency adında bir kuruluş kedinin gerekli evraklarını ve sağlık testini yaptırdı. Daha sonradan beni aradılar Cameroon'lu yetkili bir adamla görüştüm çok saygılı bir adamdı bana her hitap edişinde Sir diyordu. Şu Afrikalılar çok iyi adamlar . Benden kedimin uçak bilet parasını istediler o da 175€ tutuyor biraz pahalı ama kediyi sapa sağlam getirecekler ve işin artısı şu ki bu kediyi almaya kalktığınız zaman çok para dökmeniz gerekmektedir. Türkiye'ye hayvan mamaları ve diğer her türlü eşyaları distrübe eden adam babamın arkadaşıdır ve onu aradık dedik böyle böyle adam bize 6'da biri fiyatına geliyor kedi sakın kaçırmayın dedi biz de işlemleri başlattık. Sonunda kedim artık "international recognizable" yani hangi ülkeye giderse gitsin gümrükten geçebilecek duruma gelmiştir. ı. Sağolsun kadın benle çok ilgilendi kedinin evinden tut oyuncaklarına hatta kalan mamasına dek bana yolluyor her şeyini.

Kedinin adı : Casandra (ismini sonradan değiştireceğim)
    Yaşı : 11 Haftalık
    Türü : F2 jenerasyonu Savannah (annesi savannah, babası serval) (F2 jenerasyonu %29 oranında vaşak geni taşır)

Gerekli Bilgiler
    Bu tür kediler uyumayı ve ilgilenilmeyi çok severler.
    Bu hayvan çok değişik bir hayvandır çünkü köpek büyüklüğüne gelebilir.
    Tasma takıp gezdirebilirsin çok hoşlanıyor.
    Alman kurdu gibi eğitim verebilirsin. Yani kediye nazik davranırsan uysal olur ama hafif hırçın olsun diyorsan sert davranmak gerekir(amacım bu değil)

F1 jenerasyonu : %53 oranında vaşak geni taşır
    F2 jenerasyonu : %29 oranında vaşak geni taşır
    F3 jenerasyonu : Daha düşük bir oranda vaşak geni taşır

Son kalan iki kedi bunlarmış
    http://img687.imageshack.us/img687/9372/savannah0.jpg

gri olan aslında daha tatlı gelmişti bana ama dişi kedi istediğimden beyaz olanı seçtim

bana gelecek olan kedi bu
    http://resim.donanimhaber.com/upfiles/922891/EBFEE83792A2411CACB8F01FFFD07105.jpg
    büyüyünce bu hale gelir herhalde
    http://funnycatwallpapers.com/wp-content/uploads/2012/08/white-savannah-cats-1.jpg

local://upfiles/922891/EBFEE83792A2411CACB8F01FFFD07105.jpg

• olaya iyi tarafından bak efsane konun oldu :D
  • N'apmış beyler almış mı savannayı? Muhahaha.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranı geri mi aldın ? Tamam oldu bir durum da niye yalan söylüyorsun.Herkes biliyor almadığını , zaten söylemişlerdi aynı senaryoyu sana.Dolandırıldın insanlık hali ,saflığını kullandılar olabilir ama böyle para mı geri aldım diyip kendini küçük düşürme.
  • Konunun özetini anlatayım. Bu arkadaş yanlış anlamadıysam 15000 - 18000 dolar arasında fiyatı olan bir kediyi, Afrikalı bir kadının ona ücretsiz bir biçimde göndereceğini söyledi. Tek istediği şey uçak ücretiymiş. Daha sonra dolandırıldığını yazdık ve ardından attığı mesaj ise kadının 350 dolar daha istediği, bu parayı vermeyeceği ve parasını geri aldığı oldu ki parasını geri aldığı da yalan..

