Şimdi Ara

Konu Gerçekten Ciddi Beyler (+20) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
11
Favori
28.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miden kaldırmıyorsa olmaz zaten kardeş kusarsın falan.
    Bende temiz bir kız arıyorum bulurum inşaAllah.Eğer çok seversem geçmişi olsada bir şeyler yaşanabilir.İhtimali düşük ama büyük konuşmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray

quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Bak, bu zamana kadar olabildiğince mükemmel yaşamışsın. Tek kusurun, dar kafalılığın. Burda ne ben ne de bir başkası senin görüşüne saygısızlık ediyor. Ama senin bu tutumun berbat.
    Kadınlar neden kızlık zarını diktirmek istiyor? Siz erkeklerin kan merakı yüzünden, kızlık merakı yüzünden.
    Onların sence çok mu hoşuna gidiyordur bu durum? Tekrar dikiş atılması, o dikişlerin patlaması?
    Kız arkadaşının yaşı hakkında herhangi bir yorum yazmamışsın ya da ben fark etmedim.
    Eğer senin yaşlarındaysa, sana ne? Sen yapmadın diye kimse yapmayacak mı? Ciddi anlamda âşık olsaydın, eninde sonunda sineye çekerdin bu durumu. Çünkü her şey "vajina" değil! Ki zaten anal yapmış. Bu onun kendi özeli, kendi kişiselidir, senden önce olmuş, seni ilgilendirmez. İki üzülür, bir ağlarsın ama ola ki sırf bunun için bir kızı sileceksen bence de ne halt edersen et. Bir Türk kızını burada lekeliyorsun sırf anal yaptı diye ama elin yabancıları için diyorsun ki "en azından yaptığını söylüyor, ordan bir kız bulayım". E aynı şey değil mi? Kızın sana ne demesini bekliyordun, ilk konuşmanızda seks hayatı hakkında konuşmasını mı? Zamanının geldiğini düşünmüş, seni ciddiye almış ve söylemiş, bil diye. Sen yapmamışsın, yapanlara "pislik" gözüyle bakıyorsun. Haddini bil.
    "Temiz" kız arıyormuş. Senin düşüncelerin lekeli, ona ne demeli? Yetkin birisin anlattığına göre ama senin yaptığını kendine güveni olmayan adamlar yapar. Evlilikte de kıskançlığında karı katili olursun sen. Bence de Türk kızlarına bulaşma. Kafaya bak.

savunma mekanizması çalışmış....belliki kızsın sadece şunu bil MİDEMİZ ALMIYORRRRR

Sen her gördüğün kadının arkasından hayvan gibi bak, onunla öpüş bununla yiyiş, her gördüğün dişi canlıya coş, hayvansı duygularla onun bunun anasını bacısını düşünerek mastürbasyon yap; elin kızı biriyle ilişkiye girince ''MİDEMİZ ALMIYORRRRR''

Sağ elini miden alıyordu ama ya?

sadece şunu diorum DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR.... kapasiten varsa yorumla

Derviş sen mi oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

O değilde forumda ne kadar midesiz varmış.

