Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş belirtmiş ben fps düşmesine çok takılıyorum diye. Niye daha seviyeli yorumlar yapmak yerine, sanki size hakaret edilmiş gibi cevaplar veriyorsunuz anlamıyorum. Bu arada, ben de PS4 almayı düşünüyorum ve fps olayına hiç takılmam, kalkıp sonra PC'ci falan ilan etmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Arkadaş belirtmiş ben fps düşmesine çok takılıyorum diye. Niye daha seviyeli yorumlar yapmak yerine, sanki size hakaret edilmiş gibi cevaplar veriyorsunuz anlamıyorum. Bu arada, ben de PS4 almayı düşünüyorum ve fps olayına hiç takılmam, kalkıp sonra PC'ci falan ilan etmeyin...

Merak etme dostum ps4 te fps düşüşü olmaz ama pc de olur
  • quote:

Arkadaş belirtmiş ben fps düşmesine çok takılıyorum diye. Niye daha seviyeli yorumlar yapmak yerine, sanki size hakaret edilmiş gibi cevaplar veriyorsunuz anlamıyorum. Bu arada, ben de PS4 almayı düşünüyorum ve fps olayına hiç takılmam, kalkıp sonra PC'ci falan ilan etmeyin...

Neden abartildi şu yüzden abartildi; gta 5 in grafiklerine lego gibi demek trollemek gibi. Beğenirsiniz begenmezsiniz orası ayrı ama lego gibi diyosan gelen yorumlarada katlanicaksin. Fps konusundada gidip ps3 kafeden oynuyor millet sonra burda yazıyor araştırmak yerine (sözüm konu sahibine doğrudan değildir).Çünkü ps3 kafelerde pes oynamaya gittiğimde bizzat goruyorum, ps3 6 dakikada anca açılıyor, oyunlar 1 saat yükleniyor ve kasiyor tahminim sabah akşam açık olmalarından. Ben dedim tekrar diyorum evimde 7 yıldır ps3 var ve oynanamayacak kadar rahatsız eden tek oyun pes 2014 oldu. Onun disinda fps dusmeleri durduk yere olmuyor. Etraf yoğun bir sekilde patladığında, ekranda çok fazla karakter vs. Olduğunda anlık yasanip duzeliyor. Abartmanin luzumu yok zaten fps nin hiçbir koşulda dusmedigi oyun, platform varsa söyleyin bilelim. 10.000 tl ye pc topla 1 yila kalmaz ondada başlar patlama vs.anlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 5 Ocak 2014; 18:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Merak etme dostum ps4 te fps düşüşü olmaz ama pc de olur

Yok o yönden zaten kuşkum yok. Zira PS3'te de GTA V, RDR, Uncharted 3, The Last of Us hepsini oynadım bitirdim hiçbirinde de rahatsızlık duymadım

• Grafiklere çok önem veren birisi degilim yazmis yanlis okumusum birden fikrim degisti bu arkadasa karsi. (ama RDR'ye laf yok )
    Gta V'e de laf edince ayri bi sempatimi kazandi.
    7 yillik cihazda ancak bu kadar oluyor kardes bunu bilerek alman lazimdi konsolu.
    En nihayetinde suç sende.Yani adamlarin dedikleri gibi haksiz bir serzenis seninki
    Ps4'de alma ayrica, teknoloji fazla hizli ilerliyor suan konsollar pc ile kafa kafaya pc'nin yine öne geçmesi fazla uzun sürmez hatta intel fena hirs yapti bu gazla uçar, ama neticede pc'ciler yeni cod çikti diye sevinirken yine konsolu olanlar oyun dünyasinin bol kasarli tarafini isiracak.
    Hadi dagilin simdi.

O ne la k onsolcular kelimesi sansürleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 6 Ocak 2014; 2:00:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum yüzlerce konu var ya. Aklına gelen konu açıyor arkadaş. Alma ps4 lütfen PC'de oynayın. PC CANDIR DELİ GİBİ GRAFİKLER VAR

Allah akıl fikir ihsan eylesin.

