Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: splash9 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.903
Cevap
234
Favori
992.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efootball 2023 den beri aralıksız sadece efotball oynuyorum.
    Efootball 2026 da oyuna girmeye pek fırsat olmayacak belli ki
    Gerek GTA6 Gerek BF6 çok iddialı geliyor.

Atarita 🏰 (@Ataritacom) on Xtwitter
    Atarita 🏰 (@Ataritacom) on X
    https://x.com/Ataritacom/status/1950988840241332394?t=uek3ody2Upi6stPySHbblA&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 31 Temmuz 2025; 21:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

GTA 6 bende almayı düşünüyorum standart ps5’lerde 60fps performans modu olursa. Efootball’a daha az girerim bende o kesin, bf 2042 beğenmediğim için yenisindende çok ümitli değilim ama warzone gibi ücretsiz modu olursa indirir oynarız bf6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 31 Temmuz 2025; 22:7:17 >
  • murat_lindemann kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgiler için.

Bu benim Wifi bağlantısıyla yaptığım test. Kablolu yapınca 900’lü değer çok az gördüm. 1-2 hatta 10 gün kesinti çok sıkıntıymış ama ya.

Türknet’i deneyeceğim sanırım.

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

cat 8 nereden alabilirim.Bir yerden aldım saçma sapan 1000 download 50 upload aldıgım internetimden 10 10 almaya basladım sanırım cakma cat8 aldım. Keenetic modemin özelliği nedir.Ben kabloyla oynuyorum sadece

• Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt

Ben CAT8 kabloyu Amazon'dan aldım. Aldığım kablonun linkini altta paylaşıyorum

Keenetic modemler çok stabil çalışıyor . Benim özellikle almam sebebim Webdav özelliğidir. Webdav'ın oyun vs ile bir ilgisi yok bilginiz olsun.

amazon
    KabelDirekt – Cat 8 ağ kablosu, 40 Gigabit, esnek ve kırılmaz yapı – 2m (LAN kablosu/Ethernet kablosu, maksimum fiber hızı iletir ve oyun/PS5/Xbox için uygundur, RJ45 fiş)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08439NLB8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Amazondan alınca vergi muhabbetleri falan var değil mi hiç oradan alışveriş yapmadımda

• Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt

Bu Amazon Türkiye. Vergi yok hatta aynı gün teslimat var

• Ulan kafacı oynatmıyoruz dediğimizin gecesi olana bak  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 1 Ağustos 2025; 1:26:56 >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

Artık zora girince ister istemez oynatacaksın öyle bir oyuncu Koller, hayırlı olsun  

• kartalizma_26 kullanıcısına yanıt

Öyle gibi duruyor atıcaz uzunu vericez kontrayı (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]  orta kafadan ziyade atak başlangıçları için de kafacı iyi oluyor. Degajı vurunca sağlıklı şekilde önde kalması lazım normalde diğer türlü stoperler vuruyor hep. Bence iyi oldu oyunun bu haliyle iş yapar ama 26 da buna da bir ayar verip etkisizleştirceklerini düşünüyorum açıkçası. Yeni oyunda çok etkili yapmazlar bunu ve drogbayı.

• sonunda şu "gol oldu" dan gelen gs drogba bulunan paket açma saçmalığı bitti sanırım.

neydi o öyle sürekli aynı paketten oyuncu açma saçmalığı.

bana kampanya süresince 2 drogba çıktı

acaba hiç çıkmayan var mı diye merak ediyorum ?

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Paket varda içine oyuncu attılar mı bilmiyorum az önce açtım ama bakmadım.

Bana hiç çıkmadı, çıksında sileyim diye bekliyordum (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Adam kaleme gelemiyor kaleci topa vuruyor 10 metre önündeki adamın kafasına çarpıp içeri giriyor, sende uğraş dur, emek hırsızı konami

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Bugün ben de fena momentum yedim. Arka arkaya 2 maç.İkisinde de daha 10 dakika olmadan 2-0 öne geçtim. Sonra oyun bir döndü, pas veriyorum gitmiyor. Benim oyuncular rakibin arkasına saklanıyor, pas verecek adam yok. Rakibe top sağa sola çarparak önüne kaldı, adam şut bile çekmedi topla kalenin içine girdi. Böyle saçmalık olmaz. Dakika 80 oldu 4-2 yenilirken oyunu tekrar oynamaya başladım, 4-3 yaptım, yine saçmaladı ve yenildim.
    Geçenlerde zeki çelik etkinliği vardı. İlk 100'de bir oyuncu geldi, ne yalan söyleyeyim adam beni 3-0 o kadar güzel yendi ki, helal olsun dedim ama böyle yenilmek hiç hoş değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bana çıkmadı. Sanki çok matah birşey veriyor gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu nasıl hız? Benimkisi de TT 1000 mbps fiber ama verilerim çok düşük. Download 129 mbps, upload 47 mbps.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
    Konami dünkü perşembe güncellemesinde Big Time Bale'in avatar resmini oyun dosyalarına eklemiş.
    Koller de olduğu gibi haftayada yeniden Bale paketi gelebilir söylentisi var

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 1 Ağustos 2025; 14:22:45 >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Bari şunu 104 yap pw kartı gibi, bombayı ekle 50 lik pakette çak, ne kadar uyanıklar, zevk kartı bence buna 2k lık olabilirsin

• 
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.