bunu yazmaya geldim
  • Gerçekten sevmekle ne alakası var arkadaşlar. Adam bugüne kadar hiç bir kızla ileriye gitmemiş ilişkisinde, karşısında olan kişiden de en azından bu özveriyi bekler yani bu doğaldır.
    Ben erkek başıma kendimi frenlemişim, karşımda ki kız nasıl olur da bu derece ileriye gitmiş olabilir diye kendi kendi yiyecektir yani bu doğaldır.
  • Biraz empati kurmak gerekli...Böyle durumda ciddi düşündüğüm kızla evlenmem arkadaş İffet bir kızda olması gerekir tek bir hatası pahalıya patlar.Erkeğede hiç bişi olmaz.Tamam aşk falan ama bu aşk bitince ne olacak? Olursa ya iyisi olsun yada hiç olmasın
    Kızlık zarı nasıl diktirilir? konuları revaşta...Yataktan yatağa koş Evlencek erkeği bulunca zarı diktir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 14 Eylül 2013; 10:10:14 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Bak, bu zamana kadar olabildiğince mükemmel yaşamışsın. Tek kusurun, dar kafalılığın. Burda ne ben ne de bir başkası senin görüşüne saygısızlık ediyor. Ama senin bu tutumun berbat.
    Kadınlar neden kızlık zarını diktirmek istiyor? Siz erkeklerin kan merakı yüzünden, kızlık merakı yüzünden.
    Onların sence çok mu hoşuna gidiyordur bu durum? Tekrar dikiş atılması, o dikişlerin patlaması?
    Kız arkadaşının yaşı hakkında herhangi bir yorum yazmamışsın ya da ben fark etmedim.
    Eğer senin yaşlarındaysa, sana ne? Sen yapmadın diye kimse yapmayacak mı? Ciddi anlamda âşık olsaydın, eninde sonunda sineye çekerdin bu durumu. Çünkü her şey "vajina" değil! Ki zaten anal yapmış. Bu onun kendi özeli, kendi kişiselidir, senden önce olmuş, seni ilgilendirmez. İki üzülür, bir ağlarsın ama ola ki sırf bunun için bir kızı sileceksen bence de ne halt edersen et. Bir Türk kızını burada lekeliyorsun sırf anal yaptı diye ama elin yabancıları için diyorsun ki "en azından yaptığını söylüyor, ordan bir kız bulayım". E aynı şey değil mi? Kızın sana ne demesini bekliyordun, ilk konuşmanızda seks hayatı hakkında konuşmasını mı? Zamanının geldiğini düşünmüş, seni ciddiye almış ve söylemiş, bil diye. Sen yapmamışsın, yapanlara "pislik" gözüyle bakıyorsun. Haddini bil.
    "Temiz" kız arıyormuş. Senin düşüncelerin lekeli, ona ne demeli? Yetkin birisin anlattığına göre ama senin yaptığını kendine güveni olmayan adamlar yapar. Evlilikte de kıskançlığında karı katili olursun sen. Bence de Türk kızlarına bulaşma. Kafaya bak.

savunma mekanizması çalışmış....belliki kızsın sadece şunu bil MİDEMİZ ALMIYORRRRR

Sen her gördüğün kadının arkasından hayvan gibi bak, onunla öpüş bununla yiyiş, her gördüğün dişi canlıya coş, hayvansı duygularla onun bunun anasını bacısını düşünerek mastürbasyon yap; elin kızı biriyle ilişkiye girince ''MİDEMİZ ALMIYORRRRR''

Sağ elini miden alıyordu ama ya?

sadece şunu diorum DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR.... kapasiten varsa yorumla

Derviş sen mi oluyorsun

kapasiten yokmuş tartışmıcam seninle
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequle

