Şimdi Ara

konu kapanmıştır kilitleyebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 19 Ekim 2009; 21:00:29 >

• Yaratır tabi ki , siz 2009 (0 sayılır) araç alıyorsunuz tabi ki olacak yedek anahtarları garanti belgeleri , ayrıca arabayı noterde üzerinize almadan bütün herşeyini yedek anahtarlarına kadar hepsini almadan parayı vermeyiniz havale etmeyiniz, yok yan battı çamura battı , parayı alayım arabada oyle yapalım satısı vs.. hiçbirinede itibar etme sakın , yok sen beni yine hırsız yerine koyuyosun falan dersede hiç sakinleştirmeye çalışma bence , babamın oğlumusun sen benim kardeşim de geç , piyasada onbinlerce araç var bitek araç onun mu , satmazsa satmasın . Ben şimdi çoğu tamamlanmış olaya turp suyu sıkmak istemem ama benim kendi huyumdan olsa gerek ben bu aracı almazdım , pinpirikli adamım çünkü napayım , tek yalan yakaladım mı koparırım ipleri isterse 50 milyara 2009 bmw 3.20d satıyo olsun , candır çıkmaz huydur değişmez. Ama kelepir araç denkgetirmişsiniz siz sanırım, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalKSK -- 18 Ekim 2009; 13:12:50 >
  • kasko da sorun çıkartabilir yedek anahtarın olmaması, bunu bir araştırın derim.
  • Peki adam Aracı asıl kullanan ile görüşmek istediğinizde neden o kadar tepki verdi ki

Yedek anahtarın olmaması durumu bence riskli.
  • @suiside , KemalKSK çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

@Prokizya

çünkü kadının bana teyzesi olduğunu söyledi ama aslında değilmiş. Bu yüzden heyecanlandı. Tahminimce kadından arabayı alırken biraz acele olmuş işlemler aldatmazgrouptan öğrendiğim o şekilde o yüzden adam da yedek anahtar ile garanti belgelerini almayı unutmuş olabilir. Ben yedek anahtar ve garanti belgesi olmadan arabayı almayacağımı söyledim.
  • yedek anahtar çalınma durumlarında kasko da sıkıntı yaratabilir
    onun haricinde araç temiz miş ama çok karışık yazmışsınız okuyuncaya kadar başını unuttum
    satan adam belki konsinye iş yapan biridir al sat böyle iş yapan çok insan var. devride o yüzden üstüne almamıştır

bende aracı alırken adam garantisi var demişti ama bitmiş olduğunu farkettik tam devir işlemleri sırasında artık buraya kadar gelmişiz geri dönmek olmaz deyip aldık ya adam harbiden bilmiyordu yada kandırdı en baştan ama araç temiz olduğu için çok da iplemedim bu olayı

birde o aracın 2 yıl garantisi var garanti belgesi nasıl olmaz ben onu anlamadım araç 2009 tarihinde alındıysa 2011 e kadar garantisi vardır ama bakımlarını serviste yaptırarak ve araca ek bir özellik ekletmediği sürece yetkili servis haricinde
    _
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 19 Ekim 2009; 21:00:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    4 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ne olursa olsun siz eşeğinizi sağlan kazığa bağlayın. Başta yalanla başlayan bir iş ince eleyip sık dokuyun derim.

Dediğiniz gibi anahtar ve belgeleride gelmeden almayın bence.

Bu arada yeni tip anahtarların (inmobilizer olan) yedeklerini yaptırmak için her hangi bir belge felan isteniyor mu acaba ?
  • valla bende 1 yıl araba baktım temiz araba her zaman denk gelmiyor bu aracımı alana kadar kaç tane araca baktım hatırlamıyorum bile. ama acelede etmeyin garanti belgesine gerek yok zaten serviste gözüküyorsa bir daha belge ibraz etmenize gerek yok. onun haricinde yedek anahtarı kesinlik le alın kullanma klavuzunu da unutmayın bunlar bence bir araçta olmassa olmaz şeylerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

valla bende 1 yıl araba baktım temiz araba her zaman denk gelmiyor bu aracımı alana kadar kaç tane araca baktım hatırlamıyorum bile. ama acelede etmeyin garanti belgesine gerek yok zaten serviste gözüküyorsa bir daha belge ibraz etmenize gerek yok. onun haricinde yedek anahtarı kesinlik le alın kullanma klavuzunu da unutmayın bunlar bence bir araçta olmassa olmaz şeylerdir.

Çok teşekkürler kullanma kılavuzu mevcut. İçime kurt düştü şimdi adam anahtarın yedeğini yaptırabilir mi servis dışında bir yerde :)
  • Yaptırabilir de o senin için sorun olmaz, full kasko yaptırırsın , araç allah korusun çalınsa bile alırsın kaskodan değerini : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

Yaptırabilir de o senin için sorun olmaz, full kasko yaptırırsın , araç allah korusun çalınsa bile alırsın kaskodan değerini : )

Çok teşekkürler inşallah bir sorun çıkmaz.
  • sorması ayıp arabayı kaça aldınız?birde özellikleri nelerdir?

gerçekten yaşadığınız olay çok karışık.satan kişi yalan söylemese daha iyi olurdu ama sanırım sorun yok.adam bu kadar araştıracağınızı tahmin edememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

sorması ayıp arabayı kaça aldınız?birde özellikleri nelerdir?

gerçekten yaşadığınız olay çok karışık.satan kişi yalan söylemese daha iyi olurdu ama sanırım sorun yok.adam bu kadar araştıracağınızı tahmin edememiş

Daha almadım satışı aldıktan sonra tüm maliyetleri söylerim size :) Baştan kendisine yazılım mühendisi olduğumu söylemiştim. Google u yazılımcılardan iyi kullanan yoktur heral :)
  • buarada yeni anahtar yaptırma masrafı tahminen ne kadar tutar bilen var mıdır ?
  • Arabayı almak için çok heyecanlısınız. Bir durun sakin olun.

