Şimdi Ara

KONTÖR DEVRİ BİTİYOR MU? TURKCELL den Gelen Mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha demin turkcell den mesaj geldi. Gelen mesajı birebir buraya yazıyorum...

Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu kararıyla 1 Nisan tibariyle mobil operatörler kontör yerine Turk Lirası ile ücretlendirme yapacaklar.Kontörleriniz değer kaybetmeden Tl ye cevrilecek avantajlariniz devam edecek.Detay için 7577070'i ücretsiz arayın

????

Harbi bundan sonra kontör peşinde koşmicak mıyız artık herkes faturalı gibi mi olucak? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 17 Mart 2010; 18:33:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Beyler daha demin turkcell den mesaj geldi. Gelen mesajı birebir buraya yazıyorum...

Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu kararıyla 1 Nisan tibariyle mobil operatörler kontör yerine Turk Lirası ile ücretlendirme yapacaklar.Kontörleriniz değer kaybetmeden Tl ye cevrilecek avantajlariniz devam edecek.Detay için 7577070'i ücretsiz arayın

????

Harbi bundan sonra kontör peşinde koşmicak mıyız artık herkes faturalı gibi mi olucak? :S

Fake gibi geldi bana.
  • quote:

Beyler daha demin turkcell den mesaj geldi. Gelen mesajı birebir buraya yazıyorum...

????

Fake felan değil, bundan sonra kontor yerine hattımıza para yüklüycez işte bu kadar basit
  • fakedir sakın deneme bile.
  • onun yerine faturalı olsun daha iyi hatta para yüklemekte neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVend3tta

fakedir sakın deneme bile.

http://www.aksam.com.tr/2010/03/17/haber/ekonomi/5778/kontor_devri_bitiyor_artik_tl_yuklenecek.html
  • Fake değil, bana da geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır ne mantıkla yapıyorlar ki?oturmuş bir sistem var işte ne elleşip te milletin kafasını karıştırıyorsunuz..?işte maksat hükümet boş durmuyor birşeyler yapıyor gibi görünsün diye..hey allahım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: wizH

quote:

????

Fake felan değil, bundan sonra kontor yerine hattımıza para yüklüycez işte bu kadar basit

Konu doğru ama mesaj hakkında bişey diyemem.Artık para yüklicez.Mesela dakkası 0.2 krş filan olucak.10ytlye 5000 sms filan fıstık böyle

• vodafone kullanıyordu bunu. parakart yüklüyorduk hatta. bide türkiyede büyük bir yenilikmiş gibi anlatmıyorlar mı
  • Yenilik degil, tamamen zorunluluk
    1 kontor her operatorde farkli ucrete denk geldigi icin boyle bir kanun cikardilar
    Bundan sonra 1 kontor bilmemkac kurus olarak gelecek.
    Bisey kaybettiginiz yok, bisey kazandiginiz da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

quote:

????

Konu doğru ama mesaj hakkında bişey diyemem.Artık para yüklicez.Mesela dakkası 0.2 krş filan olucak.10ytlye 5000 sms filan fıstık böyle

her yöneyse düşünülebilinir (süre kısıtlamasıda olmayacak)

• quote:

Orijinalden alıntı: semidos

quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

quote:

????

her yöneyse düşünülebilinir (süre kısıtlamasıda olmayacak)

Görürsem sölerim

• Bence tüketici ne kadar parasının gittiğini sürekli takip edebileceğinden daha fazla rekabet sayesinde firmaları biraz daha indirim yapmaya zorlayacak.
    Önceden bir konuşma sonucu 10 kontorünün gittiğini gören bir tüketici ile 2 liralık konuşma yaptığını gören tüketicinin tepkisi aynı olmayacaktır.
    Gideri para birimi olarak görmek daha farklı bir etki yaratır. İşin bu açıdan psikolojik boyutu da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

hayır ne mantıkla yapıyorlar ki?oturmuş bir sistem var işte ne elleşip te milletin kafasını karıştırıyorsunuz..?işte maksat hükümet boş durmuyor birşeyler yapıyor gibi görünsün diye..hey allahım ya

Ulan hükümete nerden vursam diye yer arıon hükümetle ne alakası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Bence tüketici ne kadar parasının gittiğini sürekli takip edebileceğinden daha fazla rekabet sayesinde firmaları biraz daha indirim yapmaya zorlayacak.
    Önceden bir konuşma sonucu 10 kontorünün gittiğini gören bir tüketici ile 2 liralık konuşma yaptığını gören tüketicinin tepkisi aynı olmayacaktır.
    Gideri para birimi olarak görmek daha farklı bir etki yaratır. İşin bu açıdan psikolojik boyutu da var.

+1453
  • daha işe yarayacak kararlar çıksın/alınsın bunu istiyorum..bunu yapınca herhangi bir ilerleme kaydedilmiş olmayacak..onun için diyorum yukarıdaki cümlemi
  • Çok saçma .Kardeşim ben böyle istesem zaten faturalı hat alırdım.Sanane ya ister kontör kullanırım ister tl.Sizene ya allah allah.El alemin derdi bunları gerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

hayır ne mantıkla yapıyorlar ki?oturmuş bir sistem var işte ne elleşip te milletin kafasını karıştırıyorsunuz..?işte maksat hükümet boş durmuyor birşeyler yapıyor gibi görünsün diye..hey allahım ya

hükümetle ne alaka ya ne biçim insanlarsınız
  • ulan dünyadan bi habersiniz yorumlara baktımda...daha ne zaman söylendi bu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.