Asıl sana akıl fikir ihsan eylesin. Arama kısmını kullanmadan konu açmayı kendinize görev edinmişsiniz resmen. Sizin gibi düşünen bir sürü insan var ve tavsiye istiyorlar. Açın bakın okuyun kararınızı verin. Açın ps4 incelemelerine bakın. Araştırın. Zor mu? Her neyse. Size PC yakışır o yüzden öyle devam edin bence

Sizin gibileri yüzünden hep forumlarda çıkan tartışmalar yüzünden açılan konunun amacı saptırılıyor, rahatsız oluyorsanız okumazsınız.

O terbiyesizi boşver kardeşim. Senin sorunun biraz alışmayla alakalı, ben de PC'de oynayınca falan bir garip geliyor acayip akıcı hoşuna gidiyor insanın ama konsolda çok bi kasma hissetmiyorum. Bu nesilde 60 FPS oyun elin parmakları kadardı çamur gibiydi frame rate'ler ama yeni nesilden 60 FPS oyunların sayısı şimdiden arttı vr artacak. Yani bence PS4 ya da Xbox One alman iyi olur, frame'e çok takık biri olduğuna göre PS4 al multiplatformlarda One'dan iyi frame sunacaktır.

Önce terbiyesizin sözlükteki anlamına bakın sonra konuşalım avukat bey. Herkes gereken cevabı arkadaşa vermiş zaten. Ama suçlu benim

sizin gibi insanların foruma girme nedenini anlayamıyorum gerçekten. Herkesin bilgi seviyesi aynı olmayabilir ama biraz saygı duyun. size göre sadece ilginizi çeken toplasan 10 tane konu var onun dışında açılanlar çöp gereksiz. yazık.

Anlayamıyorsanız yorum yok o zaman. Keyfinize göre ters düşen her yorum sizler için birer hakaret olarak sayılıyor ne yazık ki. Herkesin bilgi seviyesi aynı değildir zaten ama araştırmaktır önemli olan. Bu tarz bir sürü konu var neden araştırmadan konu açılıyor ki? Bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapın daha da konuşmam. Evet ilgimi çeken 10-20 tane konu var. Zaten her şeye ilgi duyan kişi normal değildir. Zevkler ve renkler meselesi yani Her konuya yorum yapmam ilgi alanım olmadıkça. Mantıksız cümleler kurmayın

hakaret demişsiniz de ben yazdığınız herhangi bi şeyi hakaret olarak algılamadım yanlışlık olmasın, saygısızlık derseniz, evet. ilginizi çeken 10-20 konu olması gayet doğal ama onun dışında açılan konuları hor görmek yanlış bunu söylemiştim, ama sanırım yanlış anlaşılma olmuş zaten hiç kimse burda tüm konuları iştahla açıp okumuyor. fakat ilginizi çekmeyen konular olduğunda da burda yapıcılıktan uzak yorumlar yaparak da hiç kimseye saygısızlık yapılmamalı, madem renkler zevkler tartışılmaz karşıt durumdakilere neden yıkıcı yorum yapıyorsunuz? onların da rengi zevki öyle demek ki. araştırmak tabiki önemlidir ama burada da belki "forum" nedir bunun araştırılması lazım.

• quote:

Aynı fikirdeyim.

Hiçbir zaman konsol sahibi olmadım ama çıkan exclusive oyun videolarına bakıp iç geçirmişliğim çoktur. (Red Dead Redemption, Heavy Rain, Last of Us vs) PS3 çıkalı kaç yıl oldu bilmiyorum ama ben ilk kez 2-3 ay kadar önce, bir arkadaşımın evinde oynama fırsatı buldum. Hemen Last of Us'ı açtım ve çok kısa bir süre oynamama rağmen inanılmaz keyif aldım. Sadece bu oyunu oynamak için bile konsol alınabilir diye düşündüm. Ardından Red Dead Redemption'ı denedim ve maalesef ilk dikkatimi çeken şey ani FPS düşüşleri oldu. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundan keyif almama engel oldu bu sorun.

