Şimdi Ara

konu dışı bitti.. (büyük konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıl önce üye oldum.O zamanda bu tarz o konular açılıyordu değişen bir şey yok.

Cem Uzan'a Hapis Şoku
  • 2006 üyesiyim ve üye olduğum ilk günden beri bu tarz konular açılır herkes 2 3 yıl önce konu dışının ne kadar güzel olduğundan bahsederdi.

Ancak şöyle bir gerçek var 2000li yılların başında internet yeni yeni yaygınlaşırken insanlar böyle bir şeyden bir şeyler öğrenme peşindeydi. Ve o sıralarda internete erişebilen kesim genelde genç ve yetişkin kişilerdi. Haliyle geyik konuların bile bir seviyesi vardı. Hatırlıyorum yaşça küçük olanlar bile büyük insan gibi yazmaya çalışırdı dediklerinin dikkate alınması için. Arşiv sitelerinden gidin bakın konu dışı buluşmalarına. Adminler üyeler hepsi birlikte çünkü saygı sevgi içerisinde bir paylaşım vardı. Şimdi öyle bir şey olsa kavga çıkar üyeler arasında.

Fazla uzattım demem o ki internet eskisi gibi az bir bölgede yok herkesin cebinde bulunuyor. Haliyle en akıllısı da en pisliği de en küçüğü de en büyüğü de bu işin içinde . Ve düzen böyle bozuluyor. Ayrıca sosyal medya ve küfürü marifet gibi gösteren caps siteleri, inci gibi siteler internetin seviyesini düşürdü. Forum artık paylaşımdan çok dalga geçmek insanları küçük düşürüp eğlenmek için kullanılıyor. Bunu değiştirmek için yapılacak hiçbir şey yok. Yönetim falan değil sorun. Sorun insanlarımız.

• tipim nasıl ssli konuları başa çıkarırsanız trolleri baş tacı yaparsanız böyle oluyor işte her gün tipim nasıl ssli,kız arkadaşıma hediye alıcam,dünyanın en güzel kadınları felan filan dh kızlarsoruyorun erkek versiyonu oldu.
  • Aynen, şu forumdaki troller temizlenmeli, nefes aldırmıyorlar yaa.Yazık yani forumun adi kötüye çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek + Takip

• Konu dışı yıllar önce bitti bu yeni bişey değil. eskiden ciddi bir konu olduğunda çoğunluk adam akıllı yorumlar yapar yeri gelir eğlenilirdi. şimdi hangi konuya baksam he he, zaa, reklam alanı gibi saçma sapan yorumlardan geçilmiyo. ara sıra konu dışına giren biri olarak söylüyorum bir konuya girdiğimde ilk mesajı okuyorum yorumları hiç okumadan kapatıyorum.

Konu dışında fenomen olan üyeleri hep uzaklaştırdılar onların yerine yenileri gelmedi mesela zebani hikayesini başlatan sansisalvo adında bir üye vardı o neden banlandı anlamış değilim. yarattığı akım hala devam ediyo. sanırım troll olduğu için güme gitti şimdilerde trolleri yönetici yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

şurayı ne kadar ciddiye alıyorsunuz.
    işinize gelirse girer yazarsınız gelmezse yazmasınız.
    büyük konuymuş da, bir de anayasa vs tehdit etmiş.

Adamin tehdidini okurken koptum yaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dokt****ak

Yav sen ne güzel gittin gittin ama en sonunda batirdin. Neymiş anayasamizin 26. maddesine göre falan filan. Burayı yöneten onlar. Istedigini engellerler. Sen senin evinde konuşan birini susturma hakkına sahipsen veya dışarı atabiliyorsan adamlar da senin konunu ister kapatır ister seni banlar. Diğer söylediğin her seye katiliyordum ama bu soylediginle + vermemi engelledin. Biraz sacmalamissin çünkü.

