Şimdi Ara

Konsol Kullanıcıları Sosyal Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar sürekli oyunlardan grafiklerden konusuyoruz.Burda izlediğimiz filmler okuduğumuz kitaplar,izlediğimiz komik videolar,linkler,dinlediğimiz müzikler,yaşadığımız komik olaylar hakkında konuşalım fakat ülke durumuydu siyasetti o tarz seylerden konusmayalım sonra konular kitleniyo.

Üyeler diye bir bölüm olucak fakat katılım olunca orayı düzenlicem.

Ben başlıyim.

En son G-Force filmini izledim gerçekten güzel bir animasyon filmi olmuş.Animasyon sevenler saten izlemiştir fakat izlemeyenler kaçırmasın derim.Filme vereceğim puan 8.5/10 dur.

• Bende konsol olayı yanında film manyaklığıda var... Odanın her tarafı filmlerle dolu Şuan bitirdiğim film Ninja Assassin acayip güzel fazlaca kanlı şiddetle tavsiye olunur o tarz sevenlere
  • En Star Wars V`i altinci mi yedinci kez mi ne izledim;hic de sklmiyorum
  • Amaç katkı ise hemen güzel bir video koyalım

• Şu an Dan Brown' ın yeni kitabına başladım, onu okuyorum. Ondan önce Stephen King' in Kara Kule serisini okudum, tavsiye ederim. Çok keyifli. Başlarda biraz kopukluk oluyor ama son cildin(7 cilt) son satırına geldiğinizde büyük bir hâz ile "offf ne öyküydü ama" diyorsunuz. Stephen King'in hayal gücü inanılmaz.

Bilim kurgu aşığı olduğum için Isaac Asimov da tavsiye ederim sizlere. Bende Türkiye' de yayınlanmış tüm kitapları var. Hepsini okudum hatta vakıf serisini 2 kere okudum :D o derece severim Isaac Asimov' u , Arthur Clarke' ın Rama serisi de çok güzeldir, tavsiye olunur.

Bir de yazarını hatırlayamadım, çalışma odasına gitmeye de üşendim , Ender'in Oyunu serisi var. Değişik bir seri, özellikle Sci-Fi RPG sevenler okuyabilir, bir hayli kaptırıyor insan.

@Toruc Macto: Ben de Star Wars hayranıyım, tüm filmleri kaç kere izledim unuttum :D Hatta evlenmeden önce figürlerim ve Anakin' in Force FX ışın kılıcım vardı ama hepsini elden çıkarttım. :( İmzamda görüleceği üzere Star Wars Galaxies' i ölümüne oynamış biriyim

• Ben de şu aralar İhsan Oktay Anar' ın Puslu Kıtalar Atlası' nı okuyorum. Daha 100 sayfa okudum ki çok sürükleyici ve ilginç bir kitap olduğunu söylemeden edemeyeceğim.
  • Arkadaşlar blu-ray filmleri en ucuz nereden alabilirim peki? İlk soru benden gelsin KKSK üyelerine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu ara D&R da kampanya var
  • Force FX satılır mı?Yazıktır Günahtır,Lucas çarpar adamı.
  • Valla evlenirken Force FX im, Benzinli(nitro Methane aslında) model arabalarım, hepsini sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 28 Şubat 2010; 21:56:12 >
  • Console Vista Antisocial Club

www.buenavistasocialclub.com/
  • Abi adamı Kol Skywalker döver, bari hiç pişman oldun mu sattığına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

Abi adamı Kol Skywalker döver, bari hiç pişman oldun mu sattığına?

Olmaz mıyım, halen içim sızlıyor aklıma geldikçe . Ben çok azılı SW ciyim, bende tüm çizgi romanları var(soft copy) mesela.
  • @SethValore;

Avatarındaki ulu şahsiyet kim ola ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

@SethValore;

Avatarındaki ulu şahsiyet kim ola ki?

Ya o fotoyu bi yerden buldum hatırlamıyorum da, kardeşime mail attıydım aha bu sensin diye. Komik bir foto o sebeple koydum avatara :D Kolay bulunmayacak bir avatar :D
  • ben en son kutsal damacana 2 i izledim sinemasına gidip malesef evde izlenilmesi gereken bi film çıktı 10/3.. müziktede.. Dido - Don`t believe in love live ; şarkısına takılı kaldım
  • Ben Percy Jackson'ı izledim, Pembe Dizi tadında aksiyon filmi olmuş,ne öyle tanrılar dünyaya iniyorlar.
  • Mert güzel bir konu olmuş konuyla ilgilenirsen daha güzel olucaktır eline sağlık

G-Force filmi harbiden güzeldi sinemalarda 3D olarak vizyona girmişti sanırım fakat fırsat olmadı gidemedim

Bende geçenlerde Şehrin Azizleri 2'yi izledim (The.Boondock.Saints.II.All.Saints.Day) ilk filme oranla biraz daha aksiyon yerine komedi eklenmiş eğlence eklenmiş 2 azizimiz biraz daha şen şakrak ama güzel bir filmdi 7,5/10

Prenses ve Kurbağa (The.Princess.and.the.Frog) eğlenceli aşk dolu komik bir animasyon film Walt Disney klasiği olucak tarzda 7,5/10

51. Gezegen (Planet.51) çok eğlenceli ve komik bir animasyon filmi tavsiye ederim boş zamınınızda eğlenmek ve gülmek için iyi bir seçim olabilir 6,5/10

The Rebound enteresan bir konusu ve hikayesi var boşanmış bir kadın erkek bir dadı yaş farkları vs.. güzel bir filmdi 6,5/10

• bende bu aralar aşk-ı memnuyu seyrediyorum film manyak bi hale geldi acıyorum şu adnan denen herife görünce içim parçalanıyo valla,ne efendi adam ya
    bir yandanda ezel'i takip ediyorum oda süper bi dizi tavsiye ederim izlemeyen varsa en baştan netten izlesin,ordada ali ye acıyorum aslında iyi birisi ama kötü yollara düşmüş garibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

bende bu aralar aşk-ı memnuyu seyrediyorum film manyak bi hale geldi acıyorum şu adnan denen herife görünce içim parçalanıyo valla,ne efendi adam ya
    bir yandanda ezel'i takip ediyorum oda süper bi dizi tavsiye ederim izlemeyen varsa en baştan netten izlesin,ordada ali ye acıyorum aslında iyi birisi ama kötü yollara düşmüş garibim

Ya Ednan Bey(öyle diyor ya kahya) in işi çok zor. Aslında Türkiye nin uzay yatırımı bakımından bir hazine, boynuzları aya deymek üzere çünkü, eğer tırmanırsak aya ayak basan Türkler olabiliriz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.