Şimdi Ara

konu dışı bitti.. (büyük konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olm bi toz olun ya 4 sene önce bitti bu forum biz tee liseliyken. Zaten 20 yaşında adam buraya giriyorsa bi takım sıkıntıları vardır. En basitinden eskiden konu açardım salak saçma yorumlar gelirdi, beyin mi yok la bu insanlarda derdim. Taa ki dün öğrenene kadar; 8.sınıfa giden ufak kardeşim boynunu kır, yan yatır vs demeye başlayınca sen konu dışında mı takılıyorsun hayırdır yaptım ufaklığa. Gerçeği anlayınca bunca cocuksu salak saçma cevabın sebebini anladım. 14-15 yaşında çocuklarla sohbet etmek için buraya girilmez.

+turbolinea'yı es geçiyorum arada konu açmış mı die uğruyorum
  • katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: seven_7343

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Sevdiğim tek yönetici bu adamdır onuda yöneticilikten çıkarttılar daha dün trollük yapanlar şimdi yönetici oluyorsa konudışı gerçekten bitmiştir

Eyvallah dostum sağolasın .Uzun bir süre yöneticilik yaptım forum öneriler kısmına hakkımda en fazla 2 yada 3 adet şikayet konusu açıldı.Hep üyelerle iç içe ve herkese eşit mesafede olmaya çalıştım bir gün haksız yere bana sormadan emekli ettiler wisdom un yöneticiliğine gelirsek o da çok sürmez

Merakimdan soruyorum yonetici neye gore seciliyor. Arti ucret veriyorlarmi.
    Gerci paragoz oldugunu dusundugum(akp + sacma reklamlar yuzunden) sayin cevik gin pek para verecegini sanmam ama.

2 yada 3 admin istediğini seçiyor ...Para hediye vs bana verilemdi alan yönetici varmıdır bilmiyorum

Anladim cvp icin tesekkutler. sahsi dusuncem: teknoloji insanlarin hevesini kullanip bedavaya zamanlarini kullaniyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• upp. destek olun forum düzelsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.