Evet oyuncusu sayısı Ps tarafına göre oldukça az ama genelde sürekli oynayan oyuncular. Yeni başlayan çok az. Arap ve İtalyan oyuncular ile çok eşleşiyoruz ama PS tarafında da böyle. Konami böyle ayarlamış nedense. 2.3 sürümüne kadar Xbox ve Windows Store'dan indirenler de eşleşiyordu. 2.4'ten itibaren bunu kapattılar. 3.0 ile birlikte geri gelir diye umut ediyordum ama hala kapalı. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (710. sayfa)

-
-
X box tarafında az olan oyunu sürekli oynayanlarda hepsi top yapan pas yapan adamlar :). Yani tam kurtlar sofrası zaten acemi ayda yılda bir denk geliyor 6.7 yiyince game pass den fifa indirio arcade ye devam ediyor :) zaten x box alan birisi benim gibi müzelik degilse pes oynamadı mucize olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke banada aynısı olsaydı devrilse ve devam dese.. Hafif bir dokunuş panalti ya yetiyor. Dün etkinlikler oynarken çıldırttı beni hakemler. Ufak sadece ufak bir omuz darbesi..Keşke videolarını alsaydım. Alayım bari artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 10 Eylül 2023; 10:56:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar beceri antrenmanlarını boşa harcamamanin yolu nedir hep zaten ayni beceriye sahip olan seyler çıkıyor bosa gidiyor
Birde sağ açık antony tarzı bir sol açık arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdilik bir yolu yok.
Neymar, Eze, SON.
-
Sendemi burdaydın ya :)
Hocam uzmanlık aktarımıyla değerlendirebilirsin onu. 2023de bu şekilde kullandık şuan varmı bakmadım.
Gidip 59-60 overallık bolca topçular alıyorsun, ona becerileri basıyorsun. Aynı anda hepsine tek oyuncuya değil her oyuncuya tek tek basmanı öneririm. Daha sonra o beceriye ihtiyacın olan oyuncuya 60 overallık topçudan 'uzmanlık aktarımı' yapıyorsun bu şekilde istediğin beceri boşa gitmemiş oluyor
Sol açık kesinlikle neymardan iyisi yok her türlü pozisyona sokuyor ve giriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 10 Eylül 2023; 12:3:20 > -
Buralara bakınayım dedim hocam :)
2 3 aydır arada pes oynuyorum normalde hep bf5 oynuyoruz baydı artık.
Fifa'yada çocukluktan beri alışamadım bir türlü
Aktarımı deneyeceğim, kanat açığı sol için sormuştum sağa antony buldum baya iş yapıyor :)
Evet yanlış okudum, neymar kesinlikle hocam. POTW/Epic kartların yoksa oyundaki klasik neymar kartı seni baya tatmin eder. FC24'e bak derim birde. Ben ön sipariş geçtim, beklemedeyim
-
Demo var mı fc24
Var galiba oynamadim demoyu. Ben youtube videolarına bakarak karar kıldım
Bir maç atayım dedim az önce paslar eskisindende berbat oyun slow motion oynuyor resmen kalecim Dida formu yeşildi ve üstüne gelen topları sektirip sektirip 2 gol yedirdi ve maçı verdirdi.
-
Oyun dün daha iyiydi bugün ne yaptılarsa içine etmişler.
-
Oyun bugün kötü olabilir ancak yarına göre çok daha iyi durumda. Öyle bakın
Günlük olarak değişiyor. Bende de bugün aksine paslar tam yerine gidiyor, vurduğum gol oluyor. 3v3 maçta 2250puan yaptım. Dün yatarken de tam tersiydi.
-
-
Güzel tespit olmuş.
Ben de hızlı kontra atak ile oynuyordum. Ara ara alt taktikte Açıkta denediğim rakipler de oluyordu. 1-2 gün önce arkadaşımla co-op oynarken fark ettim. Top çevirme oyunu çok daha iyi durumda. Elimde de TD vardı. Ona da dedim ben takımı artık top çevirme taktiğine döndüreceğim. Eskiden yalnızca Hızlı kontra atak taktiğinde oyuncuların hepsi ileri koşuyordu. Top çevirme oyununda da artık ileri koşuyorlar.
-
Tabii bunlar bugün için gerekli bi bakarsın yarın her şey tersine döner.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o sıralama güncel değil hocam. Ben bazı sezonlarda ligde 40-50 vs sıralardaydım. En yüksek 36. olmuşum maç sonu adam kim bu diye baktığında 36 görünüyor ama bu sezona 6. klasmanda başladım. Aylar hatta belki yıl olmuş yüksek sırayı alalı ama işte oyun sisteminde öyle görünmesi pek de önemli değil. Şu aralar 3000 altında takım gücü olan rakip denk gelmiyor. Full epicliler dolu ve oyun da tabi çok para harcadıkları için yardım ediyor. Bu aralar Yunanlılar ile başım dertte. Sürekli Yunan geliyor ve gol atınca sürekli sevinç yapıyorlar.
-
Çok para harcadıkları için yardım ediyor görüşüne ben de katılıyorum ancak para harcayanlar kabul etmiyor bunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman yaklaşık 1 yıl önce yazdığımızı yine yazalım hocam: Para veren o haftanın Vip oyuncusu oluyor. Kayırmasa neden insanlar para basıp coin alsın. Güzel bir söz var bu konuda: ''Bizim desteklediklerimiz bizi desteklemezse onları niye destekleyelim?''
-
🤣🤣🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X