Şimdi Ara

Kondisyon bisikleti mi, normal bisiklet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftaya a101 de 200tl kondisyon bisikleti satılıyor. benim de 20kg fazlalığım var,zayıflamak için kondisyon bisikleti almak istiyorum,ama bir yandan da diyorum ki 200tl kondisyon bisikletine vereceğine git gerçek bisiklet al 300-400tl ye. hem gezmiş olurum,hem zayıflarım.
    ama normal bisikleti kışın kullanamam,yağmurda kullanamam böyle de bir handikapı var.
    kondiisyon bisiktletinin de handikapı şu ev içinde yer işgal edecek.

• Normal püsüklet tabi ki. Doğada yaptığın spor, asla o mekanik aletlerin verdiği etkiyi yaratmaz.
  • Kardeş yaz geldi al normal pisikleti yoksa ilerde çok pişman olursun evde süs gibi durur kondisyon pisikleti
  • evet normal bisitlet almaya karar verdim. kosdisyon bisikletiniyle evde günde ancak en fazla 20 dakika çalışırım sonra bırakırım. ama bisikletle dışarı çıkınca en az 1 saat dolaşırım
    ayrıca bende xiaomi aksiyon kamerası var onu da kafama takarım vlog çekerim. atarım youtube a
  • Gerçek bisiklet alırsan her zaman formunda kalacagına garanti verirrim. Çünkü bisiklet kullanmak ayrıcalık tutkudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakaza01 Y kullanıcısına yanıt
    peki önerebileceğiniz marka model bisiklet var mı?
    bulunduğum ilçe inişi yokuşu çok olan bir yer. 15km uzakta köyümüz var oarada da bisikletle gitmek isterim köy yolu da asfalt. şimdi ben şehir bisikleti mi alsam,dağ bisikleti mi?
    dağ bisitleti hem ağır oluyormuş hem daha yorucu oluyormuş doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

peki önerebileceğiniz marka model bisiklet var mı?
    bulunduğum ilçe inişi yokuşu çok olan bir yer. 15km uzakta köyümüz var oarada da bisikletle gitmek isterim köy yolu da asfalt. şimdi ben şehir bisikleti mi alsam,dağ bisikleti mi?
    dağ bisitleti hem ağır oluyormuş hem daha yorucu oluyormuş doğru mu?
    Mazemesi karbonfiber den olan bisikletler hafif oluyor. Sağlamlığı için bir şöy söyleyemem. Bisikletin ağırlığından daha çok yoran fazla kilolarınız olur. Ağır bisiklet düz yolda daha çok ivme kinetik kazandırır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dik yokuşlu bi yerde oturuyorsan bisiklet alma illallah ettiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

Dik yokuşlu bi yerde oturuyorsan bisiklet alma illallah ettiriyor
    senin bisiklet dağ bisikleti yol bisikleti mi? yol bistletleri yokuş çıkarken daha iyiymiş,daha az yoruyormuş.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Yol bisikleti hocam o yokuş çıkarken yormaz diyenler ya yalan söylüyor ya da yıllardır bisikleti alışkanlık haline getirmişler. Ankaranın dik semtlerinde inmek de çıkmak da ayrı dert. %10-15 lik yokuşları yorula yorula çıkarsınız da bi yokuş geliyor karşınıza tırmanmak için dağ keçisi olmak lazım

• dağ bisikleti al,daha çok yoracağı için daha çabuk yakarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.