Beyler hepinize çok teşekkür ediyorum yazılanları tek tek okudum. Bana verdiği bir şeyler vardı hediye babında bugun sahile çağırdım gittim arabayla baktım sahilde bekliyordu. Çektim sağa indim bagajdan aldım hediyelerin hepsini önüne bıraktım hiç konuşmadım. Kendisi bir şeyler söylüyordu durmadan, dinlemedim cevap vermedim. Hediyeleri yere bıraktıktan sonra telefonu açtım içinden hattı çıkardım kırdım attım önüne sonra tek bir söz söyledim ona: dürüstlüğün için teşekkür ederim ama ben kaldıramam bunu kusura bakma yolun açık olsun dedim. Şimdi geldim eve olay kapandı artık acıda çeksem ölsem de geri dönmem. Hepinize tekrar teşekkürler. Bir daha da işim olmaz böyle kızlarla 4 senelik sevgilim cinsel ihtiyaçlarını karşılamıyorum diye ayrıldı benden ( Allah bilir ben bilmiyorum her yaz gittiği yazlığında kaç erkekle giderdi bu ''cinsel ihtiyaçlarını'' biz çıkarken). Biz hiçbir şey yaşamıyormuşuz çünkü harbiden sevmiştim onu yalan yok 18 yaşındaydım çocuktum ilk aşkımdı. Beddua ettim ama kaç gece ağlamıştım kafama yastık basarak sesim çıkmasın diye. Şimdi buralarda adını söyle üstünden geçmeyen kalmadı. Kime desen o...'nun teki diyor. Bizde biliriz onunla bununla yatmayı bizim oramız eksik mi ? İnanın değil, onunla bununla yatmak marifet değil asıl marifet onu yapmamak. Yumurtadan çıkmış çıktığı kabuğu beğenmiyor şimdiki gençler. Hani yanlış anlamayın hangimizin annesi bakire değildi ? Bizim pederler evlenirken aa olsun geçmişini boşvereyim seviyorum ne de olsa demişti ? Benim annem 17 yaşında evlendi. Çokta güzelmiş babamda çok kıskanç yazın kavurucu sıcağında kollarını azcık kıvırsın dirseklerine kadar babam ne yapardı biliyor musunuz ? İşte ben böyle bir aileden geldim. Çoğunuzda böyle bir aileden gelmişsinizdir. Var mı içinizde benim annem anneannem babaannem bakire değilmiş evlendiğin de ama çok mutlu mesut yaşamışlar diyebilecek insanlar ? Varsa bravo.. Modernlik orayı burayı açmayla edebi ahlakı yıkmakla; kızlar için onun kucağından bunun kucağına, erkekler için onun yatağından bunun yatağına girmekle olmuyor kusura bakmayın. Modernlik kendini ilme adamayla kendini her konuda geliştirmeyle oluyor. Bana geri kafalı yobaz falan demeyin bir TÜRK EVLADINDA OLMASI GEREKEN DÜŞÜNCE KALIBI DA BUDUR ! Geçen dizi izliyorum yaklaşık 7 ay oldu. Kız geliyor geçmişimin ne önemi var diyor. İşte böyle sübliminal mesajlarla yıkıyorlar bu gençlerin beynini. Sonra toplum bozuluyor. Gayet modernimdir bana yobaz diyecek insanlara lafım olsun 2 tane ana dilim gibi yabancı dilim var. Sanata ilgim var.Profesyonal fotoğraf çekiyorum. Sokakta serseri gibi club müzik açıp arabamda insanları rahatsız etmiyorum. Evimde jazz müzik dinliyorum birazda piyano çalabiliyorum kültürüm gayet yerinde gelin konuşalım istediğiniz konuda ama ben yobazım işte çoğu insanlara göre. Böyle düşünülmesine + düşünenlere de çok çok acıyorum

evet hocam bende ney çalıyorum piyano çalıyorum dj board kullanıyorum . müzik onu unutmanı kolaylaştırır . hocam bu arada bir taktik vereyim. Glass Armonica diye bir enstruman var. onu çal . hiçbişi hatırlamassın kıza dair emin ol
  • Onceliklle yasim 22 bilader sana sunu soyliyim artik tiksinmissin kiz arkadasindan gerci kiz arkadasinin yaptigi hata, baslarda soylemeliydi herseyi anlatmaliydi o zaman sende daha cok zaman kaybetmemis olurdun daha cok baglanmamis olurdun ve bence sen tatli bir dille yaklassaydin belkide kiz arkadasin seninle iliskiye girmek istiyecekti

Benim kiz arkadasim Rus. Yaklasik 5 aydir birlikteyiz sirf yanima benim icin geldi Turkiyeye... Herseyi anlatti problem yok yabanciyla evlenirim diyorsan cok dogru bi karar yaparsin cok durustler Turk kizlarindan daha sadiklar , naz tavir kapris yok anlatamam sana yasaman gerekir bunlari.. Benimde inglizcem cok iyi birazda ruscam var dil cok onemli hersey icin. Turk kizlarindan birsey olmaz bilader kiz arkadasini bilmiyorum ama genelleme yapiyorum hicbir Turk kizi ruslarin ukraynalilain yanindan gecemez hepsi cok bakimli sevdimi severler cok durustler ve sadiklar.. Ayrica onlarla takilman icin altinda araban paran pulun olmasi gerekmiyor Turk kizlari gibi etiket manyaklari degiller benim suanki rus kiz arkadasim dunya guzeli oyle bi guzellikteki kizi tavlaman icin altinda en az son kasa bmw olmasi lazim Turkiyede... 20 gun geldi annesiyle kaldi kiz arkadasim sirf benim icin cok sicak kanlilar ciddiyim ailemde cok sevdi hicbir art niyet yok her zaman guleryuzluler babam bile diyor oglum kacirma Turk kizlari boyle degil bulamazsin kiz Gurkan Gurkan diyor baska birsey demiyor diyor babam...

Tavsiyem artik Turk kizlarinin tavrini kaprisini cekmeyin gidin yurt disina baska bir kizla iliski yasayin gecmisine bakmayin ama bu cok onemli zaten sizden sonra baskasina bakmayacaklar bile o yuzden gecmisine bakmayin Turk kizi gibi...