Forumun konsol bölümlerini pek takip etmiyorum. Birçok arkadaş "Konu açmadan önce arama yapın, daha önce çok konuşuldu bu problem" türü cevaplar yazmış. Bu şekilde bir savunma yapmak hiç doğru değil. Belki sürekli aynı tür başlıklar açılması forumun gidişatı açısından hoşunuza gitmiyor olabilir ama bu problemle ilgili çok fazla konu açılıyorsa ortada ciddi ve inkar edilemez bir durum var demektir. Bir de bu yönden bakın.

Kaldı ki herkesin gözü aynı değil. Kimileri insan gözünün 25 FPS'den yukarısını algılayamadığını söylerken kimisi 60 FPS ile 120 FPS arasındaki farkı dahi algılayabiliyor. Veya FPS düşüşünü algıladığı halde oyunun atmosferinden, heyacanından bu düşüşlere takılmayanlar olabiliyor. Konuyu açan arkadaş kendi elindeki imkanlarla PC/konsol karşılaştırması yapmış ve gözlemlerini yazmış. Mesajında bazı abartılar bulunsa da (GTA grafiklerinin Lego gibi olması) "Sen zaten PS alma dostum , PC ile devam et, sen en iyisi bilgisayarda kal " şeklinde foruma ve konuyu açan arkadaşa hiçbir faydası olmayan cevaplar yazılması hoş değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum yüzlerce konu var ya. Aklına gelen konu açıyor arkadaş. Alma ps4 lütfen PC'de oynayın. PC CANDIR DELİ GİBİ GRAFİKLER VAR

Allah akıl fikir ihsan eylesin.

Asıl sana akıl fikir ihsan eylesin. Arama kısmını kullanmadan konu açmayı kendinize görev edinmişsiniz resmen. Sizin gibi düşünen bir sürü insan var ve tavsiye istiyorlar. Açın bakın okuyun kararınızı verin. Açın ps4 incelemelerine bakın. Araştırın. Zor mu? Her neyse. Size PC yakışır o yüzden öyle devam edin bence

Sizin gibileri yüzünden hep forumlarda çıkan tartışmalar yüzünden açılan konunun amacı saptırılıyor, rahatsız oluyorsanız okumazsınız.

O terbiyesizi boşver kardeşim. Senin sorunun biraz alışmayla alakalı, ben de PC'de oynayınca falan bir garip geliyor acayip akıcı hoşuna gidiyor insanın ama konsolda çok bi kasma hissetmiyorum. Bu nesilde 60 FPS oyun elin parmakları kadardı çamur gibiydi frame rate'ler ama yeni nesilden 60 FPS oyunların sayısı şimdiden arttı vr artacak. Yani bence PS4 ya da Xbox One alman iyi olur, frame'e çok takık biri olduğuna göre PS4 al multiplatformlarda One'dan iyi frame sunacaktır.

Önce terbiyesizin sözlükteki anlamına bakın sonra konuşalım avukat bey. Herkes gereken cevabı arkadaşa vermiş zaten. Ama suçlu benim

sizin gibi insanların foruma girme nedenini anlayamıyorum gerçekten. Herkesin bilgi seviyesi aynı olmayabilir ama biraz saygı duyun. size göre sadece ilginizi çeken toplasan 10 tane konu var onun dışında açılanlar çöp gereksiz. yazık.

