*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Bildirim
Düşmüş baya 4 tane aldım
|
Vergi %50 den %20 ye, dolar 8 den 7,5 e düştü, toplam fiyat düşüşü 1000tl. Yersen.
|
Boş haber, tam da donanımhaber e yakışacak nitelikte.
Bu fiyatlar tamamen stok eritme çabası beyler, hali hazırda gümrükten %50 vergilendirme ile geçmiş olan ürünleri eritip yeni stokları da %20 vergilendirme üzerinden satış yapacaklar. Zaten Xbox Türkiyede pek tutulmuyor. |
bu dolar kuru ile 6300 lere düşmesi gerekiyor.yine aracılar para koparma peşinde.
|
Düşmekte olan doları "faize karşıyım" diye açıklama yapıp alevlendiren bir lidere sahibiz. Doların düşmesini istemiyor gibi.
|
Kur zaten kendiliğinden 7.50 haklısın. Ülkenin içine edilmiş halen siyaset yapmayın. İnşallah kuru ekmeğe muhtaç kalırsınız. |
ya kardeş sizde hiçmi beyin yok tamam diyelim ecevit yaptı pis kaka adam caldı cırptı herşeyi yedi sattı- adama sormazlarmı sen 20 yılda niye daha beterini yaptın saraylar yaptın ucak filoları aldın ve 2021 yılında 2 tane daha saray yaptıracagını acıkladı. Niye herşeyi böyle savunmak zorundasınız. Sadece izmirde 40 50 bina yıkıldı 1 hafta anca göcük kaldırdılar onuda yaz.5 milyoncuk yardım yaptılar onuda yaz. 99 da 285.211 bina yıkılmış onuda yaz
|
Xbox Türkiye inanılmaz kötü yönetiliyor. Elinde Game Pass gibi bir avantaj varken ve bu Türkiye'de ciddi avantaj sağlayan bir şeyken saçma sapan fiyat politikaları yüzünden müşterileri Sony tarafına hediye ediyorlar.
Bakın bir çok kişi yanlış olarak brüt fiyat olan 500 Euro üzerinden hesap yapıyor. Öyle bir hesap yapsanız ve Türkiye'deki işçi, kira ve nakliye ücretlerinin düşüklüğünü de hesaba katmasanız bile 700 Euro üzeri her fiyat haksızlıktır. Çakallıktır. Şimdi Sony çıkıp o seviyede bir fiyat açıklayacak ve bunlar da geri adım atacak. Dertleri de akıllarınca Xbox One X'teki kampanya taktiğini yapacaklar. 2 ay sonra 550-600 Euro'ya satıp inanılmaz indirim algısı yapacaklar. Ama unuttukları bir şey var. Sony 500 Euro civarına PS4 Digital Edition satarsa kimse bu fiyata Series S bile almaz Türkiye'de. Ki Digital Edition için de mevcut vergilerle adil fiyat aşağı yukarı o. |
5000 lira bile çok , çoluk çoçuğu gazladılar . yok stoklar bitiyor yok dolar artacak. Yok vergiler artacak vss. |
|
|
|
4 5 ay sonra gelirse görürsün ancak. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Plasma -- 18 Ocak 2021; 12:49:34 > |
|
|
|
|
|
|