Şimdi Ara

KONSOLLAR İÇİN TV ARAŞTIRMASI YAPTIM;PAYLAŞIMLAR VE SONUÇLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
7.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Teşekkür ederim

Bu arada kendi çapımda ufak bir inceleme yapmayı planlıyordum ama 2 konsolumda elimden uçtu gitti,tekrar toparlamaya çalışıyorum şu an...

İncelemeyi uygun olduğun bir zaman yaparsın. Biz bekleriz...Umduğunu buldun mu? İlk izlenimin kısaca nasıl?

Tek izlenimim bu oldu malesef.Bu gün yeni Xboxın gelmesini bekliyorum.Adam akıllı inceleyebilirsem,akşam bişeyler yazacağım.......
  • Avatarındki bıyıklı abidende kurtulduğun iyi olmuş. Senle bütünleşmeye başlamıştı gözümde... Hatta farklı bölümde aynı avatarı kullanan bir arkadaşın arkasından bir an "Josephhh..josephhh.." diye seslenmişim farkında olmadan...hehe
  • İyi akşamlar

Avatar mevzusuna bende sevindim açıkçası,hesabım kilitli olduğu için uzun süredir değiştiremiyordum sonunda kurtuldum

Bu akşam hem Ps3 ün hemde Xbox ın eve sağ salim şekilde gelmesinden sonra her ikisinide panele bağlayıp göz gezdirme imkanı buldum.

Kısaca neler söyleyebilirm bi bakalım:

Servis ilk geldiğinde hemen ölü piksel+backlight ve çalışma zamanını kontrol ettim.Çok şükür hiçbir arıza ile karşılaşmadığım gibi çalışma zamanıda 3dk yı göstermekteydi...

Öncelikle Tv nin tasarımına,bakarsak W4000 lerle birebir aynı olduğunu söyleyebiliriz.Tek farkları W4000lerde hoparlör üstü gri iken V4500 de siyah,ki siyah yukarıdan gelen piano black tasarımın devamı gibi göründüğünden bence daha hoş.......

Tvde bir adet USB girişi bulunmakta bu girişten hem müzik dinlemek hemde fotoğraflarınızı görüntüleyebilmek mümkün ancak ne yaptıysam fotoğraf makinamı doğrudan tanıtamadım,bu yüzden onlara da flashdisk üzerinden baktım.........

Bu akşam ilk baktığım şey,daha önce SAMSUNG 32M de çektiğim en büyük sıkıntı siyah seviyesiydi,hemen AV forumundan aldığım uygun bi ayarı tvye çektim.Sonra Ps3ü bağladım ve fonu siyaha getirdim.Kullandığım oda hemen bitişiği olduğu apartmana baktığı için gece inanılmaz karanlık olur,hiçbir eşyayı dahi seçemem,o derece.Ve o karanlıkta Tv benden kesinlikle tam not aldı aşağıda siyah seviyesiyle ilgili bir ss verdim.Aynı zamanda sağa sola kıvrılma durumlarında dahi bu seviyeyi kaybetmemesi ve renklerin washed-out olmaması çok büyük bir+

2. huzur bulduğum konu ise renkler,her oyunda olması gerektiği gibi,ne eksik ne abartı,son derece doğal.Özellikle spor oyunlarında bu doğallığa hayran kalıyorsunuz.Ps3 üzerinden izlediğim bir kaç videoda ise ilk dikkatimi çeken ten renkleri oldu,sonunda solaryuma girmiş insanlardan kurtulup,beyaz peynir kıvamında bir Avril Lavigne gördüm....

Bir başka konuda ki aslında buna değineceğimi hiç düşünmemiştim,görüntü çok net ve detaylı,yani resmen panelden fırlayacakmış gibi duruyor,SAMSUNGda hiç bunu yaşamamıştım biraz garipsedim,ben buna açık ara işlemci farkı der geçerim...

SAMSUNG u açık ara devirdiği bir başka konu ise sesler,SAMSUNG hala elimde olduğu için bir karşılaştırma yaptım,SONY den sonra SAMSUNG cep radyosu gibi geliyor açıkçası,çok kaliteli speaker lar kullanılmış,gerçi ben bu farkı Tv yi almadan önce okumuştum ama bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum.Sesler kesinlikle harika...

Peki hiç mi olumsuz yanını görmedim Tvnin??

Şöyleki,hareketli sahnelerde bi sorun var,özellikle FİFA09 oynarken bunu farkettim,belki aslında bişeyler farketmek için manyak hale geldiğimden farketmişimdir,neyse,topun çok hızlı gittiği sahnelerde hafif bi bulanıklık bi flulaşma sezdim.İki yarısaha arasında gidip gelen toplarda var olan netliği biraz kaybediyorsunuz.....

Sonuçta son bahsettiğim olay hariç bütün beklentilerimi aldım Tvden,hakkında ne okuduysam ne araştırdıysam birebir aynısı ile karşılaştım.İyiki almışım diyorum bir daha da kesinlikle SONYden vazgeçemem diyorum...........

