Şimdi Ara

Konda metropoll andy ar genar gibi anketçilere göre evet oranı %52-56 arasında iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- KONDA, METROPOL, A&G, ANDY-AR, GENAR, ORC, DENGE, MAK, GEZİCİ şirketlerinin son anketlerinde sonuç %52-56 arası EVET olarak verilmiş.

Daha açıklanmamış anketlere göre evet oranı %52-%56 arasındaymış

Eğer bu doğruysa umudum iyice azaldı konda andy ar metropoll evet önde diyorsa büyük ihtimal evet çıkacak gibi
    https://twitter.com/FidelOKAN/status/850447312052793344

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 10 Nisan 2017; 11:9:43 >

• büyük kahim Yılmaz Özdil bunu da söylemişti. referanduma bir hafta kala evetlerin önde olduğunu açıklayan manipülatif anketler açıklanacak hayır oyu vereceklerin moralini bozup sandığa gitmemeleri için.
    1 milyar kişi evet verse de ben hayır deyecem tarafımız belli olsun. ilerde ah keşke ellerim kopsaydı da evet vermeseydim dememek için.
  • Benzer duruu önceki seçimlerde de yaptılar. Sandıklara gitmesin millet diye.
  • Tıpkı ilk seçimde olduğu gibi gizli seçmen belirleyecek. Millet akpye oy attığını gizlemişti tıpkı o günkü gibi bu seferde hayırcılar fişlenmemek için gizliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genar: 1 şubat 2016: %57-43
    : 5 nisan 2017: %54-46

Gezici: 19 nisan 2016: %61-39
    : 6 nisan 2017: %53-47

bu firmanın bir diğer anketinde hayır %77 (şubat 2015), yakın zamanda ise %51 (nisan 2017)

orc: 27 ocak 2016: %56-44
    : 28 mart 2017: %55-45

mak: 25 nisan 2016: %60-40
    : 2 mart 2017: %59-41

şu noktaya geliyorum, bu firmaların çoğunda evet geriliyor ancak gerilemenin gerçek boyutları gösterilmiyor, anketler yanıltıcı durumda.

ve 7 martta orc'un yayınladığı anket sonrasında hollanda diplomatik krizi yaşandıktan sonra tüm anketlerde hayır önde (gezici, akam, konsensüs, sonar), ne hikmetse 1 ay boyunca eveti önde gösteren anketler seçim yaklaşınca hortluyor.

Vikipedi'de derli toplu sonuçlar var. Saçma sapan karşılaştırmalarla moral bozmaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.