Şimdi Ara

Konsol çatlağı var nasıl telafi edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın konsolunun sağ tarafında birtakım çatlaklar mevcut, bu çatlaklar ne ile giderilir? Araç aldığımdan beridir var [ yaklaşık 1 ay oldu alalı ] ve çok masraf tutar mı?

Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum..

Çatlağın bir fotoğrafı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 13 Temmuz 2019; 12:16:2 >

• Araç kaç model 93-95 arası mı bayağı eski duruyo efso kasa corolla sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    hocam aracım temiz, içi dışı tertemiz hiç bi sıkıntım yok sadece bu konsolda çatlak mevcut. aracım 98 model uno70S. koltuklar olsun, gösterge olsun, direksiyon vites, sürücü tarafı konsolu hepsi ayna gibi parlıyor ama bu sağ taraf çatlak yarık ve çizik. var mı önerin tamiri için?
  • 1. Taba rengi deri kaplama deneyin direksiyonu ve vites topuzunu da kaplayın hatta kapı döşemelerini de kolayca yapabilirsiniz.
    2.Fotoğrafta görünen çatlak yeri uygun bir dolgu malzemesi ile doldurup zımparalayın. Karbon kaplama deneyin.
    3. Ayakkabı sanayinde kullanılan neolit denen bir malzeme var kenarlarını traşlayıp düzgün bir işçilikle o kısmı kaplayın.

• 1. taba rengini çok beğeniyorum fakat dediğiniz tüm yerlere uygulamak zorunda kalırsam çok fazla masraf tutacak gibi görünüyor ve arabanın rengine yakışmaz diye düşünüyorum. broadway olsa olabilirdi.

2. en mantıklısı ve ekonomik olanı bu gibi geldi araştırmaya koyuldum, nette jel gibisinden satanlar var dolgu kaplama olarak.

3. hiç duymadım onu ve burdurda yaşıyorum maalesef buradaki işçiler, işi iş için değil, bir an önce bitirmek için yapmaya çalışıyorlar ve o yüzden bu numaradaki etkinlik de şuankinden daha beter hale getirebilir.

en iyisi 2 no'yu bi araştırayım.
  • Deri kaplama işini kendiniz yapabilirsiniz sadece süs dikişlerini ve ekleri yapacak özenli bir makine ustası lazım.

Karbon kaplama herkese daha kolay geliyor ama oldukça basit duruyor tavsiye etmesem de kullanacak olan sizsiniz.

• daha yeni kapı döşemeleri, koltuk kılıfları alıp taktırdık o yüzden bidaha üstüne artı masraf çıkarmak istemiyorum. sadece o delikler yok olsun yeter başka şey önemli değil. üstüne örtü falan ört dediler de en ama en nefret ettiğim şeylerden biridir, araçta örtü kullanmak, ikincisi de dikiz aynasına yerli yersiz süsler takmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ayakkabı nasıl tamir edilir?
    10 yıl önce açıldı
    bu çizik nasıl düzeltilir ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polyvance.youtube
    Cracked Dashboard Repair - Padded Dashboard
    https://youtu.be/_x8qtvG-Y8U

Dörtdörtlük bir uygulama linkte bulunuyor. Amatör olarak dolgu zımpara işi kolay sadece boyaması zor fakat onu da çakmaktan çalışan pistole ile çözersiniz hem de bu pistole ile hobi olarak bir çok şeyi tamir boyama yapabilirsiniz.

• hahaha, hocam videoyu izleyince içimden gülmek geldi. burdaki ustalarin hiçbiri bunu yapamaz, git yeni konsol al gel onu takiyim bari beni uğraştırma der. sonuçta burası Burdur. 3 5 usta var adam gibi dahasi da yok. babamda dolgudan yana, güvenemiyor ustalara en basitinden çözelim çatlak kapansın yeter diyor, bende aynı düşüncedeyim. link için teşekkür

hocam işte arabamın içten görüntüsü, hic bir sıkıntısı kırığı çıkığı yok, dediğim gibi sadece konsolun sağ tarafının üst tarafinda catlaklar mevcut ve cizikler var. bide tozlanmis o basit iş zaten de başka sıkıntım yok yani. bu kanıyı birkaç fotoğrafla desteklemek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

hocam işte arabamın içten görüntüsü, hic bir sıkıntısı kırığı çıkığı yok, dediğim gibi sadece konsolun sağ tarafının üst tarafinda catlaklar mevcut ve cizikler var. bide tozlanmis o basit iş zaten de başka sıkıntım yok yani. bu kanıyı birkaç fotoğrafla desteklemek istedim.
    Tmm hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

• Doğan-Şahin kullanıcıları genelde bu tip çatlağı siyah silikon ile doldurup üzerine Tofaşk yazılı kılıf çekerler. Bu sıkıntı sanırım Hyundai Accentte de vardı.

Benim tavsiyem; herhangi bir dolgu malzemesiyle kapatacaksanız, sonrasında boya rengi uyuşmayacaksa o kısmı farklı renge boyayın. Kapkara aracın konsoluna görsellik katarsınız. Mesela gri renk olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 13 Temmuz 2019; 18:9:54 >
  • bakicaz artik rengine. ben öyle yok tofask mis, karabela, pasha gibi saçma sapan nickler kullanmam. ha illa bisey yazacaksa uno falan yazsin. mesela Accent lerde ki "blue" yazısı çok hoşuna gider benim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.