Şimdi Ara

KONTOR YERİNE / TL İLE SOYGUN =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizcede bu yeni bir dolandiricilik degilmi? kim nekadar gitmiş hiçkimse daha saglikli sekilde bilmiyor bilene kadarda kontorler ucacak...hadi sen ben biliyoruz analarimiz baablarimiz daha tel kullanmasini tam bilmiyorlar yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 10 Nisan 2010; 21:11:32 >

• ?
  • ?
  • aynen öyle ben kuruş hesabı yapamıyorum.yapacaksam zaten neden faturasız hatta durayım.alırım bi faturalı hat onda yaparım kuruş hesabını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

?

??
  • tl ye geçilmesini isteyen kurum hangisi ise snye hesabı yapılsın diye tl ye geçmeyi istedi ama şimdilik değişen bir şey yok yani 3 dk sı 50 kuruş gibi asıl olması gereken ve devletin yapılmasını istediği şey 1 sn nin kaç kuruş olacağı idi,yani 7 sn konuşan biri 7sn tutarında kuruş verecek idi ,ama malesef bu olmadı 7sn konuşsak bile 3dk parası kesiliyor var mısınız topluca şikayet etmeye ,neler yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

tl ye geçilmesini isteyen kurum hangisi ise snye hesabı yapılsın diye tl ye geçmeyi istedi ama şimdilik değişen bir şey yok yani 3 dk sı 50 kuruş gibi asıl olması gereken ve devletin yapılmasını istediği şey 1 sn nin kaç kuruş olacağı idi,yani 7 sn konuşan biri 7sn tutarında kuruş verecek idi ,ama malesef bu olmadı 7sn konuşsak bile 3dk parası kesiliyor var mısınız topluca şikayet etmeye ,neler yapabiliriz

BTK'ya ihbarımı yaptım bile
    0312 294 70 95 Hafta içi mesai saatlerinde ihbar yapılabilir. (Oparatörlerle ilgili şikayette bulunmak istiyorum demeniz yeterli.)

Hesap yapabilen herkesin farkedeceği gibi dakika başına ücret acayip arttı.
    Hele turkcell resmen suyunu çıkarmış. Örnek olarak kendi tarifem üzerinden diğer operatörleri
    dakikasi 1 kontöre konuşuyordum ben de bunun verdiği rahatlıkla geçenlerde yanıldım aradım vodofone
    kullanan arkadaşımı 3 Dakika 1sn konuştuk bir baktım 1.20TL gitmiş yuh yani böyle de abartılmazki.

Kontör üzerinden 3 kontörüm gidecekti yaklaşık 0.60 TL
    İki katı ücret neyse ben şikayetimi yaptım gerisi diyer duyarlı insanlara düşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 16 Nisan 2010; 9:27:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @eixs

imzan dogru mu
  • Valla iyi giydiriyolar arkadaş... Dün babamı aradım 6-7dk konuştuk (avea-avea) 3-4 lira gitmiş... 3 lira yerine 3 altın, kumaş, kum tanesi gitti falan deseler üzülmem de 3 lira diyince garip oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanovic123

quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

?

??

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

@eixs

imzan dogru mu

sanane ?

Avatardaki ben değilim diyorsun ama kendin olmasa da davranışların , saygı seviyen ve alakadar olmadıgın konuya atlaman ZEKA SEVİYENİ belli ediyor

• quote:

quote:

@eixs

imzan dogru mu

sanane ?

asıl sanane adam soru sormuş
  • Önceden yaşlılar kontörlü telefon için bile yoldan geçerken çeviriyorlardı şimdi kuruşa geçtik ben bile anlamıyorum neyin ne oldugunu. Avealıyım fakat her operatör suyunu çıkarmış durumda herşey rayına oturana kadar sadece sms yapmak için kontör alıcam.
  • Byler onu bunu bilmiyorum ama hakikatten iyi giydirmeye basladilar herseyi...makarnadan tuza kadar herseyde vergi alan ve koyun gibi olan bizlere istedikleri gibi giydiriyorlar,nedenmi cunku hiç birimizin giki çikmiyor...başimizdakiler desek hepsi kelime kasari olmuş..siyaset dedikleri bu olmasa gerek byler bu nasil iş anlamadim gitti halkin sorunlari var, halk anlatir ananida al git der birisi ....birisi birine laf atar oda ona kelime

kasarligi ile laf sokar.. birakin ya bunlari cocukken yapardik biz bu kelime oyunlarini....halk bunlari yemiyor artik taktik degiştirin piskolojik taktikler hiç olmazsa belli olmuyordu.....ama yinede bize mustahak beyler sonuçta koyun gibi dewam ediyoruz..nedenmi turkiyede adam akilli kimseyi sikayet edebilecegimiz dogru düzngun bir mercii bile yok..ha buldunda ettinmi ? ilgilenmiyorlar bile...ne ugraşicaklar seinin şikateyinle adamlar oraya çayini içmeye tuvaletinde sigara yakarak vakit geçirmeye gidiyorlar seinin benim vergimiz vergilerin parasiyla...ne ilgilenicekler ki senle ....senin sikayetin içinmi konmuş oraya o adamlar?bedavadan maaş aliyorlar işte başimizdakiler gibi..

not izamdakiler dogru olmadigini düşünüyorsan araştirabilirsin.. nekadar kazik yedigimizi ve anpahali olan herseyi nasil kitlediklerini anlarsin bizlere..netin bile an pahalisi bizde ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 10 Nisan 2010; 21:05:56 >

• Avea'da 1 Sms 50 Kuruş olmuş. Yuh diyorum artık!! 40 SMS 20 LİRA Yapıyo.. 20 Lira 100 Kontör demek, 100 Kontöre 50 Msj atabilirken şimdi 40 sms atabiliyoruz. Onu bunu bilmem bal gibi yeni soygun yöntemi

Ekleme: 1 Sms atacagıma 1 ekmek alır karnmı doyururum bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 9 Nisan 2010; 21:13:29 >
  • aga başimizdakiler el koymuyorki cunku onlarinda buna benzer yuzlerce çikari var...nerde devlet baba dicem ama nedesem artik bilmiyorumki ya ...walla o geliyo ondan beter o ondan beter hepsi gitsin..ahmet mehmet gelse daha iyi adam akilli hiç birisi hizmet edemiyor bu vatana...komple degiştirmek lazim tum sistemi..anayasayi bile degiştiriyorlar kendilerine uyumlu hale sokuyorlar ..

inşallah ibirde adminlerimiz kitlemez bu guzel konuyu..
  • quote:

quote:

@eixs

imzan dogru mu

sanane ?

seni ilgilendirir mi ? sanamı soruyor ?
  • beylerş boş atişmayin yada çikin konudan boş boş dalaşmayin konuı hakkinda yazin yaziyorsanizda...coluk cocuk muhabbeti dinleyemem seviyenizi korunuz yada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoFHell_

quote:

quote:

@eixs

imzan dogru mu

sanane ?

İlgilendirip ilgilendirmediğinden sanane?

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoFHell_

quote:

quote:

@eixs

imzan dogru mu

sanane ?

sakatmısın olum sen ? foreverkinqs avatarınıda hiç begenmıyorum insallah o sen değilsindir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.