Şimdi Ara

Konami: 'PES Birkaç Yıl İçinde FIFA'yı Geçecek' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pes şu an pes 2013 ile yarışıyor aslında. Ondan sonra bellerini doğrultamadılar. 2013 oynayanlara bu seneyi beğendirirlerse başarılı olmuş olurlar. Bulundukları durumu dürüstçe ifade etmiş olmaları da iyiye işarettir. Satışlarda uzun yıllar fifa önde götürüyor. Bu sene satışlarda en son pes 1 milyon küsürdeyken fifa 17 milyon civarıydı.

    Satış konusunda böyle bir hedef koyuyorlarsa anlarım ancak kendilerini fifa'dan daha farklı bir noktaya koyup farkı kitleye hitap etmeye çalışmaları gerekiyor. Yani daha iyi oyun yapmak yerine daha farklı oyun yapmaları gerekiyor. Eskiden olduğu gibi daha arcade ama daha eğlenceli oyun yaparlarsa eski kitlesini kazanabilir.

    2014 de yeni motora geçtiklerinde o seneyi direk pas geçmeleri gerekiyordu. Aynı EA'in basketbol oyununu iptal etmesi gibi iptal edeceklerdi. Çünkü 2013'ün üstüne bir tık koymaları gerekiyorken onun kadar bile bir oyun çıkartmaktan öte berbat bir oyun yaptılar ve göz göre göre oyuncularına bunu satmaya çalıştılar. Kitlesini APTAL yerine koymaları ile zaten dibe vurmuşlardı. Eleştirilere kulak asmadılar her sene birkaç tık oyunun üstüne koymak yerine cepten yemeği tercih ettiler. Oyun motoru da yeni nesilde tıkanınca aceleyle hazır olmayan bir motoru kullandılar ve sıçıp batırdılar.

    Hatalarından ders almazlarsa satışlarda büyük başarı gösteren ve kazandıklarını yine her sene farklı geliştirmeler ile KİTLESİNİ DİNLEYEREK oyuna yatırım yapan EA in önüne geçmeleri mümkün olamayacaktır. Çünkü insanların pesten kopması hiç kolay olmadı nefret edecek noktaya geldiklerinde fifa ya geçtiler ve ona alışıp onu sevdiler. Şimdi ileri ki yıllarda EA konaminin hatalarını yapar mı görüceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 18 Eylül 2015; 22:22:34 >




  • PES mi hani şu lisansı bile olmayan zımbırtı mı?
  • PS4 versiyonu efsane. PES 6'dan bu yana en iyisi PES 2016 olmuş.

    Sıralama
    PS4 (1080p 60fps) > xbone > PC (ps3 port)
  • ya bırak yaaaaaa
  • Kim ne derse desin Pes 2016 bu sene oynanış anlamında büyük adımlar atmış.Oynanış dışında ise Fifa aldı başını gitti.Oynanışın oyundan aldığınız zevkin büyükçe bir kısmını kapsadığı düşünülürse , bu yıl Pes olmuş derim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Firma fanboy kafasıyla düşünmediği için geride kaldığını kabul eder tabi, satış rakamları belli aldığı puanlar belli. Fakat Fox Engine üstünde çalışan kişilerinde işine son verdikten sonra nasıl geliştirecekler kendilerini ne yapacaklar merakla bekliyorum.
  • çok coşmadan yoluna devam etme yine patates çıkmasın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • HAHAHAHAH işte buna gülerim Konami kardeş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyiyde bu lafı yine birkaç yıl önce demiyormuydu, ne tarafa gülüyorduk