Edit: yorumlari hic okumamistim telden girdigim icin sende az cok biliyorsundur yabanci kizlari bizim Turk kizlarinin oyle bir havasi egosu varki sanki bana Dunyada sadece o kalmis allahin bocekleri naz tavir yapiyor paris hitona merhaba nasilsin desen adam gibi cevap verir bunlar seni tersler boyle bi kafa yok

Cok ukraynali rus kiz arkadasim var cok iyi bilirim onlai 2 senedir taniyorum kiz arkadasimlada cok mutluyuz tartistigimiz zaman gelip bana sarilip seviyordu sarilip opup barisalim tmm uzatmayalim diyordu rus kiz arkadasim ben bise yapmiyordum Turk kizi olsa aylarca tavrini cekersin boceklerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 14 Eylül 2013; 14:25:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tequle Doğru olanı yapmışsın. Neden herhangi bir erkekle ilişkiye giren bir kız ile birlikte olasın ki? Evlendiğin zaman hep o olayı düşüneceksin. O kızı unut gitsin birader. Bende olsam aynısını yapardım.
  • Bu arada eski mesajina baktimda bakire bi kiz ariyorsun sanirim cok zor bilader yabancilarin hepsi degil cogu bakireligini kaybediyor yurtdisina gitsem mi dediginiz icin az onceki msjimi yazdim gecmisine bakacaksanda hic gitme yurt disina bosuna cok nadir bakire olanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: kokov

kardeş 22 yaşındayım bi kızın elini bile tutmadım şimdiye kadar. buna 6 yıllık sevgilim de dahil. biz iyiyiz la böyle. temiz kalırsan Allah karşına temiz insanlar çıkarır sen kafanı yorma. o kızı da unut gitsin. kendi bataklığında boğulsun..

Bazen isyan ediyorum, ardan, namustan zerre nasibini alamamış; Batı' nın sadece "ahlaksızlığını" alıp kafa olarak bir arpa boyu yol gidemeyen cahil, içi bomboş yeni nesli görünce. Sonra bu mesajın sahibi gibi düşünenleri görüyorum arada, dışarıda böyleleri de var diyorum, yine bi umutla doluyorum. Allah herkese "hak ettiğini" nasip etsin inşallah, konuyu açan arkadaşımıza da bundan sonrası için mutluluk diliyorum.

• Diktirmek kadar samimiyetsiz bir şey yok insan evleneceği adama nasıl hayatının sonuna kadar sürdüreceği bir yalan söyler aklım almıyo. Yaptıysan da yaptın ya seni öyle kabul etcek biri bul ya da yalan söyleme, seni istemeyenle evlenme.
  • Telefondan girdigim icin yorumlari okuyamadim

Benim yazdiklarimi sizde yazmissiniz hemen yukarda aynen oyle

• Anal ilişki yaşadığı çocuk napiyor şuan?

• Namus konusunda fikir ayrılıklarımız var ama şu kandırılma konusunda sana %100 katılıyorum. Türk kızlarının bu iğrençliği yapmasını midem kaldırmıyor. Yok diktirmekmiş, yok ileride fark edilmesin diye anal şekilde yapmakmış falan... Allahtan çevremde bu derece karaktersiz kız pek yok o yüzden yurt dışı benim için öncelikli değil. Fakat senin durumun farklı. Allah bilir senin tüm kadınlara güvenin de kalmamıştır artık. Travma boyutunda olaylar yaşamışsın neredeyse. Umarım aradığın gibi birisini bulursun, ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 14 Eylül 2013; 14:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Orijinalden alıntı: kokov

kardeş 22 yaşındayım bi kızın elini bile tutmadım şimdiye kadar. buna 6 yıllık sevgilim de dahil. biz iyiyiz la böyle. temiz kalırsan Allah karşına temiz insanlar çıkarır sen kafanı yorma. o kızı da unut gitsin. kendi bataklığında boğulsun..

Bazen isyan ediyorum, ardan, namustan zerre nasibini alamamış; Batı' nın sadece "ahlaksızlığını" alıp kafa olarak bir arpa boyu yol gidemeyen cahil, içi bomboş yeni nesli görünce. Sonra bu mesajın sahibi gibi düşünenleri görüyorum arada, dışarıda böyleleri de var diyorum, yine bi umutla doluyorum. Allah herkese "hak ettiğini" nasip etsin inşallah, konuyu açan arkadaşımıza da bundan sonrası için mutluluk diliyorum.

