Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

quote:

Yemin ediyorum yüzlerce konu var ya. Aklına gelen konu açıyor arkadaş. Alma ps4 lütfen PC'de oynayın. PC CANDIR DELİ GİBİ GRAFİKLER VAR

Allah akıl fikir ihsan eylesin.

Asıl sana akıl fikir ihsan eylesin. Arama kısmını kullanmadan konu açmayı kendinize görev edinmişsiniz resmen. Sizin gibi düşünen bir sürü insan var ve tavsiye istiyorlar. Açın bakın okuyun kararınızı verin. Açın ps4 incelemelerine bakın. Araştırın. Zor mu? Her neyse. Size PC yakışır o yüzden öyle devam edin bence

Sizin gibileri yüzünden hep forumlarda çıkan tartışmalar yüzünden açılan konunun amacı saptırılıyor, rahatsız oluyorsanız okumazsınız.

O terbiyesizi boşver kardeşim. Senin sorunun biraz alışmayla alakalı, ben de PC'de oynayınca falan bir garip geliyor acayip akıcı hoşuna gidiyor insanın ama konsolda çok bi kasma hissetmiyorum. Bu nesilde 60 FPS oyun elin parmakları kadardı çamur gibiydi frame rate'ler ama yeni nesilden 60 FPS oyunların sayısı şimdiden arttı vr artacak. Yani bence PS4 ya da Xbox One alman iyi olur, frame'e çok takık biri olduğuna göre PS4 al multiplatformlarda One'dan iyi frame sunacaktır.

Önce terbiyesizin sözlükteki anlamına bakın sonra konuşalım avukat bey. Herkes gereken cevabı arkadaşa vermiş zaten. Ama suçlu benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Arkadaş ben okumaya üşendim, sen yazmaya üşenmedin mi?

Nedir bu yani şimdi?

• Mafia 2 oynancak gibi degildi ya alipta bitirmedigim tek oyundur heralde .d
  • Ps3 e cikan butun kaburustu oyunlari oynamisimdir fps dusmesi bilmem ne hic carpmadi gozume oyle ki dantes infernonun grafikleri bile cok rahatsiz etmedi beni grafigiydi fpssiydi kaplamasiydi AA siydi diye diye zevkle oynanacak hakkini veren hikayeside icerigide dolu oyun goremez olduk .Fps dusmesi diyerek ne kastedildigini bile anlamiyorum.Sadece ve sadece skyrimdeki kasmalardan rahatsiz olmustum o da oyunu oynanamayacak hale getiriyordu.
  • Sanki bu konulara önyargı çokmuş gibi geliyo bana sadece bi fikir paylaşımı yapmış arkadaş bazı tepkiler abartılı gibi, konuya dönücek olursak ps4 için bence erken tam rayına oturmadı gibi işler zamanla fps lag vs olaylar güncelleme filan bunlarla düzelir düzelmelide ps3te ki fps olayına ben hiç takılmadım çünkü multi ortamı fena sarıyo headseat olunca daha da iyi, bazı oyunlarda zaten grafikler muhteşem fps açlığınıda orda giderirsin olur biter
  • Skyrim yorumuna katılıyorum hocam tek sıkıntı onda oluyodu ama oyunun farklılığı bunu iyi kapatıyodu oynatıyordu 2kere 70-75 lvl adam yaptım sildim baştan başladım o dakikadan sonra hiç oynanmıyordu çünkü
  • Korkunun ecele faydası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

dosstum sen last of us oynadınmı ps3 de yada unchaerted 3 bence bu oyunlrdakı grafıkler muhteesm

bu oyunların grafikleri muhateşem olmasa oyunlar başlı başına bir başyapıt bilgisayarda bu oyunları oynayamazsın sadee bu oyunlar için ps3 alınır
  • PS4'te killzone, assassin's creed ve nfs 30 fps ile çalışıyor. Çok kalabalık yerlerde de fps düşmesi oluyor. Kısacası siz konsol almayın bunlara takılıyorsanız
  • Gta5'in grafikleri lego gibiymiş! Oldu biz kalkalım o halde.
  • Ps4 alma bence.Pcyi uprage et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Gta5'in grafikleri lego gibiymiş! Oldu biz kalkalım o halde.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Arkadaş ben okumaya üşendim, sen yazmaya üşenmedin mi?

