Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.890
Cevap
233
Favori
992.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İmkansız. Bu sene bitik. Seneye platforma özel oyun yapacağız bu olmadı derlerse bir ihtimal o da. (Hiç sanmıyorum.)

Gerçekten kabul edelim artık bu oyun bitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

oyun gayet güzel tam olmasada yorumlarda arkadaşlar gömmüş konamiyi o doğru  

• quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

oyun gayet güzel tam olmasada yorumlarda arkadaşlar gömmüş konamiyi o doğru  

Twitter, Facebook ve Steam'de kullanıcı yorumları burada yazanlardan daha kötü. Hatta Steam'de tüm zamanların en kötüsü olmak üzere. Yüzdesi giderek yükseliyor.

Acaba ikinci CyberPunk olayı mı olacak? Biraz yüzleri olsa, oyunculara hak verip oyunu geri çekmeleri ve düzeltmeden tekrar yayınlamamaları lazım ancak Konami'nin umursamaz tavrından anladığım bu oyun böyle, oynarsanız oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Eylül 2021; 15:32:15 >
  • Su başlıktaki Next-gen ibaresini kaldırın bari. Back-gen yapın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz sürümü indirdim ama oyun nvidia ekran kartımı görmüyor. Nvidia Denetim masasından ayar çektim ama yine de görmüyor.

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Çöp-gen de denilebilir. 🙄

• Böyle bir oyun çıkarmadan önce uzmanlarına neden oynatmaz anlamıyorum. Bu çöpü normal birine de göstersen çöp derdi. Konami yapacağın işi s…. senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Böyle bir oyun çıkarmadan önce uzmanlarına neden oynatmaz anlamıyorum. Bu çöpü normal birine de göstersen çöp derdi. Konami yapacağın işi s…. senin.

Bir kaç sayfa önce paylaştım. Geçen hafta Yayıncıları çağırıp oyunu test ettirdiler. Youtube'da deneyimlerini paylaştılar ancak yasak nedeniyle görüntü yoktu. Bu yayıncılardan bir tanesi, "Bu geçen hafta playstation 5 ile oynadığım oyun bu oyun değil" dedi. Kahkahalar atarak ve söve söve canlı yayın yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Eylül 2021; 15:49:23 >
  • Fifa 22 ön sipariş ile aldım bu gece indirmeye açılacak standart sürüm.

Öğlen burada konuyu gördüm hiç yorumlara bakmadan indirdim E-Football. Tam oyun indi,daha hiç açamadan iş saati geldiği için Ps5'i kapatıp çıktım.
    Şimdi yorumlara bakıyorumda boşa indirdim sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ücretsiz sürümü indirdim ama oyun nvidia ekran kartımı görmüyor. Nvidia Denetim masasından ayar çektim ama yine de görmüyor.

Sürücüler güncellenince bu sorunlar gideriliyor. Ben Steam versiyonu için nvidia Denetim masasına ekledim ve sorunsuz çalıştı. Settings.exe'yi de eklemeniz gerekiyor.

Microsoft mağazasından Windows 10 sürümünü indirdiyseniz Ayarlar, oyun ayarları, grafik ayarları kısmından oyunu bulup yüksek performans seçili olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Eylül 2021; 15:53:44 >
  • eFootball: şu olaylar bi bitsin, düzelicez inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Fifa demosu yok herhalde. Neyse 2018 vardı elde, onu oynayıp alışayım. Alışırsam sonra 2022 alırım.

hiç alışma çok farklı oyun yılların fifacısıyım 22 e alışamadım :D

• i7 7700u / 940mx 2gb nvidia (Casper LAptop) var kasıyor oyun. low da bile

acaba driverlerdenmidir yoksa sistem yetmiyormu bilemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 30 Eylül 2021; 16:18:58 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Kolu ayarlama ekranında ayrıntılı ayar vardı galiba ona bas ordaki listede görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Fifa 22 ön sipariş ile aldım bu gece indirmeye açılacak standart sürüm.

Öğlen burada konuyu gördüm hiç yorumlara bakmadan indirdim E-Football. Tam oyun indi,daha hiç açamadan iş saati geldiği için Ps5'i kapatıp çıktım.
    Şimdi yorumlara bakıyorumda boşa indirdim sanırım :)

Dün gece açıldı indirme bu gece 00:00 da oyum açılacak

• 109luknouhei kullanıcısına yanıt
    Olmaz bence,komple sıfırdan oyun yapması lazım konaminin,ben bu oyunu resmen müşterilerine hakaret olarak kabul ediyorum

• PES 2022 yine sezon güncellemesi şeklinde olsaydı bu kadar tepki almazdı. Bir firma düşünün, aynı hatayı 3. Kez hatta bu kez daha beterini yapan bir firma. PES 2008'e geçişte de aynısı olmuştu, PES 2014'e geçişte de. Şimdi ise daha beteri. Hiç mi ders almaz insan. Bu önceki facialardan sonra iyi toparlamıştı şimdi nasıl toparlarlar bilmiyorum. İyice tekel oldu bu tür, millet kendilerini soyan EA'ya kaldı.

UFL ve Goals umarım iyi olur. Bunlar da online tabanlı olacak ama hiç değilse oynanış güzel inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 30 Eylül 2021; 16:25:39 >
  • Oynanışa şimdilik değinmeyeceğim henüz alışamadım. Fiziksel temas tuşu saçmalığı ve pasların aşırı yavaş gitmesi dışında iyi gibi.

Bu grafikler ne böyle çözemedim. Bi ayar mı yapmamız lazım resmen Ps2 ayarında çimler, gölgeler falan... Normal değil yani.

"Demo hakkında ki görüşlerim bu kadar  "

• Pes = Mobil oyun. Bu aptal Konami zaten Kojimay'yi kovup biz artık 3A oyun değil casual şeyler yapacaz, 3A pes kalacak dedi sadece. Elindeki tüm markaları öldürmüştü o olaydan sonra pesi de 3a yerine mobil ile cross oynatmak için mobil grafiklerle ve dinamiklerke yapmışlar. Konamide zeka arama usta

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Sürücüler güncellenince bu sorunlar gideriliyor. Ben Steam versiyonu için nvidia Denetim masasına ekledim ve sorunsuz çalıştı. Settings.exe'yi de eklemeniz gerekiyor.

Microsoft mağazasından Windows 10 sürümünü indirdiyseniz Ayarlar, oyun ayarları, grafik ayarları kısmından oyunu bulup yüksek performans seçili olması gerekiyor.

Alıntıları Göster

Dediklerinizin hepsini yapınca düzeldi bu arada Konomi neden ısrarla bu oyunda hızlı koşma tuşunu her seride değiştirmeye başladı nedenini çok merak ediyorum. Gecen seneki oyunda RB tuşuna W atayınca hızlı koşmaydı bu sene o görevi RT tuşuna vermişler. Klavye ayarlarımı yaptım oyuna girdim W basıyorum oyuncular koşmuyor. Bir baktım C basınca koşuyor. Oyun çıktım girdim ayarlara RT yanında C yazıyor hemen onu W yaptım.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.