Bildirim
konsol oyuncularına acıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
doru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama sadece fifa oynayan adam için konsol iyi
Ayrıca firmalar tarafından exclusive oyun diye kandırılıyorlar.
Neymiş bu oyun sadece Playstation yada Xboxta çalışıyormuş Ulan oyun zaten PC üzerinden geliştiriliyor. Sırf konsollar satsın diye ekstra para alıp pcye çıkartmıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 7 Ocak 2018; 1:29:11 > -
pc nin steam ve ona yakın sürüyle platformları hiç saymadım daha düşünün yani -
60 fps ile karşılaştırın farkı anlıyacaksınız -
Fifa 60 fps çalışıyo zaten
Oyun oynamayi seven için 2side alınır cihazlar en güzeli 2sini de alabilmek tartışmak mantıksız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisi de kotu be oglum. bi tarafta steamden ucuza oyun alip pcye para bayilmak. diger tarafta konsolu ucuz alip oyuna para bayilmak.
ama konsolda fifa ufc keyfi paha bicilemez. bir de red dead ciksin oohh
takim tutar gibi konsolcu pcci diye kutuplasan agir ahmaktir
Konsolda FPS zor oluyor o eksisi olmasa bence konsol alır. Sonuçta ucuz birader bilgisayar oyunu kadar konsol oynansa onu da cracklerler zaten
pc de oynuyorum ama konsol daha iyi. hile derdi yok ,ekran kartın eskimiş falan fasa fiso ,ağzınızın suyu aka aka baktığı god,the last of us falan da ps de. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanHur
pc de oynuyorum ama konsol daha iyi. hile derdi yok ,ekran kartın eskimiş falan fasa fiso ,ağzınızın suyu aka aka baktığı god,the last of us falan da ps de.
O oyunlara 400TL bayılıcaksın sonra 5 saatte biticek oyun.
Last of Us yayıncılardan izlerim daha iyi zaten hikaye oyunu.
En Beğenilen Yanıtlar

ikisi de kotu be oglum. bi tarafta steamden ucuza oyun alip pcye para bayilmak. diger tarafta konsolu ucuz alip oyuna para bayilmak.
ama konsolda fifa ufc keyfi paha bicilemez. bir de red dead ciksin oohh |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X