Şimdi Ara

Kontrol Freak (fps freak) Kutu Açılımı ve Inceleme (Video Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. 25 Aralık'ta sipariş etmiş oldugum fps freak bugün elime gecmis bulunmakta.araya christmas ve yıl başı girdiği için bu kadar sürdü herhalde.

İlk izlenimlerim bu kadar küçük bir kargonun geleceğini beklemiyordum. Arkadaşla alırken abi boş olmasın diye tereddüt etmedik değil :) Ürün ilk basta oldukça sağlam ve şık gözüküyor kutusundan çıkarttığım gibi takma fırsatım oldu.Yanımda suan oyun bulunmadığı için sadece Blackligt deneme şansım oldu ve gerçekten bu kadar iyi etki edeceğini sanmiyordum. İnanılmaz bir hassasiyetlik kattığı doğru. İlk basta alışamasamda yaklaşık bir 30 dk süre sonra benimsedim :) Gercekten + sinı hissettirdi diyebilirim. Söyleyeceklerim suanlik bu kadar eğer kafanızı kurcalayan ve sormak istediğiniz bir konu varsa zevkle yardım ederim. Teşekkürler iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afr0oo -- 7 Ocak 2014; 23:09:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fifa'da falan denedin mi peki dostum? Başka oyunlarda da kullanışlı mı acaba? Yoksa sadece adı gibi fps oyunları için mi üretilmiş?
  • Hangi Siteden Aldınız Hocam Acaba?
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Fifa da deneyemedim hocam yaklaşık 6 gün sonra deneme fırsatı olacak ama sadece fps ler için olacağını sanmıyorum çünkü inanılmaz bir ergonomik rahatlığı var :)
  • 10 dolar urun 10 kargo

• Aynen hocam 50 Tl ye denk geldi nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Fifa da deneyemedim hocam yaklaşık 6 gün sonra deneme fırsatı olacak ama sadece fps ler için olacağını sanmıyorum çünkü inanılmaz bir ergonomik rahatlığı var :)

O rahatlığı merak ediyodum ben de :) Hani ilerde Uncharted oynarız, Battlefield oynarız, PES-Fifa oynarız falan hepsine gider mi diye sormuştum. Şimdiik ilk izlenim olarak olumlu sanırım.
  • Ayni isi gormez muhtemelen ama fiyat olarak uygun soyle bi urun var:

http://dx.com/p/replacement-plastic-triggers-w-silicone-cap-covers-for-ps3-wireless-controller-black-pair-144045

Kullanici yorumlari da bayagi iyi
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Bence gider hocam ancak biraz tuzlu fiyatı böyle küçük bir şey için :) Ama hem denildiği gibi analogları korumuş oluruz hemde oyun performansı açısından düşünülebilir.
  • ne ise yariyor bu ?

• r0di R kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=fLY4vK4Lhik#t=426

Hocam burda detaylı bir biçimde söylüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afr0oo -- 7 Ocak 2014; 19:07:09 >
  • Kardeşime bak be :) İyi bişeye benziyo, biraz kullan bakalım olmadı alırız bizde. Hayırlı olsun adamm
  • GreenWhite. kullanıcısına yanıt
    Adamsın kardeşim teşekkür ederim detayları konuşuruz psn de
  • cok iyiymis turkiyede bulabilme imkanimiz yokmu ?

• r0di R kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanlık yok gibi.Sitesinden alınca zaten 5 gün içerisinde geliyor kargo :)
  • Adam inceleme yapıyor hemde videolu vay be ..

Biz önce cihazı alalım kanka, hem bizim ihtiyacımız yok böyle şeylere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 7 Ocak 2014; 20:05:43 >
  • Güzel inceleme

• UlasAsmadili kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bro hadi darısı sana bekliyorum sizi en kısa zamanda
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    İnşallah bruder.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.