Anlayamıyorsanız yorum yok o zaman. Keyfinize göre ters düşen her yorum sizler için birer hakaret olarak sayılıyor ne yazık ki. Herkesin bilgi seviyesi aynı değildir zaten ama araştırmaktır önemli olan. Bu tarz bir sürü konu var neden araştırmadan konu açılıyor ki? Bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapın daha da konuşmam. Evet ilgimi çeken 10-20 tane konu var. Zaten her şeye ilgi duyan kişi normal değildir. Zevkler ve renkler meselesi yani Her konuya yorum yapmam ilgi alanım olmadıkça. Mantıksız cümleler kurmayın

hakaret demişsiniz de ben yazdığınız herhangi bi şeyi hakaret olarak algılamadım yanlışlık olmasın, saygısızlık derseniz, evet. ilginizi çeken 10-20 konu olması gayet doğal ama onun dışında açılan konuları hor görmek yanlış bunu söylemiştim, ama sanırım yanlış anlaşılma olmuş zaten hiç kimse burda tüm konuları iştahla açıp okumuyor. fakat ilginizi çekmeyen konular olduğunda da burda yapıcılıktan uzak yorumlar yaparak da hiç kimseye saygısızlık yapılmamalı, madem renkler zevkler tartışılmaz karşıt durumdakilere neden yıkıcı yorum yapıyorsunuz? onların da rengi zevki öyle demek ki. araştırmak tabiki önemlidir ama burada da belki "forum" nedir bunun araştırılması lazım.

Hakaret size değil genelleme merak etmeyin. Saygısızlıktan ziyade bu bir eleştiridir. Benim laf söylememedeki amaç arkadaşın araştırmadan konu açması. Kişinin duygularını kırma, saygısızlık etme gibi bir niyetim yok. Ama araştırmadan konu açıyorsa söylenenlere katlanmalı. Forumun amacı bilgi paylaşımıdır. Ve kurallarıda okursanız araştırmadan konu açmak her forumda yasaktır ve hoş görülmez. Bu arkadaşın yaptığı da araştırmadan konu açmaktır. Ben yetkili biri değilim o yüzden sadece eleştiriyorum. Yorumumun yıkıcı olmasının nedeni bundan ibaret yani.

• PS4 sanki 1000 kişiye satılmış ,

Kimse almamış gibi konuşuyorlar , ula 5 milyona yakın kişi satın aldı bu neyin havası anlamıyorum , cihaz kendini kanıtlamış ahmet fps düşüşü var dedi diye ne curcuna çıkartıyorsunuz ,

Yeni Nesilin Grafik Kalıbında 2000 TL lik bir bilgisayar 7 ay taşıyabilir.

7 ay sonra FPS'ler pert , isterseniz bunu direkmen test edelim , R9 270X yazın oyunlarda sorun çıkartıcaktır her türlü iddasına girerim.

PS4 e ex oyunlar var hangi PC'ci bir İnfamous , bir Halo , Bir Last Of Us , Bir Beyond oynadı ha ? Halodaki tadı hangisi aldı ? O hikayeyi gerçekciliği hangisi tattı , en ufağından Crash Bandicot En Kral PC oyununa fark atar , sandalyede kıvrılarak oyun oynamak amelelik değildirde nedir ?

Lütfen bakın rica ediyorum kendinizi kandırmayın Xbox One ve PS4 yeni nesilde Grafik açıklarını kapatmasına bir gram gerek yok en özetinden 400$ a PC toplayın , 1400 TL'ye gidin toplayın , Mutlaka bir parça 7-8 ay sonra Uprage istiyecek PS4 grafiklerine yetişmek için , PS4 tam bir tak çalıştırdır gerçek oyuncu dostum veyahut Xbox One'da aynı şekilde PC'de nerde Ryse var siz ryseyi 50 metre yüksekten Net Tarayıcısından orduları mouseyle çekerek oynuyosunuz bu neyin itirazı ya ? İnternet Tarayıcısı bile getirdi adamlar 2 senede geliştirirler klavye + mouse nette , oyunda Gamepad PC'yi tekmeyle atarsınız balkondan ,