Bu tür dolandırıcılıklar çok fazla.. Diyor ki sana şunu göndereceğim sadece kargo ücreti vs öde diyor yolluyorsun sonra şöyle bir sorun oldu şu kadar para daha lazım diyor. Onu alınca yine bir bahane uydurup yine para istiyor. Kısacası sömürebildiği kadar sömürüyor. Bunu yaparkende gerçek olmayan kargo şirketleri, gümrük problemleri vs gibi yalandan şeyler uyduruyor.
  • Büyüdüğünde ne olacağı belli değil aslan falan olur allah korusun. uzak durmak lazım
  • quote:

Bir hevese girdik bakalım. F2 jenerasyonu Savannah kedisi getirtiyordum sonra evine geri yollattım işte nedeni.
    Beyler kedi gelmiyormuş. Uçuş planı Kamerundan Belçikaya, oradan New Jersey'e sonra da Istanbul'a olacaktı. Firma beni sabah 9 da arayıp 350 dollar vermemi çünkü New Jersey'de havanın şu anda -18 derecede olduğunu ve kedinin kargo bölümünde sağlığı için elektronik kutu almamı gerektirdiğini bildirdiler fakat ben anlaşmamız 175€ olduğundan dolayı bunu kabul etmeyeceğimi o vaziyette paramı geri vereceklerini bildirdim. Şimdi Western Union'dan aradılar paramı geri yollamışlar. 350 USD çok ciddi bir para olduğundan ve daha fazla vermek istemediğimden dolayı kediyi geri aldılar ben de paramı geri aldım. Artık Türkiye içinden bir kedi seçeceğiz.

konu kapansın

zaten onu yapcaklardı herifler dolandırıcı işte

• quote:

Şu Afrikalılar çok iyi adamlar

Bu alıntı nereden acaba?
  • quote:

Beyler kedi gelmiyormuş. Uçuş planı Kamerundan Belçikaya, oradan New Jersey'e sonra da Istanbul'a olacaktı. Firma beni sabah 9 da arayıp 350 dollar vermemi çünkü New Jersey'de havanın şu anda -18 derecede olduğunu ve kedinin kargo bölümünde sağlığı için elektronik kutu almamı gerektirdiğini bildirdiler fakat ben anlaşmamız 175€ olduğundan dolayı bunu kabul etmeyeceğimi o vaziyette paramı geri vereceklerini bildirdim. Şimdi Western Union'dan aradılar paramı geri yollamışlar. 350 USD çok ciddi bir para olduğundan ve daha fazla vermek istemediğimden dolayı kediyi geri aldılar ben de paramı geri aldım. Artık Türkiye içinden bir kedi seçeceğiz.

buraya kadar her şey güzeldi,sakın bundan sonra csb,sazan avı falan deme ,iyice sıvarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 26 Ocak 2013; 15:05:19 >

• Afrikadan S2 getirirsin anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneuss187

Bir de gelip parayı aldım demez mi aga bu boru değil ki babayaro bile araya girse tek kuruş alamazsın.

O değil de yanarım yanarım aileye akraba arkadaşa durumu nasıl anlatacaksın buna yanarım. Adın sonra kötüye çıkmasın yoksa bu darbe itibarını ortadan kaldırır muhahahaha.gif

Bonus:
    Bonus:
     konu kapansın

Bu nedir abi?

• soruldu mu bilmiyorum kargo neden belçikadan new jersey'e gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anlayış

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Orijinalden alıntı: Anubis59

adamın dolandırıldığına üzülmeyin beyler kendisi zengin bir şahıs zaten

eğerki zenginse dolandırmak hak mı oluyor yani onu dolandıran iyi mi yapmış oluyor? "dolandırıldıysa iyi olmuş" niye? "cünkü sen zengınsiiiiin ehü ehü"
    aç kal

Admine sordum garibim şimdiden yeni nik almış muhahahaha.gif

Bu arada dolandırıcının ailesine ulaştım garibime selamları var:

konu kapansın

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

soruldu mu bilmiyorum kargo neden belçikadan new jersey'e gidiyor ?

Çünkü öyle bir kargo yok

• Takip .

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Çünkü öyle bir kargo yok

Yahu hayvan taşımak zaten dert, bunlar dünyanın en sıkı kanunları olan 2 farklı yerine yolluyor biri Avrupa Birliği diğeri Amerika.

Kaçak gidiyorsa zaten uyutuyorkar kedileri el bavullarına sokup, yasalsa zaten kargo bölümüne koymazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Çünkü öyle bir kargo yok

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.