Şimdi Ara

Konu Kapalıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakavcioglu -- 3 Eylül 2015; 19:43:24 >

• Bu arkadaş çok metal fırtına okumuş
  • Hocam sanki yeni bir call of duty serisinin senaryosu gibiydi...
  • barzani erbildeki kasabasından dışarıya çıkamıyor 10 bin askeri nasıl güneydoğuya çıkartacak ama güzel hikâye devamını getirsen okuyan çıkar eminim.
  • Türkiye ye bu kadar saldırı oluyor barzani bile saldırıyor yunanistan yerinde oturmaz heralde izmirden girerler onlarda
  • Amerika nın Türkiye için farklı planları var. BOP için Türkiye yi ileri bir seviyeye taşıması lazım. ve bazı insanların temizlenmesi lazım bunun içinde... ergenekon un olmasının sebebi de budur. Türkiye nin üzerinde hakimiyeti olan iç kuvvetleri çökertmek. bunun başında ordu geliyor... kaldı ki Türk ordusu savaşa girse dökülür... Türkiye cumhuriyeti nin ordusu nun bir gücü olsa idi önce pkk yı bitirirdi... herneyse Türkiye yi temizlemek için haarp teknolojisini kullanacak... farkettiyseniz bugün bir kaç tane deprem oldu... yakında istanbul yahut ankara merkezli 6.0 üzerinde bir deprem daha olacak. ve yeni bir Türkiye düzeni kurulucak. CHP ve MHP tarihe karışacak....

bütün anlattıklarım meydana gelirse, benim de haklarım saklıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: MetaLX

Amerika nın Türkiye için farklı planları var. BOP için Türkiye yi ileri bir seviyeye taşıması lazım. ve bazı insanların temizlenmesi lazım bunun içinde... ergenekon un olmasının sebebi de budur. Türkiye nin üzerinde hakimiyeti olan iç kuvvetleri çökertmek. bunun başında ordu geliyor... kaldı ki Türk ordusu savaşa girse dökülür... Türkiye cumhuriyeti nin ordusu nun bir gücü olsa idi önce pkk yı bitirirdi... herneyse Türkiye yi temizlemek için haarp teknolojisini kullanacak... farkettiyseniz bugün bir kaç tane deprem oldu... yakında istanbul yahut ankara merkezli 6.0 üzerinde bir deprem daha olacak. ve yeni bir Türkiye düzeni kurulucak. CHP ve MHP tarihe karışacak....

TSK, PKK'yı istese bitirirdi; ama biz John Amcalara, Sam Amcalara bağlı olduğu için, yetkilerimiz kısıtlı. Askerin de, polisin de yetkileri tam değil.

BBC muhabirleri elini kolunu sallaya sallaya Kuzey Irak'taki PKK kamplarına giriyor. Kampların yerleri de apaçık gösteriliyor. TSK buraları bulmaktan ve temizlemekten çok mu aciz? Sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 8 Mart 2010; 19:19:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    3 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Amerika nın Türkiye için farklı planları var. BOP için Türkiye yi ileri bir seviyeye taşıması lazım. ve bazı insanların temizlenmesi lazım bunun içinde... ergenekon un olmasının sebebi de budur. Türkiye nin üzerinde hakimiyeti olan iç kuvvetleri çökertmek. bunun başında ordu geliyor... kaldı ki Türk ordusu savaşa girse dökülür... Türkiye cumhuriyeti nin ordusu nun bir gücü olsa idi önce pkk yı bitirirdi... herneyse Türkiye yi temizlemek için haarp teknolojisini kullanacak... farkettiyseniz bugün bir kaç tane deprem oldu... yakında istanbul yahut ankara merkezli 6.0 üzerinde bir deprem daha olacak. ve yeni bir Türkiye düzeni kurulucak. CHP ve MHP tarihe karışacak....

hadi len..

neymiş türk ordusu dökülürmüş. Bu dh'de işkembeden sallayıp bir b.k bildiğini sanan ne çok insan var yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky.Luke

quote:

hadi len..

neymiş türk ordusu dökülürmüş. Bu dh'de işkembeden sallayıp bir b.k bildiğini sanan ne çok insan var yahu...

ne gariptir ki düşüncelerimiz karşılıklı... bir savaş çıkarsa kimin haklı olduğunu görürüz. (benim tsk nın döküleceğini söylememin sebebi, yetişen genç nesilin idealist olmayışındandır... vatan sevgisini sağlayan değerlerden yoksun bir gençliği her gün sokağa çıktığımda görmekten sıkılıyorum. ve sakın benim bu durumdan keyif aldığımı zannetmeyin... fakat bazı gerçekleri görmek te lazım... bir millet kendi egosuna yenik düştüğü zeman ne olacağını 80 yıldır görüyoruz... Türklük ile nereye kadar. herkes kendi ırkını ön plana çıkarırsa, insanlar sokakta dolaşamazlar. bizim de diğer ırklardan hiçbir farkımız yok. hepimiz öleceğiz peki bu ırk ayrımı niye? niye devletlerin isimleri ırk isimleri? )

