Şimdi Ara

konu kapandı.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNemoraS -- 19 Şubat 2021; 22:15:27 >

• Daha beta sürüm veriyorlar ve hala beta 3 te beta 7 çıkar sonraki haftada tam sürümü yayınlanır. Yani daha çok sürer gibi bence ama belli olmaz bu akşamda yayınlanabilir yarın akşamda belli olmaz apple bu ne halt ettiği belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yepyeni cihazımda şu sorun var home tusuna basınca ekran gelmiyo kilide basınca da gelmiyo biraz sonra geliyo 3-5 kere bastırıyo
  • Tahminen mart ayının ortalarında yayınlanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNemoraS

daha yepyeni cihazımda şu sorun var home tusuna basınca ekran gelmiyo kilide basınca da gelmiyo biraz sonra geliyo 3-5 kere bastırıyo

Valla kardeş iphone almakla hata etmişsin ciddi söylüyorum bunu yıllardır iphone kullanıyorum ve çok güzeldi önceden yine illa ki bir iki sıkıntı oluyordu ama bu kadar değildi. Mesela sen 8 kullanıyormuşsun daha 8 çıkalı kaç ay oldu. Ben se kullanıyorum valla ios 10 da cihaz mükemmeldi diyordum ilk aldığımda bunu kullanırım 3 4 sene rahat ama bi güncelledim ios 11 e dedim b*ku yedik bu telefonda heba oldu. Anlıyacağın ios 12 ile cihazları düzelttiler düzelttiler düzelmezse daha kimse iphone felan almaz zaten şuanda alanlar bile sırf adı için alıyorlar yani şu “ iphone abiiii “ diyen tipler varya onlar alıyor. Aklı olan almaz kardeşim eskiden ios yazılımı en iyi yazılım diye alıyorduk kasma donma olmuyor diye alıyorduk bu özellikler olunca itunese felan bağımlı kalmak insana koymuyordu ama şimdi cihaz ağlıyor resmen.

• Arkadaşım selamlar bizde aynı cihazı kullanıyoruz ne donma ne takılma var yazılımda sorun yok yani.Herhalde senin telefonunda bir sorun var gidip bi göster cihazını istersen değiştirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 26 Şubat 2018; 20:26:58 >
  • bu hafta gelebilir diye bir dedikodu çıktı ama bir şey henüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tahminimce nisanin ilk haftasi olabilir

• Bu akşam saat 11 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.3 mart sonuna dogru gelir. İos'un guncelleme tarihleri her yil asagi yukari aynidir "Apple bu bakarsin yarin yayinlanir" gibi aciklamalar sacma kaliyor. Sizin cihazin sorunu da itunes'tan temiz kurulum ile buyuk ihtimalle hallolur.

• Hayır yayınlanmayacak sonsuza kadar hu sürümde kalıcaksınz

• Mart nisan

• 15 Gün Ara İle Beta Yayınlanıyor Daha Beta 3 Şuan En Az 3 Beta Daha Gelir 15*3 - 45 GÜN Sonra Belki Daha Fazla.
  • Gelsin artık gönlümün efendisi :)
  • Mart ayının 20si gibi bekliyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal yarın

• 45 Günü Var En Az Boş Yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.