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Neyin kafasını yaşıyor bu adam
  • Geçen yila kiyasla bu yil daha iyi bir oyun gelistirdikleri ortada. En azindan demodan anladigimiz bu.. Ama fifa da su gibi akiyor be kardesim..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nasıl elinde değil sözleşme bitince bas parayı al demek istiyorki hiçbir zaman lisanslı olmayacak Türk milli takımındada forvette bilmemne ayhanla oynamaya devam edin. :D
  • Siz Türk milli takımına yaptığınız gibi bu saygısızlıklara devam ederseniz nahh ilerlersiniz.Hala bu oyuna para kazandıranlar olacak vay halimize yaa.Beter olsunlar siz önce bi premiere ligin lisansını alın da sonra konusurz bu konuları :) :) :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pesi biraz övün fifacı genç arkadaşlar hemen basıyor eksiyi. Ben her sene iki oyunu da mutlaka bir kaç ay oynarım. Fifayı çok övüyorlar simülasyon diye. Fifa simülasyon falan değil sadece kontroller pese göre daha manuel. Yoksa fifanın top sürme fiziğini, adamların sahaya basışlarını ve özellikle paslarını ben şahsen gerçekçi bulmuyorum. Ama şutlar ve kaleci hareketleri pesten trilyon yıl ileride. Ayrıca atmosfer ve animasyon olarakta pesten çok daha iyi durumda. Ancak fifanın hiçbir serisi bence pesteki o pas trafiği yönetmeyi yakalayamadı. Birde fifada fizik motoru daha iyi olduğu için goller birbirine benzemiyor. Sahada enteresan görüntüler, göze hoş gelen birbirinden ilginç fauller,sakatlanmalar olabiliyor. Peste bir çeşit golü 100 defa atıyorsunuz. Ama fifanın fizik motoru hala oturamadı. Gol sevinçlerinde adamlar bir anda önünü arkasını dönüveriyor. Birbirine dolanıyorlar. Uzun lafın kısası 10 küsür yıldır futbol oyunları oynarım ve ben hala gerçekçi bir futbol oyunu görmedim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • yüz grafiğnden başka birşey yok,oyuncular maç esnasında tepkisiz topun olmadığı yerde bildiğin ağaçlar birde fifaya dikkatlice bakın derim, maçın heycanını yansıtıyor .. kusura bakmayında pes fifanın yanında bildiğin langırt..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PES bundan sonra Fifa'yı yakalayamaz. Eskiden Fifa'nın eksikleri vardı 2009-2010'dan sonra bu eksikleri giderip resmen atağa kalktılar. PES ise 6. oyundan beri isteneni veremiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah konami vah konami

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PES LOL İSE FIFA DOTA DIR BU KADAR NET
  • bende sizdeki şu olamaz mantıgını anlamıyorum ne kadar karamsar adamlarsınız ulan olurmu olur bal gibide olur bende tam tersi eskiden fifacıydım 2005den beri 15den sonra pesden daha çok zevk alıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Burayı pes 2016 oynamayanlar ve ön ayargılı bir takım şahıs basmış şimdi size durumu anlatacağım isterseniz eksileyin isterseniz artılayın
    pes bu sene kendine çok şey kattı gerek oynanıl olsun gerek modlar olsun grafiktede iyi şeyler yapmadı değil (ps4 sürümünden bahsediyorum pc sürümü rezalet) oyun sitelerin hepsinde olumlu puan aldı 80 in altında veren site yok ign 9.5 verdi ps4 sürümü için burdaki fanboylar denecek 10-15 yaş arası bebe ergen topluluğu gelmiş yazıyorki yok lisans yok yok yav he he yazmış biri, bakın fanboy değilim geçen yorumlarda iki oyunuda zevkle oynadığımı söyledim ama konaminin elinde olan bir şey yok fifa parayı basıp özel anlaşmalar yapıyor zaten anlaşma olmasa kaç yıldır dünyanın en iyi liginin lisansını hangi akılsız almaya çalışmaz söyleyin bir zaten pesin en iyi yanı verdiği zevk ve oyunda momentum yok bu yıl modlar harika eğlenceli bir oyun ama tek kötü yanı var oynanışta kaleciler berbat ve oyun kolay olmuş biraz daha zor olsa gayet iyi olurdu güncellemer ile düzeleceğini sanmam ama düzeltilse gayet iyi olur onun dışında animasyonlar çağ atlamış çok şükür fifaya gelelim verdiği simülasyon keyfi güzel hatta harika ama artık momentumdan kurtulmalısınız oyunu en kötü yanı bu başka kötü yanlarıda var iki oyununda mesela peste pc grafikleri berbat gerek çimler olsun gerek seyirciler olsun berbat fifa bu yönde avantajlı grafikler gayet iyi oynanış iyi ama eksikleri var zaten hiç bir oyun kusursuz değildir kusursuz olması imkansızdır ama siz bu kusurları büyütürseniz ayıp olur zaten yaşınız 10-15 yaş arası eminim ağır konuşmam hoşunuza gitmeyecektir sonra gider burak oyunda izlersiniz sinirinizi çıkartırsınız küfür öğrenirsiniz bana söversiniz işte iki oyunda güzel ama anlayana bu sene pesin oynanabilir bir oyun olduğunu bilin iki oyunuda doyasıya oynayın orjinal alacaksanız kendi kararınız paranız yetiyorsa ikisinide alın demolarını deneyin hangisini daha çok beğenirseniz alın ama buraya gelip oyun yapmak kolaymış gibi çöp demeyin zaten yaşınız büyük olsa çöp demezsiniz bu işlerin zorluğunu anlarsınız hadi sizden bir muazzam lisanslı bir futbol oyunu bekliyoruz hadi başlayın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.