Limitsiz kontratsız internet lazım 6 aylık önerebileceğiniz uygun internet var mı?
turk net
ya da yazlık internet turk telekom
mcrew
kullanıcısına yanıt
Türk Telekom yazlık internetinde 3 aylık 159 TL'den başka bir ücret var mı modem bende var
sigonaS
kullanıcısına yanıt
bildiğim kadarıyla yok
bir de damga vergisi var galiba
ondan ne kadar alıyorlar biliyorum
normalde bir iki lir bir şey olması lazım ama turk telekom ne yapacağı belli olmaz
mcrew
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler
turknet kesinlikle öneririm yalnız adsl olduğu için telefon hattı açıyorlar.
netgalaksi'yi önerebilirim taahütsüz anlaşmasız istedigin zaman istedigin anda ceketini al çık websitesinden paketleri incelemelisin bence
Türk Telekom yazlık internet açtırmaya karar verdim bana tam 3 ay gerekli çünkü ama üyeliği iptal ettirmezsen seniye aynı borç tekrar geliyormuş bunu müşteri hizmetleri dedi bide duyduğuma göre iptal et dediğinde sadece dondurdukları borcun tekrar geldiği durumlar olmuş o durumlara karşı alabileceğim önlem var mıdır?
sigonaS
kullanıcısına yanıt
Abonelik iptali zaten ıslak imza ile yazılı yapılmak zorunda, müşteri hizmetlerine iletilen sadece ön talep oluyor. "Abonelik sözleşmemin feshedilmesini istiyorum." şeklinde kesin ve net ifade kullanmanız lazım, yoksa bunlar hattı dondurup bir de pişkin pişkin siz dondurun dediniz ses kaydınız var diyebilirler.
Dr. Boone
kullanıcısına yanıt
Tam olarak sizin dediğinizi desem bayisine gidip bi sorun yaşama olasılığım var mı
sigonaS
kullanıcısına yanıt
İşi yokuşa sürmek için her türlü düzenbazlığı yapabilirler, şikayet etmekle tehdit edin.
Dr. Boone
kullanıcısına yanıt
Yarın alıcam ama almaktan şüpheye düştüm bana önerebileceğiniz internet var mı 3 ay kullanıcam sadece
sigonaS
kullanıcısına yanıt
Hepsinde fesih ile ilgili sorun yaşamanız muhtemel. Satarken çok kolay, çıkarken eziyet maalesef.
Dr. Boone
kullanıcısına yanıt
Mecbur birini alacağız
Turknet der geçerim . Bölgende Türk telekom sıkıntı çıkarmazsa sıkıntı yok ama sıkıntı çıkarırsa işte o zaman kolay gelsin :D
Bu mahallede boş port kalmamış ben nasıl internet alcam hangi firmalardan alabileceğim
Türksat alt yapı yok adls port kalmamış başka internet çözüm yolları var mı ya
netgalaksi tavsiye ederim taahhüt yok
turksat kablo tv ve superonline fiber yoksa
turk telekom da port yok diyorsa malesef yapacak bir şey yok
mahallende belki yerel internet sağlayıcıları vardır
airfiber olayı, kablosuz internet veriyorlar araştırman lazım onu da