• kusura bakmayın her gün şurada saçma sapan apaçi konuları,kavga konuları açılırsa bu devletten bir b.k olacağı yok.İlk başta kendi içimizdekileri temizlemeliyiz ki ilerleyelim.O da ne kolay ki Amerika gibi "siz şunu yapın,onu yapmayın" diyen bir devlet var üstümüzde.Amerika bizim iç işlerimize karışamaz.Ama bunu bir de lanet olası Tayyip Erdoğan bilse.Ama kendisi daha Laiklik kavramını uygulamasını bilmeyen birisidir.Neyse ceza almamak için susuyorum.Eğer Türkiye, Amerika'ya sert çıkarsa,karşı gelirse Amerika hiçbir şey yapamaz,bunu anlayalım.Amerika şuan bizi köle gibi yönetiyor.
  • Saçmasapan bir yazı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

TSK, PKK'yı istese bitirirdi; ama biz John Amcalara, Sam Amcalara bağlı olduğu için, yetkilerimiz kısıtlı. Askerin de, polisin de yetkileri tam değil.

BBC muhabirleri elini kolunu sallaya sallaya Kuzey Irak'taki PKK kamplarına giriyor. Kampların yerleri de apaçık gösteriliyor. TSK buraları bulmaktan ve temizlemekten çok mu aciz? Sanmıyorum.

Aynen.

• Anlımızdamı Yazıyor Bunun Vatan Sevgısı Az Bunun Cok Ha Bak Surdakı Fetocu Cok Dındar Adamdır Mı Yazıyor

Unutma Bır Mılletın Vatanı'nı Ne Kadar Sevdıgını Ancak Savas Meydanında Gorursun.

Bırde Ordumuzu Kucumsemeyın Suan Savunma Hattında Kalarak Cevremızdekı Butun Ulkelerle Aynı Anda Savasabılırız

İran:Zaten %30-35 i AzeriTürk Udur Onları Orgutlesek Baslarına Bayagı Bela Olur Iran'ın Hadı Onuda Gectım Adamlarda Ucan Kac Tane Ucak Var Ve Dogudakı Daglar Ne Iranın Doguya Gırmesını Nede Turkıyenın Irana Gırmesını Engeller Karadan.

Ermenıstan:Saymıyorum Bıle Azerıler Bahane Arıyorlar Gırmek Icın Gurcıstanıda Saymıyorum.

Irak: Dıyorsunuzkı 10 Bin Pesmerge Yolluycak Barzanı Nereye Yolluyor Guneyınde Onu Her An Bıtırmek Isteyen Merkezı Yonetım Varken Onuda Gecelım

Surıye:İsrail Yuzunden Turkıyeyle Dost Gecınmek Zorunda Olan Bır Ulke Onuda Gecelım

Bulgarıstan:Karadenızde Dogru Duzgun Savas Gemılerı Bıle Yok Sılahlarıda Eskı SSCB Den Kalma Modernıze Edılmemıs Bır Tehlıke Olusturcagını Sanmıyorum

Yunanıstan:Batıda Bızı En Cok Onlar Zorlar Ama Bır Sey Unutuluyor Turkıye Ucak Harıcınde Herseyını Mıllı Uretıyor Onlar Parayla Alıyor. F16 Larımızın Cagunu Batıya Kaydırırız Awac Lar Da Gelınce Onlar Bızı Radardan Gorene Kadar Coktan Bız Fuzelerımızı Ateslemıs Oluruz(Cok Buyuk Bır Hava Ustulugu) Karadan Gırmeye Calıstıgında Dar Alanlardan Gecmek Zorunda Kalıcaklar Buda Onları Kolay Hedef Kılar ve Bır Tank ın Gırebılcegı Sekılde Cukur Kazıp Icını Suyla Doldurursak Yıne Engellerız Bu Son Yazıcagım Hepsınden Onemlı Savas Turkıye Sınırları Icersınde Gecıcegı Icın Yunan F-16 Ları Yakıt Ikmal Yapmak Zorunda Yanı Rahatca Anadolu Semalarında Dolasamazlar Ve Mecburen Adalarda Ikmal Yapmak Zorundalar Adalara Indıklerındede Turk Topcusu,F-16 Lar,F-4 Ler(Hava Kara Kabılyetı Yuksek) Ve Fuzeler Tarafından Bombalanıcaklar Yanı Bızı Zorluycak Bıraz (Cunkı Kuvvet Yapımızı Bolmek Zorundayız Cevredekı Butun Ulkelerle Savasıyoruz) Tek E Tek Te Her Turlu Gırerız
    Not:Yorgolar Bu Sıralar Ekonomık Krızle Bogustukları Icın Ucak Kaldırıp Bızımle It Dalasına Bıle Gırmıyorlar Bırakın Savası.