Emin ol Allah insana hep hakettiğini veriyor. ne fazla ne eksik. bizi de güzel hak sahiplerinden etsin inşallah kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Onceliklle yasim 22 bilader sana sunu soyliyim artik tiksinmissin kiz arkadasindan gerci kiz arkadasinin yaptigi hata, baslarda soylemeliydi herseyi anlatmaliydi o zaman sende daha cok zaman kaybetmemis olurdun daha cok baglanmamis olurdun ve bence sen tatli bir dille yaklassaydin belkide kiz arkadasin seninle iliskiye girmek istiyecekti

Benim kiz arkadasim Rus. Yaklasik 5 aydir birlikteyiz sirf yanima benim icin geldi Turkiyeye... Herseyi anlatti problem yok yabanciyla evlenirim diyorsan cok dogru bi karar yaparsin cok durustler Turk kizlarindan daha sadiklar , naz tavir kapris yok anlatamam sana yasaman gerekir bunlari.. Benimde inglizcem cok iyi birazda ruscam var dil cok onemli hersey icin. Turk kizlarindan birsey olmaz bilader kiz arkadasini bilmiyorum ama genelleme yapiyorum hicbir Turk kizi ruslarin ukraynalilain yanindan gecemez hepsi cok bakimli sevdimi severler cok durustler ve sadiklar.. Ayrica onlarla takilman icin altinda araban paran pulun olmasi gerekmiyor Turk kizlari gibi etiket manyaklari degiller benim suanki rus kiz arkadasim dunya guzeli oyle bi guzellikteki kizi tavlaman icin altinda en az son kasa bmw olmasi lazim Turkiyede... 20 gun geldi annesiyle kaldi kiz arkadasim sirf benim icin cok sicak kanlilar ciddiyim ailemde cok sevdi hicbir art niyet yok her zaman guleryuzluler babam bile diyor oglum kacirma Turk kizlari boyle degil bulamazsin kiz Gurkan Gurkan diyor baska birsey demiyor diyor babam...

Tavsiyem artik Turk kizlarinin tavrini kaprisini cekmeyin gidin yurt disina baska bir kizla iliski yasayin gecmisine bakmayin ama bu cok onemli zaten sizden sonra baskasina bakmayacaklar bile o yuzden gecmisine bakmayin Turk kizi gibi...

Edit: yorumlari hic okumamistim telden girdigim icin sende az cok biliyorsundur yabanci kizlari bizim Turk kizlarinin oyle bir havasi egosu varki sanki bana Dunyada sadece o kalmis allahin bocekleri naz tavir yapiyor paris hitona merhaba nasilsin desen adam gibi cevap verir bunlar seni tersler boyle bi kafa yok

Cok ukraynali rus kiz arkadasim var cok iyi bilirim onlai 2 senedir taniyorum kiz arkadasimlada cok mutluyuz tartistigimiz zaman gelip bana sarilip seviyordu sarilip opup barisalim tmm uzatmayalim diyordu rus kiz arkadasim ben bise yapmiyordum Turk kizi olsa aylarca tavrini cekersin boceklerin

lütfen şöyle genellemeler yapmayın size kötüleri denk geldiyse sorun sizde. karalamayın Türk kızlarını. sevgilin iyimiş hoşmus mutluluklar ama hala Türk kızlarını yermekle ugrasıyorsun. sacmalık.
  • Bizim ülkemize has çok enteresan bir özellik var. Bu geçmişte ne denli böyle tehlikeli bir boyuttaydı bilmiyorum belki günümüzdeki teknoloji sayesinde bu seviyeye geldik. Olay şu; batıda cinsellik bir tabu değil, küçük yaştaki çocuklara gerekli cinsel eğitimler hem aileler hem de okullar tarafından veriliyor ve istatistiklere göre evlenmeden önce birden fazla kez insanlar cinsel ilişkiye giriyorlar. Ülkemizde ise cinsellik bir tabu, gerekli cinsel eğitim aileler veya okullar tarafından verilmiyor; veriliyorsa da yanlış bilgilerle veya dayatmalarla dolduruluyor körpe beyinler, yasaklar ve baskılar da var malumunuz fakat gelgelelim evlilik öncesi cinsellik epey yaygın. He peki bunun neresi garip derseniz; bizim memleketteki bu durum ikiyüzlülüğün daniskasıdır. Batıda adamlar cinselliği yaşamın doğal bir yanı olarak görüp bunu yaşarken, bizde bir yandan cinsellik olağanüstü bir şey görülürken bir yandan da küçük yaşlarda yaşanıyor.

