Şimdi Ara

Konu dışı neden böyle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben normalde buralarda çok takılan biri değilim arada uğrasamda oyun ve teknoloji forumlarına falan göz atıyorum bir de başka forumlara göz atiyim konu dışına falan bakayım dedim 2 saat göz attım şöyle bi taradım ruh sağlığım bozuldu bu nedir arkadaş tipsizim özgüvensizim diyenlerden tut trollüne kadar her cinsten yaratık var.

• Modern tarikat ehlilerin ağlama duvarı
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Hocam anlayamadım gitti valla bu nasıl bir nesil böyle ben de yeni neslin içinde olmama rağmen benim bile hayat periyodumda inişler çıkışlar oldu da bu kadarı da olmadı yani arada bakıyorum da benim derdim dert değilmiş diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-996361E18

Hocam anlayamadım gitti valla bu nasıl bir nesil böyle ben de yeni neslin içinde olmama rağmen benim bile hayat periyodumda inişler çıkışlar oldu da bu kadarı da olmadı yani arada bakıyorum da benim derdim dert değilmiş diyorum
    Hadi ağlamayı geçtim

Bunu hiç sıkılıp usanmadan bir de anlayışsız insanlar arasında deklare etmek nedir
  • Forumun en güzel yeri bura azcık takıl bağımlısı olcaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettigin insanlar cok itici olduklari icin geri kalanlari bolumden sogutuyorlar, dolayisiyla da sirf bunlar kaliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Modern tarikat ehlilerin ağlama duvarı
    Ne güzel tanımlama bu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.