Memurlar.nette bir uyenin konusunu surekli siliyorlardi. O da en sonunda benim yazdigim sekilde bir sey yazdi konusuna. Burada belli bir topluluga hitap ediyoruz. Tamam senin evinde istedigim seyi konusamam ama burada konusabilirim(cunku kurallara aykiri degil ve forumun daha iyi olmasi icin caba harciyorum. Bu da adminlerin isine gelir. İlk mesajda da belirtmistim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ortada Bi sıkıntı varsa o sizin tipiniz kız konularınız ve hayatın acımasızlığı zaten. Sen bunları daha çok açıp konuşan diye bi de utanmadan destek istiyom la. Ben buraya 2008den beri üyeyim o zamanlar bole şeyler yoktu kardeş.

Hocam burada takilanlarin cogu asosyal kiz konusunu vs, anlatacak bir kimsesi yok. Kendimden ornek vereyim cok fazla arkadasim var ama kiz konusunu paylastigim 2 kisi var sadece ve onlarin gorusleri de yetersiz geliyor. Burada kiz konusunu acmak normal ama verilen cevaplar anormal. Cevaplarin dwgismesi lazim.. Ama ben de karsiyim ss atilip bu ablaya kac puan verirain tarzindaki sorulara

• Bazıları yüzünden 2000 ve üstü kötü tanınıyor. Ben de 2002'liyim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Sevdiğim tek yönetici bu adamdır onuda yöneticilikten çıkarttılar daha dün trollük yapanlar şimdi yönetici oluyorsa konudışı gerçekten bitmiştir

Eyvallah dostum sağolasın .Uzun bir süre yöneticilik yaptım forum öneriler kısmına hakkımda en fazla 2 yada 3 adet şikayet konusu açıldı.Hep üyelerle iç içe ve herkese eşit mesafede olmaya çalıştım bir gün haksız yere bana sormadan emekli ettiler wisdom un yöneticiliğine gelirsek o da çok sürmez

Merakimdan soruyorum yonetici neye gore seciliyor. Arti ucret veriyorlarmi.
    Gerci paragoz oldugunu dusundugum(akp + sacma reklamlar yuzunden) sayin cevik gin pek para verecegini sanmam ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: seven_7343

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Sevdiğim tek yönetici bu adamdır onuda yöneticilikten çıkarttılar daha dün trollük yapanlar şimdi yönetici oluyorsa konudışı gerçekten bitmiştir

Eyvallah dostum sağolasın .Uzun bir süre yöneticilik yaptım forum öneriler kısmına hakkımda en fazla 2 yada 3 adet şikayet konusu açıldı.Hep üyelerle iç içe ve herkese eşit mesafede olmaya çalıştım bir gün haksız yere bana sormadan emekli ettiler wisdom un yöneticiliğine gelirsek o da çok sürmez

Merakimdan soruyorum yonetici neye gore seciliyor. Arti ucret veriyorlarmi.
    Gerci paragoz oldugunu dusundugum(akp + sacma reklamlar yuzunden) sayin cevik gin pek para verecegini sanmam ama.

2 yada 3 admin istediğini seçiyor ...Para hediye vs bana verilemdi alan yönetici varmıdır bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 1 Ağustos 2015; 9:36:02 >

• Bu gn biri ANNEMİ HAMİLE BIRAKTIM diye konu açtın daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 1 Ağustos 2015; 9:51:54 >
  • Ooo wisdom'a laf çakmışlar, ben olsam hepsini banlardım

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ooo wisdom'a laf çakmışlar, ben olsam hepsini banlardım

sana laf çakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AttanDusenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ooo wisdom'a laf çakmışlar, ben olsam hepsini banlardım

sana laf çakıyorum

Çaktığın laf olsun reis

• Buradan beter spor bölümü var. Fenerbahçe konusunda galatasaraylıların mesajı, galatasaraylıların konusunda fenerbahçenin mesajı fazla. Bakıyorum adamlara transfer yapılmış q7 mi iyi nanimi gomez mi iyi rvp mi diye konu açılıyor. Ve konuda popi oluyor. Konularda sayfalarca troll kaynıyor, yönetim ise yancılık yapıyor hangisi hangi takımı tutuyorsa onu kayırıyor. Sonuç olarak insanlar forumdan uzaklaşmaya başlıyor.

Her güzel şeyin bir sonu vardır.
  • Her yıl açılan forum bitmiş konularından biri daha.
  • wisdom yönetici mi oldu :D
  • bitse noluuur bitmese nolur işini gör çık git

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.