Evet uzun süre araç bakıp istenen gibi bulunamayınca sinirler bozuluyor, ilk aracı hemen alası geliyor insanın.

Servis expertizi, sanayide baktırma falan hepsi hikaye yalan olabiliyor. Çok araba aldım sattım. Çok arkadaşıma da araba aldım.

Serviste kaporta expertizinde, ölçüm sırasında mikron değerlerini gözünüzle gördünüz mü. Varsayılan değer 105- 130 arası. Ve parçalar arasında da bu değerler orantılı olmalı. Bu işi yaparken ustanın yanında durup baktınız mı? Unutmayın sizi en kolay güvendiğiniz yerde aldatılırsınız. Servisler de itimat ederek gittiğiniz yerler olduğu için, sizin güveninizi çok rahat istismar ederler.

Ben şöförlük de yaptım. Envayi marka model araba kullandım, serviste bakım yaptırdım, kazalı araba topladım. Şu yetkili servislerde donen dolapları anlatan bir kitap yazacam.

Sonuç olarak:

1- Sakin olun. Yavaşlayın.
    2- Memleketteki son araba o araba değil.
    3- Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesi (Kendimden biliyorum). Bana öyle geliyor ki sizde korkarım yakın zamanda tecrübe sahibi olacaksınız gibi.
    4- Yalan baştan varsa , bilin ki diğer noktalarda da çıkacaktır. Yok teyzem, yok ebem. Birde sinirlenip alıcıya çıkışma. Siz tam adamına rast gelmişsiniz.

Tek Kelime: Almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: cezmi33

Arabayı almak için çok heyecanlısınız. Bir durun sakin olun.

Evet uzun süre araç bakıp istenen gibi bulunamayınca sinirler bozuluyor, ilk aracı hemen alası geliyor insanın.

Servis expertizi, sanayide baktırma falan hepsi hikaye yalan olabiliyor. Çok araba aldım sattım. Çok arkadaşıma da araba aldım.

Serviste kaporta expertizinde, ölçüm sırasında mikron değerlerini gözünüzle gördünüz mü. Varsayılan değer 105- 130 arası. Ve parçalar arasında da bu değerler orantılı olmalı. Bu işi yaparken ustanın yanında durup baktınız mı? Unutmayın sizi en kolay güvendiğiniz yerde aldatılırsınız. Servisler de itimat ederek gittiğiniz yerler olduğu için, sizin güveninizi çok rahat istismar ederler.

Ben şöförlük de yaptım. Envayi marka model araba kullandım, serviste bakım yaptırdım, kazalı araba topladım. Şu yetkili servislerde donen dolapları anlatan bir kitap yazacam.

Sonuç olarak:

3- Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesi (Kendimden biliyorum). Bana öyle geliyor ki sizde korkarım yakın zamanda tecrübe sahibi olacaksınız gibi.
    4- Yalan baştan varsa , bilin ki diğer noktalarda da çıkacaktır. Yok teyzem, yok ebem. Birde sinirlenip alıcıya çıkışma. Siz tam adamına rast gelmişsiniz.

aslında aynısını bende yazacaktım ancak fazlasıyla hevesli görüldüğünüz için yazmadım ancak bu yazıyı gördükten sonra bir hukukçu olarak kesinlikle almamınız tavsiye ederim.
    dimyada pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın da

• adama internetten o kadar araç satışı ile uğralıyorsa bence uzak dur boşver gitsin piyasada araba mı yok uyanık geçinen adi adama para kazandırma
  • İkinci el araç almak ne kadar zor bişey miş ya. Okadar kararsızım ki 2 gündür başım ağrıyor. Aracın fiyatı uygun aldatmazlar grouptan kaçırmayın dediler. Ama adam yalancı birisi ne bileyim of. Birde adamın şirketi işi vs si belli eski ilanlarda da hep aynı telefon numaralarını kullanmış. Kartını verdi bize bilmiyorum ya ne yapmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezmi33

Arabayı almak için çok heyecanlısınız. Bir durun sakin olun.

Sonuç olarak:

Cezmi33 ve Huke yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Özellikle Huke arkadaşım bu adam bize neler yapabilir. Sonuçta işi belli , parayı hesabına internet bankacılığı ile göndericez , herhangi bir kapora istemedi bende zaten lafını etmedim. Telefonu 3 senedir kullandığı telefonu. Adam ek iş olarak alım satım yapıyorsa, aracı üstüne geçirmeden satıyorsa yalan söyleyebilir sonuçta. 1 hafta önce aldığın bir arabayı sattığın zaman millet huylanır. Bilmiyorum ben arabayı gördüm çok beğendim o yüzden objektif olamayabilirim. Siz bir hukukçu olarak hesabı belli olan , telefonu aynı olan , yarın iş yerinide arattırıcam işi gücü belli olan birinin bize ne gibi kazıklar atabileceğini söyleyebilir misiniz.? Çok teşekkürler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.