Şimdi Ara

konu dışı bitti.. (büyük konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 yıldır bu forumda takılan birisi olarak sözlerinde haklısın.

Şaka maka 7 yıl olmuş ilk bu foruma üye oluşumu hatırlıyorum.Yeni bir foto makinası alacaktım o zamanlar araştırmak için google de arattım karşıma dh den bir konu çıkmıştı , bende 1-2 soru sorayım diye üye oldum giriş o giriş.Zaman çok çabuk geçiyor harbiden ne günlerdi be.Şimdi aldığım foto makinasını evde arasam bulamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 30 Temmuz 2015; 23:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terör olaylarında klişe bir laf vardır. "bıçak kemiğe dayandı" diye. Konu dışı içinse klişe cümlelerden biri "konu dışı bitti" oluyor.
  • wisdomun yöneticiliğini ben kabul etmiyorum
  • Sevdiğim tek yönetici bu adamdır onuda yöneticilikten çıkarttılar daha dün trollük yapanlar şimdi yönetici oluyorsa konudışı gerçekten bitmiştir

• erzard kullanıcısına yanıt
    Evet bitiyor çünkü adminler soğutuyor forumdan. Mesela gene ban yiyeceğim bunu göz göre göre yazıyorum adam siyaset yapıyor Recep Tayyip Erdoğana bişey diyor ban atılmıyor ben mustafa kamalın doğrularını söyleyince ban yiyorum. Tarafsız değiller kesinlikle !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Sevdiğim tek yönetici bu adamdır onuda yöneticilikten çıkarttılar daha dün trollük yapanlar şimdi yönetici oluyorsa konudışı gerçekten bitmiştir

Eyvallah dostum sağolasın .Uzun bir süre yöneticilik yaptım forum öneriler kısmına hakkımda en fazla 2 yada 3 adet şikayet konusu açıldı.Hep üyelerle iç içe ve herkese eşit mesafede olmaya çalıştım bir gün haksız yere bana sormadan emekli ettiler wisdom un yöneticiliğine gelirsek o da çok sürmez
  • Okudum arkanizdayim altın çağı ben 2 yılla kaçırdım

• erzard kullanıcısına yanıt
    OKUDUM KATILIYORUM
  • Dh demek konu dışı demek değil sizleri güzide forumumuzun diğer bölümlerinede bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gigok

Dh demek konu dışı demek değil sizleri güzide forumumuzun diğer bölümlerinede bekleriz.

Diger bolumlerde sorun yok. Teknolojik bir sorunla karsilastigimiz zaman cok guzel bir sekilde yardimci oluyorlar. Bizler de elimizden geldigince bir seyler yaziyoruz fakat konu disi bolumu forumun guzide bolumlerinden biriydi. Simdi cogu uye buraya ugramiyor, nefret ediyor, kucuk goruyor. Amacim(ki benim gibi dusunen cok uye var burada biliyorum) konu disinin kalitesini arttirmak