Her Neyse Pkk Demıssınız Dunyada Hangı Ulke Terorle Bu Kadar Iyı Mucadele Edıyor Bana Soylermısınız Ustelık 20 Yasında Hayatında Dag Gormemıs Adamı Cıkartıyorsunuz Dusun profesyonel Asker Olsa Sadece Guney Doguda Neler Olur

+ 6 Adet İhalarımız Geldi İsrail'den 4 Tanesıde 1-2 Ay Sonra Gelcek (Kendımızde Uretıyoruz Ama Acıl Alım Gereklıydı Bunun Icın Alındı Sonra Demeyın Ihaları Bıle Israılden Alıyoruz)

+ Mke Mehmetcık 1 Dıye Bir Sılah Cıkarttı(Her Ne Kadar Hk 16 Dan Kopya Olsada En Iyısını Kopyalamısız Bu Sılahın Hem Hafıf Hem G3 Ten Daha Iyı Oldugu Icın(Namlu Sısmesı Gıbı Durumlar) Bu Sıralar Hk 17 Yapılabılır Denılıyor Daha Iyı Fazla Mal Goz Cıkarmaz:)

Atak Projesı Var Kendı Uretımımız Helıkopter 90 Kusur Alım Olcak Dusunun Her Tepenın Arkasında Bır Helıkopter Olması Terorıstlerın Kafalarını Dısarı Cıkaramıycagı Anlamına Gelır

Gokturk Projesı Var İstedigimiz Gıbı Istıhbarat Topluyabılcez Buda Buyuk Bır +

Ve Zırhlı Kamyolar Gelıyor Buda Mıllı Haberlerde Hep Gorursunuz Ilk Acılan Ateste Su Kadar Asker Sehıt Dustu(İlk Acılan Ateste Dıyor)Dusunun Bir Ak-47 3-4 Sanıyede Bır Jerjor Bosaltıyor Bu Tepeden Komyona Ates Edılse Buyuk Felaket Olur Ama Zırh Bunları Engeller

Buda Cok Buyuk Bır +

Benım Kısısel Gorusumu Sorarsanız 4-5 Yıl Sonra Terorde Kayıpları 0 Lara Indırebılır Cunkı Kafalarını Kayadan Cıkartsalar İhalara Yakalancak(Grup İseler Silahlı İhalar Onları Orda Dırek Gebertır) Degılsede Fuzeye Yazık Hemen Helıkopter Gelır Kafasına Kafasına Bosaltır Mermılerı.

Hatta Helılerde Napalm Bombası Bulunsa Super Olur(Kı Bence Vardır Ama Yasak Dıye Soylemıyorlardır)

Yanı Uzun Lafın Kısası Sehıt Verme Oranımız Cok Duser Hele Profesyonel Askerler Olsa Super Olur(Zaten Bir Kac Yıla Tamamen Profesyonel Ordu olucak Guney Doguda 4 Yıl Arayla)

Dedıgım Gıbı Ordumuzu Kucumsemeyın....

• tam bir saçmalık

ırak ı işgal eden amerikaya gıkını çıkaramayan iran 3-5 sivil bombalandı diye ıraktaki nato üssüne saldırıyor, hemde komandolarla
    bu iran amerikaya saldırıp aynı anda israile füze saldırısı yapıyor, az gelmezmi bu iki ülke? bence çin, hindistan ve rusyayada saldırmalı
    türkiye irana saldırınca neden israil ve iran kıskacında kalıyor acaba? yoksa israil höst ulan tüm pers ülkesini ben ele geçireceğim diye türkiyeye çemkirip irana saldırmasınımı engellemeye çalışıyor yoksa?

• Akdenizdeki gemiyi batırmak icin fuze atılıyor. Amerikan savas gemisi fuzeyi havada etkisiz hale getiriyor ve fuzeler Ankara ve İstanbul'a dusuyor.
    Gercekten mukemmel sallanmıs. Akdeniz nere İstanbul nere.
  • Kangal alır
  • yumruğumla öldürürüm.
  • İran-Türkiye savaş yapmaz.
    İran-İsrail savaş yapar.
    demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NeverminD_

Türkiye ye bu kadar saldırı oluyor barzani bile saldırıyor yunanistan yerinde oturmaz heralde izmirden girerler onlarda

Arasıra ben10 den başka şeyler izleyin haber vs. gibi. Yunanistanın uçankuşa borcu var insanların açlıktan ağzı kokuyor, avrupa birliğinden çıkarılması bile konuşuluyor ne savaşı, ne saldırısı?
  • Bu konuda yazılanların çoğu gerçek dışı.İran Türkiye ye saldırmaz saddam gibi kendini bilmez bir devlet değil. Doğru olan birşey se pkk nın pjak adıyla iran da eylem yapması, Türkiye yi baktılar yendemiyorlar iran a döndüler Başımıza ne geldiyse saddamın yüzünden geldi adam öyle bir nifak tohumu ekti ortadoğu ya 4 kere savaş çıkardı kendi başına .Başımızda siyasetçiler adam gibi olsaydı 1980 lerde biz savaş açmalıydık saddama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.