GTA 5 i bile çıkartmıyorlar olum anlayın artık PC ÖLDÜ , PS4 ve Xbox One toprak atıyo haberiniz olsun.Ve şunude ekliyeceğim MW2 yi hatırlarsınız PS3 e çıktığında grafikleri yerlerdeydi , şimdi birde Beyonda bakın grafikler nerde ,

SİZ DUA EDİN PS4 TE ÖYLE BİR SIÇRAMA OLMASIN EĞER OLURSA HARBİ YAZICAK YORUM BULAMAZSINIZ TEK KOZUNUZ GRAFİK...

RİCA MİNNET DİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN KONSOL ALMAYIN SİZE UYMAZ APTALLIKTIR YAPMAYIN ! BIRAKIN BUNLAR BİZE KALSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 6 Ocak 2014; 14:26:50 >

• Bugüne kadar orada burada ps kafede defalarca, bir de forumdan musakka arkadaşımın yaklaşık 1 ay ps3 konsolunu vermesiyle konsol deneyimim oldu. İyi kötü konsolları bilirim. Birçok oyunu oynadım, bitirdim. Fakat 20 senedir hardcore PC oyuncusuyum. PC deneyimim çok daha fazla. Burada konuşanların %99'u kör bi kere onu baştan söyliyim, hiç kusura bakmasınlar. ****ın çoğu ne yazık ki konsol fanı. Üzücü bir durum. Yorumlarına bakıyorum %100 subjektif yorumlar. Benim her daim hatırı sayılır iyi donanımlı PC'm olmuştur ve fps kavramını iyi bilen bir insanım. Konsollar bir kere çok başarılı aletler, fiyatını hakkıyla veren aletler, fiyatına göre de oyunları iyi oynatan aletler. Birçok oyunda da performansı beni şaşırttı, örneğin The Last of Us grafikleri ve performansı ile beni şaşırttı. Uncharted da öyle. İlk iki oyunu biraz kasıyordu fakat sonra grafikleri ilerletmelerine rağmen kasma azaldı. O konsoldan o performansı almak başarıdır. Fakat çoğu oyunda konsollar ne yazık ki kasa kasa oyun deneyimi sundu. Mesela GTA IV'ü ben konsolda oynadım, çok vasattı. O oyunu ben konsolum olsa da konsolda oynamazdım. PC'lerimizi de hayli zorlamıştı fakat en azından yağ gibi görüntüde zevkle oynadık. Bu kasa kasa tabiri kimine göre yağ gibi görüntü olabiliyor. İşte ben bu arkadaşlara kör diyorum. Üstte %99'u kör diye tabir ettiğim kesim bu. Ben PS4 alacağım muhtemelen. Şu anda oyun sayısı yeterli değil, biraz daha piyasa canlanınca kısmet olursa inşallah bi tane edineceğim. Konsol oyuncu bir insanın evinde olması gereken şey. Evinde koltukta uzana uzana oynamanın zevki gerçekten çok güzel. Konsolların yeri ayrı, PC'nin ayrıdır. PC'de koltukta beliniz ağra ağra oynasanız da PC oyunculuğu üst seviye oyunculuktur. Konsolda oyun oynamak ise rahatlıktır. Fakat ben her zaman üst seviye oyunculuğu tercih ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 6 Ocak 2014; 15:15:49 >

• alışma meselesi bir de. ben de pc'de gta 4 oynadıktan sonra konsolda açınca berbatın da ötesi bir görüntüyü görüyorum karşımda. ama pc'de oynamasaydım böyle gelmeyecekti. aynı şey fps için de geçerli ama bana 30 fps yeterli geliyor. nice nfs'yi hiç sıkıntısız oynayıp bitirdikten sonra fps kilidiyle ilgili yakarışları görüp şaşırmışlığım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Arkadaş ben okumaya üşendim, sen yazmaya üşenmedin mi?

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.