Gelelim hocam senin durumuna. Cinsellik ülkemizde tabu olduğundan dolayı kız bunu senden 1.5 sene kadar saklamış. Saklamasının sebebi "seni kaybetme korkusu" başlığı altında incelenebilir. Saklama eylemi bir açıdan şeytani(1.5 sene müddette seni kendine bağlıyor sonra da bunu küt diye söylüyor) bir açıdan da büyük bir sevgi(yaşadığından o kadar pişman ve seni o kadar seviyor ki korkuyor bunu söylemekten) olarak yorumlanabilir. Bundan sonra yapılması gereken ise senin onu ne kadar sevdiğini kendinden neleri feda edebileceğini tespit etmektir. Onun uğruna ölecek kadar seviyor, onun için her şeyi yapabileceğine inanıyor ve onun yanındayken kendini huzurlu, güven içinde ve sevgi dolu hissediyorsan bu olay göz ardı edilebilir. Aksi durumda; içinde ona dair bu olaydan evvel bir takım şüpheler varsa bu olayı da bahane edip veda edebilirsin sevdiceğine. Eğer "evet onun için herşeyi yaparım onu çok seviyorum ama bunu benim midem kaldırmaz" dersen en azından sana önerim onunla bir buluşup detaylıca her şeyi konuşman. Kendi durumunu, düşüncelerini, duygularını aktarman; eğer aklı selim bir şekilde kendini ifade eder ve onun da ifadesinin alırsan konuşmanın akışına göre zaten kafanda bir şeyler şekillenecektir. Tüm mesajları okuyamadım ama şu an muhtemelen bir mesajla her şeyi bitirmek isteyen bir durumda olabilirsin. Bence bunu yapma! Sonuçta o da bir insan. Belki o insanla birlikteyken kesinlikle ömrünün sonuna kadar onunla birlikte olacağına inanmış/inandırılmış olabilir. En azından dürüst davranışına bir jest olarak oturup onla saatlerce her şeyi konuşmanı öneririm. En azından önünde yaşayacağın zamanlarda geriye dönüp keşke demezsin. Sevgiyi bulmak zordur kaybetmek kolay; burada sana ihanet edilmemiş, sana kendine dair önemseyebileceğin bir detay paylaşılmış. Hee gelgelelim kötü bir düşünceyle de bunu senle paylaşmış olabilir(kendinden soğutmak gibi). Bunu oturup iyice konuşmadan öğrenemezsin. En azından bunu yap senin zihnin rahatlasın ve olası "keşke" sendromlarını en başından yoket.

Çok uzun yazdım kusura bakma, bazı cümleler anlamsız da olmuş olabilir uykusuzluğuma ver lütfen olur da meramımı anlatamadığım kısımlar olmuşsa yarın düzeltirim.

İyi geceler.
  • Kardeşim bu sürekli aklini kurcalayacak kafayi yersin unut gitsin diyeceğim o da zor ama yapacak birşey yok.

• Tekrar okudumda çok abartıyorsunuz abi tamam düşününce akla kötü geliyor ama sen kıza aşıktım diyorsun bu nasıl aşk Kızdan hoşlanmışsın burda yazmıyorsun ama belki düşünmüşsün rahatsız olduysan ayrıl böyle bir durumda ayrılırsanda zaten kıza aşık değilsin demektir sıkıntı yok.Dünyada ne insanlar var fahişelere aşık olup evlenen 5 çocuk doğurmuş kocasıyla devalarca ilişkiye girmiş evli kadına aşık olup kendi karısından ayrılıp o kadınla evlenen insanlar var.Umarım daha namuslu bakire bir kızla beraber olursun.

Edit:
    Kadınlar anal ilişkiden zevk almıyor diye duydum neden böyle bir şey yapmış. Kız ciddi anlamda gizliden gizliye fahişe bir tip olabilir aman dikkat durum kötüye gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 15 Eylül 2013; 4:03:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.