Şimdi Ara

konu kapansın (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
24
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer gerçekse de iyi olmuş o kedi mahallede köpek bırakmaz yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

çok sağlam CSB.

CSB değil adam ilk mesajını bile düzenlemiş değiştirmiş, ilk mesajı merak edenler önceki sayfalara bakabilirler alıntılanmış şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinggg___

quote:

çok sağlam CSB.

CSB değil adam ilk mesajını bile düzenlemiş değiştirmiş, ilk mesajı merak edenler önceki sayfalara bakabilirler alıntılanmış şekilde.

akıl var mantık var 10 dolarlık elektronik devre bile gümrükte sorun çıkarıyor(sağolsun devletimiz).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinggg___

quote:

çok sağlam CSB.

akıl var mantık var 10 dolarlık elektronik devre bile gümrükte sorun çıkarıyor(sağolsun devletimiz).

Türkiyede afrikalılar tarafından bu şekilde dolandırılan yüzlerce kişi var aynı zamanda elektronik eşyalarda da yapıyorlar ucuza iphone gibi. millet inanıyo aga yapacak bişi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Bir hevese girdik bakalım. F2 jenerasyonu Savannah kedisi getirtiyordum sonra evine geri yollattım işte nedeni.
    Beyler kedi gelmiyormuş. Uçuş planı Kamerundan Belçikaya, oradan New Jersey'e sonra da Istanbul'a olacaktı. Firma beni sabah 9 da arayıp 350 dollar vermemi çünkü New Jersey'de havanın şu anda -18 derecede olduğunu ve kedinin kargo bölümünde sağlığı için elektronik kutu almamı gerektirdiğini bildirdiler fakat ben anlaşmamız 175€ olduğundan dolayı bunu kabul etmeyeceğimi o vaziyette paramı geri vereceklerini bildirdim. Şimdi Western Union'dan aradılar paramı geri yollamışlar. 350 USD çok ciddi bir para olduğundan ve daha fazla vermek istemediğimden dolayı kediyi geri aldılar ben de paramı geri aldım. Artık Türkiye içinden bir kedi seçeceğiz.

konu kapansın

* Önce 175 euro verdin, ardından 350 dolar daha istediler. Onu da ödeseydin muhtemelen bi 500 japon yeni daha rica edeceklerdi, onun ardından da 750 ingiliz sterlini.

* Parayı ne olarak aldın peki? Genelde bi bardak soğuk su olarak ödeme yapıyorlar diye biliyorum da ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede bundan var kapıştırıyonmu
     konu kapansın
  • Milyarlık kediyi 175 € aldıgına seviniyor ama sazan

• Konuyu başından beri okudum, ilk başlarda sevindim ne güzel takip ederiz konuyu diye. Hem arkadaş için bir değişiklik olur kedinin resimlerini falan koyar dedim ama sonlara doğru yaklaştıkça dolandırma mesajlarını gördüm ilk başlarda inanamasam da gerçeklik payı varmış maalesef. :) Geçmiş olsun :) Keşke parayı göndermeden konuyu açsaydın hocam şöyle şöyle bir durum var 175 euro göndersem mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anlayış

Bonus:
     konu kapansın

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Bir hevese girdik bakalım. F2 jenerasyonu Savannah kedisi getirtiyordum sonra evine geri yollattım işte nedeni.
    Beyler kedi gelmiyormuş. Uçuş planı Kamerundan Belçikaya, oradan New Jersey'e sonra da Istanbul'a olacaktı. Firma beni sabah 9 da arayıp 350 dollar vermemi çünkü New Jersey'de havanın şu anda -18 derecede olduğunu ve kedinin kargo bölümünde sağlığı için elektronik kutu almamı gerektirdiğini bildirdiler fakat ben anlaşmamız 175€ olduğundan dolayı bunu kabul etmeyeceğimi o vaziyette paramı geri vereceklerini bildirdim. Şimdi Western Union'dan aradılar paramı geri yollamışlar. 350 USD çok ciddi bir para olduğundan ve daha fazla vermek istemediğimden dolayı kediyi geri aldılar ben de paramı geri aldım. Artık Türkiye içinden bir kedi seçeceğiz.

konu kapansın

hocam seni delimi s....

• Hiç bir firma 1-2 saat ıcınde bu şekil para iadesi yapmaz..Zaten o kadar iyi bir şirket ise anlaşmanızdan dolayı seni mağdur etmeyip ucretsiz şekilde kargoyu tamamlamaları gerekirdi.Parayı iade aldıgını soyleyerek,yalan söylemesen olucaktı hocam ama o posttan sonra artık bu afrikasazan.avi durumu kurtarılmaz..
  • nasıl sipariş ettin nerden ettin açıklarsan sevinirim gerçekten çok güzel bir cins
  • http://intoko.kijiji.com.tr/c-Hayvanlar-Alemi-Kedi-Diger-Kedi-Cinsleri-F1-F2-ve-ucretsiz-ev-icin-F3-Savannah-yavru-kedi-W0QQAdIdZ440745093

Arkadas bu ilandan almis galiba. Balikesir ve intoko uyuyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bonus:
     konu kapansın

• KAZIKLANMIŞ MI
  • arkadasa nacizane onerim su, bilemiyorum yerler mi? Size guvenmem icin gonderdigim parayi bana geri gonderin ben de size istemis oldugunuz tutari gonderecegim o zaman desin. Biraz zor yerler gibi ama yine de son care...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın safı. Bir de güyya parayı geri göndermişler Atmaaaa atmaaaa atmaaa atmaaa

Arkadaş seni şimdi değil bir bardak su anca damacana keser.
  • Ulan gece gece iyi güldürdün Bir de konun başlarında demişsinki :

"Sağolsun kadın benle çok ilgilendi kedinin evinden tut oyuncaklarına hatta kalan mamasına dek bana yolluyor her şeyini. "

" Afrikalı bir kadından bu kediyi alıyorum. Daha önceden Balıkesir'de bulunmuş konu oradan açıldı ve kedisini almaya karar verdim. Kadına evcil hayvanların parayla satılmasına karşı olduğumu söyleyince ayrı bir sevindi kadın ve bana seve seve kedisini göndereceğini söyledi."

• quote:

konu kapansın

olum yapmayın lan
  • geçmiş olsun.dh olmasa bu işe daha çok para harcardın dostum sen.zararın neresinden dönersen kardır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.