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

erzard isimli üyemiz forumu eski haline geri götürelim diyorda. Kendi üye profili gizli ben nereden bileceğim teğmen olan üyenin 2010daki konuları bilip bilmediğini ? Bu arada ah eski günler diye yaşlı dedeler ve babaanneler gibi iç çekmenin anlamı yok. Zamanla herşey değişir ve hiçbirşey eski haline dönmez. Önemli olan eski zamanları ah çekmek değil. Forumun yeniliklere ayak uydurmasını sağlamaktır. Bu arada forumdaki yaş ortalamasının düşmesini türkiyedeki internetin yaygınlaşmasına bağlıyorum. Bundan 5 yıl önce her evde internet olmaz iken. Hatta 10 sene önce interneti bırakın televizyon olmayan evler bile olabilirken günümüzde. Dağda bayırda bile internete girebilmemiz yaş seviyesinin düşmesini kaçınılmaz yapacaktır. Bu birazda ebeveynlerden kaynaklı çocuğun canı sıkılmasın diye 7-24te internete izin verilmemeli. Bununda etkisiyle yaş seviyesi iyice düştü. Ha birde şu var eskiden 14-15 yaşındakilerin şuanın 20 yaşlarına karşılık gelmesi var. Çünkü eskiden herkes yokluk nedir bilirdi. Azla yetinmeyi bilir ve doyumsuzluk yapmazdı ama şimdi insanoğlu dünyanın kaynaklarını ve parasını çılgınlar gibi harcamasına rağmen hala bir doyumsuzluk hala daha iyisini istemesi yüzündende beyin yaşlarımız geriledi. Ne kadar teknoloji ilerlersede o kadar gerileyecektir. Eskiden 14-15 yaşındaki çocuklar daha terbiyeli , efendi , ağırbaşlı olup sorumluluklarını bildiği ve iradesiyle hareket ettiği için gayet medeni bir ortam vardı. Şimdiki 14-15 yaşlardaki çocukların ise tek amacı ev boşsa mas yap , sosyal medyadan kız bul , sevgilim yok diye velet gibi zırla durum böyle olunca. Dh gibi muntazam bir topluluğun fermanı çoktan kesilmiş oldu ama bunlara rağmen bile istediğiniz foruma bakın bu kadar samimi ve sıcak bir ortam bulamassınız.

Ben de 2010 yilinda uye oldum zaten. Forum dususe basladiginda denk geldim konu disina. 2012 civari az biraz takildim burada ama biraz derinlere inip gordum eski konulardan one cikanlari. Diger anlattiginiz kisimda da sonuna kadar haklisiniz. Ayrica inci, eksi kaliteyi arttirmak icin hamle yaptigi icin troll kesim dh yi dusurdu.

• Sadece konu dışı değil ygs lys de bitti bence.
    Edit: Seni ygs lysdrn hatırlıyorum nereyi kazandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englishman In New York -- 31 Temmuz 2015; 13:45:21 >
  • Bittiyse girme zorla mı sokuyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede o eski günler.
  • Englishman In New York kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam orası da bitti. orada da eski aktiflik yok. atatürk hukuktayım 2. sınıf
  • konu dışı değil sadece DH bitmiş dh,kafasına göre ceza kesen mesaj silen adminler dh yi bitirdi
  • La bi bas git, forum yöneticilerle güzel. Adam 2 trol mesaj yazdı diye forumu bitirecek.

2001 liyim ve forumun böyle olmasının sebebi sizsiniz ne ciddiyet bu yaw alla alla

Ayrıca 2001liyim ve her şeyin farkındayım ayıks ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevre Müh

hesabım 7 haziranda hdplilere sövdüğüm için ban yemişti. O günden sonra benim için bitmişti zaten konu dışı

hdpli diye sövüyorsun sonra faşist deyince kızarlar

edit:chpspor fc
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Sevdiğim tek yönetici bu adamdır onuda yöneticilikten çıkarttılar daha dün trollük yapanlar şimdi yönetici oluyorsa konudışı gerçekten bitmiştir

Eyvallah dostum sağolasın .Uzun bir süre yöneticilik yaptım forum öneriler kısmına hakkımda en fazla 2 yada 3 adet şikayet konusu açıldı.Hep üyelerle iç içe ve herkese eşit mesafede olmaya çalıştım bir gün haksız yere bana sormadan emekli ettiler wisdom un yöneticiliğine gelirsek o da çok sürmez

Takmayın hocam. Bana da aynısı oldu. Fake üyeliklerle milleti işleten ve daha sonra konu açıp "sizi nasıl trolledim" manasında üyelerle alay eden ve fake hesaplar koleksiyonu olan birini terslediğim için beni de emekli ettiler. Daha vahimi beni emekli ettiklerinden sonra o üyeye hiçbir yaptırım uygulanmadı. Olayı yalaka bir bölüm yetkilisinin üst yönetime ihbar ettiğini düşünüyorum. Yöneticiler öyle bir hal aldı ki, önceden muhabbetim olan yetkililer, yetkim alındıktan sonra pmlerimi okuduğu halde cevap bile vermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.