Nedir bu yani şimdi?

Başlığa göre süper bi cevap
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum yüzlerce konu var ya. Aklına gelen konu açıyor arkadaş. Alma ps4 lütfen PC'de oynayın. PC CANDIR DELİ GİBİ GRAFİKLER VAR

Asıl sana akıl fikir ihsan eylesin. Arama kısmını kullanmadan konu açmayı kendinize görev edinmişsiniz resmen. Sizin gibi düşünen bir sürü insan var ve tavsiye istiyorlar. Açın bakın okuyun kararınızı verin. Açın ps4 incelemelerine bakın. Araştırın. Zor mu? Her neyse. Size PC yakışır o yüzden öyle devam edin bence

Sizin gibileri yüzünden hep forumlarda çıkan tartışmalar yüzünden açılan konunun amacı saptırılıyor, rahatsız oluyorsanız okumazsınız.

O terbiyesizi boşver kardeşim. Senin sorunun biraz alışmayla alakalı, ben de PC'de oynayınca falan bir garip geliyor acayip akıcı hoşuna gidiyor insanın ama konsolda çok bi kasma hissetmiyorum. Bu nesilde 60 FPS oyun elin parmakları kadardı çamur gibiydi frame rate'ler ama yeni nesilden 60 FPS oyunların sayısı şimdiden arttı vr artacak. Yani bence PS4 ya da Xbox One alman iyi olur, frame'e çok takık biri olduğuna göre PS4 al multiplatformlarda One'dan iyi frame sunacaktır.

Önce terbiyesizin sözlükteki anlamına bakın sonra konuşalım avukat bey. Herkes gereken cevabı arkadaşa vermiş zaten. Ama suçlu benim

sizin gibi insanların foruma girme nedenini anlayamıyorum gerçekten. Herkesin bilgi seviyesi aynı olmayabilir ama biraz saygı duyun. size göre sadece ilginizi çeken toplasan 10 tane konu var onun dışında açılanlar çöp gereksiz. yazık.

• geçen ps3 cafede pes 2014 kasıyodu
  • Abartma sende ya .. ben de gta 5 için xbox aldım grafikler gayet güzel
  • Korkanın çocuğu olmazmış
  • GTA 5 LEGO EDITION
  • sen bi daha konsol alma dostum ne Gta V'in grafikleri kötüydü ne de RDR'de oyun zevkini bozacak düzeyde kasma vardı, nadiren anlık fps düşüşleri oluyo da sadece, ki o bile çok azdı farketmiyodun bile, senin cihazda sorun vardı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizin gibi insanların foruma girme nedenini anlayamıyorum gerçekten. Herkesin bilgi seviyesi aynı olmayabilir ama biraz saygı duyun. size göre sadece ilginizi çeken toplasan 10 tane konu var onun dışında açılanlar çöp gereksiz. yazık.

Anlayamıyorsanız yorum yok o zaman. Keyfinize göre ters düşen her yorum sizler için birer hakaret olarak sayılıyor ne yazık ki. Herkesin bilgi seviyesi aynı değildir zaten ama araştırmaktır önemli olan. Bu tarz bir sürü konu var neden araştırmadan konu açılıyor ki? Bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapın daha da konuşmam. Evet ilgimi çeken 10-20 tane konu var. Zaten her şeye ilgi duyan kişi normal değildir. Zevkler ve renkler meselesi yani Her konuya yorum yapmam ilgi alanım olmadıkça. Mantıksız cümleler kurmayın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.