TV 32V4500

KONSOLLAR İÇİN TV ARAŞTIRMASI YAPTIM;PAYLAŞIMLAR VE SONUÇLAR

PS3 NBA09

XBOX 360 GEARS OF WAR

XBOX 360 TOP SPİN 3

PS3 FİFA 09

PS3 METAL GEAR SOLİD 4

SİYAH SEVİYESİ

PS3 HD KLİPLER

• Resimler harika teşekkürler,güle güle kullan.

Tekrar hayırlı olsun,huzurla kullan..
  • Gayet güzel gözüküyor fotoğraflar. Emek sarfedip görüşlerini paylaştığın için teşekkürler...Güle güle kullan. Bundaki menü sistemi ps3 tarzı mı? Birde bunda sanırım v4000'de olmayan w4000'de olan mpeg4 tuner da var. Değil mi?
  • Tasarım olarak W4000 hiç tutmamiştım , V4000 daha güzel , bide V4500 olarak siyahla bütünleşince çok güzel olmuş Görüntüler çok detaylı siyahlar ise mükemmel'e yakın Bu arada biraz şaka yollu gidiyim Ölü piksellerin var ekranda pardon kasanda Flaş'lı çektin resimleri herhalde süreklide yer değitiriyorlar yawww Unutmadan panel'in ayaklığı yokmu burdan yok gibi gözüküyor Mazallah kayar düşer filan Panele acımam emeğine acırım vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Ekim 2008; 6:08:44 >

Teşekkür ederim konsollardan foto eklemeye devam edeceğim farklı oyunlar koyacağım

HiGHWAYMOUSE

Dostum tekrar teşekkür ederimSenin incelemenin yanında biraz "tırt" kalır ya neyse

mpeg4 tuner mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 11 Ekim 2008; 1:30:31 >

• Ayaklık var var...Yarısı Piano black kaplama siyah yarısı gri. Oradan maliyet düşürmeye çalışmış Sony garibanım. İlk resimde gözüküyor. Ayak üzerinde tv 20 derece dönebildiği ve joseph çevirdiği için gözden kaçıyor.
    Eğer sen kaba ve katı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp gitmişlerdi.
  • Cannibal hocam var ayaklık yaw olmaz mı

Şöyle ki ayaklığın yarısı siyah yarısı ise gri,resimde gri kısım pek gözükmemiş aslında panel tam onun üstünde......

bluelabel

Teşekkür ederim konsollardan foto eklemeye devam edeceğim farklı oyunlar koyacağım

HiGHWAYMOUSE

Dostum tekrar teşekkür ederimSenin incelemenin yanında biraz "tırt" kalır ya neyse

mpeg4 tuner mevcut

Yok yaw dostum. Benim incelemede öyle dört dörtlük değil. Sen gerekli şeyleri söylemişsin zaten. Ben biraz daha allayıp pullamışım sadece...Hele benim s3000 incelemem vardır ki evlere şenlik. Yaw ilk alan bendim o zamanlar o tv'yi. Sözde bir inceleme yazısı hazırlayayım dedim. Aylar geçti, yıllar geçti Topikteki kullanıcı listesine bakıyorum benden başka kullanan yok. Şimdilerde jeton düştü. Oradaki fotoğraflara bakıp s3000 alacak adamın aklını peynir ekmekle yemesi lazım. hehe..

• İyi o zaman yawww , bende panik yaptım burda Tekrar hayırlı olsun iyi günler'de güle güle kullan dostum....
    quote:

Oradaki fotoğraflara bakıp s3000 alacak adamın aklını peynir ekmekle yemesi lazım. hehe..
    İyi sony dava açmamış hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Ekim 2008; 1:43:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

bluelabel

HiGHWAYMOUSE

mpeg4 tuner mevcut

Yok yaw dostum. Benim incelemede öyle dört dörtlük değil. Sen gerekli şeyleri söylemişsin zaten. Ben biraz daha allayıp pullamışım sadece...Hele benim s3000 incelemem vardır ki evlere şenlik. Yaw ilk alan bendim o zamanlar o tv'yi. Sözde bir inceleme yazısı hazırlayayım dedim. Aylar geçti, yıllar geçti Topikteki kullanıcı listesine bakıyorum benden başka kullanan yok. Şimdilerde jeton düştü. Oradaki fotoğraflara bakıp s3000 alacak adamın aklını peynir ekmekle yemesi lazım. hehe..

Ama aslında çok araştırmamak,hatta bişeyleri öğrenmemekde lazım bi yandan,hani sen demiştin ya görüntüye dikkat etmekten filmlerin,dizilerin konusuna bakamıyorum diye aynı şey oyunlarda geçerli oldu şimdi benim için

Cannibal

Eyv hocam tekrar......

• quote:

Ama aslında çok araştırmamak,hatta bişeyleri öğrenmemekde lazım bi yandan,hani sen demiştin ya görüntüye dikkat etmekten filmlerin,dizilerin konusuna bakamıyorum diye aynı şey oyunlarda geçerli oldu şimdi benim için

Dikkat et! MGS4'te anında şişlerler adamı. Şaka bir yana bizimki de biraz abartı oldu yaw. Gece gündüz forumlarda o tv idi bu tv idi.. Biraz boşvermek lazım ama işte hobi gibi oyalanıyoruz böyle..

• Topici baştan sona okudum, elinize sağlık harika olmuş...

Umarım konsollar için 32" Tv düşünen diğer arkadaşlara da yardımcı olur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.