Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mcgoktug Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.430
Cevap
226
Favori
940.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eFootball™ World'ün 2023 sezonu yakında başlayacak.

Lionel Messi, Neymar ve Takefusa Kubo gibi yıldızlarla dolu kadroya 2 yeni küresel elçi katılarak eFootball™ ile güçlerini birleştiriyor ve oyunu bir üst seviyeye taşıyor!

Rakipsiz orta isabeti ile "defans oyuncusu" ve "oyun kurucu" arasındaki çizgiyi belirsizleştiren ve modern futbolun en iyi tedarikçilerinden biri hâline gelen İngiliz genç yıldız Trent Alexander-Arnold'a ve olağanüstü fiziksel yetenekleri ve oyun yaratma hüneri ile her oyunu istediği gibi dönüştürmeyi seven, "8 Numaralı" oyuncuların en müthişi ve verimlisi olan Portekiz'in sansasyonel oyuncusu Bruno Fernandes'e eFootball™ ailesine hoş geldiniz diyoruz!

Hareket yakalama teknolojisinin yardımıyla onların hareketleri ve özgün becerileri yeniden yaratılıyor. Oynanış, sporla birlikte gelişiyor.

Oyunda zaten bir iz bırakmış olan efsanelerden sporu bir üst seviyeye taşıyacak olan yeni nesil yeteneklere kadar çeşitli oyuncularla eFootball™ 2023'ün bu yeni Sezonunda paradigma değişiminin bir parçası olun!

1. Sezonun teması "New Season Kickoff -New Player Types & Licenses-" olacak.

Yeni bir sezonla birlikte yeni oyuncular ile menajerlerin yanı sıra kulüpler ve taraftarlar için de yeni umutlar ve hayaller geliyor. Bağcıklarınızı bağlayın ve en yeni formalar ve oyuncu verileri ile futbolun dönüşünün tadını çıkarın!

New Player Types (Yeni Oyuncu Türü)

Şimdiye dek hiç olmadığı kadar takım oluşturma özgürlüğü sunacak 2 yeni Oyuncu Kartı Türü ekliyoruz!

Oyuncu ilerlemesi aracılığıyla kendi oyuncularınızın "evrimini" tasarlayın!

New Licences (Yeni Lisanslar)

eFootball™ 2023'te oyuna birçok yeni lisans eklenecek.

Güzeller güzeli Milano şehrine gidiyoruz ve hem saygınlık hem de geçmiş bakımından benzer seviyedeki iki futbol kulübü olan "AC Milan" ile "Internazionale Milano"yu oyuna getiriyoruz. Bunları Meksika futbolunun yükselen kartalı "Club América" ve bu takımın oynadığı son derece heyecanlı bir lig olan "Liga BBVA MX" takip ediyor.

"AC Milan" ve "Internazionale Milano" oyuncuları, özgün formalara ek olarak oyun içinde eFootball™ orijinal antrenman formalarını da giyecek. Oyuncuları antrenman formalarıyla ısınma hareketleri yaparken görmek, atmosferi daha da zenginleştirecek.

Bu yeni paketlerle Rüya Takımınızı güçlendirin!

Club Pack/Premium Ambassador Pack

Özel tasarımlara sahip 11 oyuncu kartıyla tamamlanan yeni partner kulüplerimiz "AC Milan", "Internazionale Milano" ve "Club América", Club Pack olarak mevcut olacak.

İster sıkı bir kulüp taraftarı ister oyuna yeni başlayan veya takımını güçlendirme arayışında olan deneyimli birisi olun, bu iyi dengelenmiş oyuncu setleri Rüya Takımınızı çok daha rekabetçi hâle getirecek! Futbol kulübünün mevcut hâlinin tasvir edildiği bu paketteki oyuncular, en yeni verilere göre oluşturulan "Öne Çıkan" Oyuncu Türünde olacak.

Ek olarak en yeni küresel elçimiz Trent Alexander-Arnold, kendi "Premium Ambassador Pack"i ile ilgi odağı olacak!

Sağ kanattan sürekli top çıkararak kulübünün İngiltere şampiyonu olmasını garantilediği müthiş 2019-20 sezonuna göre oluşturulan "TAA", bu kaçırılmayacak pakette bir "Destansı" oyuncu olarak yer alacak!

En iyi 10 takım arkadaşı da "Göze Çarpan" oyuncular olarak onunla birlikte olacak.

Bu Sonbahar, yeni elçimiz Bruno Fernandes'in de kendi paketi olacak. Gözlerinizi dört açın!

Manager Pack

Daha bitmedi. Antrenman Programlarını ve Rüya Takımınızı yönetecek bir menajerlik dehasını içeren bir set olan "Manager Pack"i sunuyoruz!

J. Cruijff ve F. Cannavaro, Rüya Takımınızı bir üst seviyeye taşımaya hazır.

Bu özel paketlerle eFootball™ 2023'ü en verimli şekilde oynayın, yeni partner kulüplerimizin ve elçilerimizin cazibelerini ve yeteneklerini birinci elden yaşayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak2658 -- 18 Ağustos 2022; 12:39:4 >

• Özetlemek gerekirse:

- 2 yeni Dream Team oyuncu kartı türü

- Sadece birkaç güncellenmiş kit

- Ekim'den önce ("yaz güncellemesi" için duyurulduğunda) "dostluk maçı" yok

- Yeni oyun modu yok

- Tasarım/grafik revizyonu yok

Yeni özür güncellemesi için 3 ay içinde olmak için sabırsızlanıyorum 🥳 #efootball2023

• Obaaa 60 günlük sözleşme yenileme bileti verdi. Bunlar sevecek(!) sözleşme bitti ayağına belli oldu. 🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostofTsushima -- 18 Ağustos 2022; 13:21:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt

Dogru düzgün birşey yok.

Bilgi için teşekkürler hocam(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

Bende Logitech f310, Playstation2 dualshock gamepad(USB çeviri adaptör ile), Xbox 360 gamepad, Xbox 8.nesil ve 9.nesil gamepad ve son olarak Dualsense gamepad var. Xbox gamepad'in ergonomisine bir kez alışınca bir daha playstation'a dönmezsiniz.

Dualshock ve Dualsense için oyunları steam'e steam dışı oyun olarak ekleyip Steam'in native Playstation kontrolcü desteğini kullanabilirsiniz. Kablo ile bağlanınca Dualsense tetik tuşları da tam olarak çalışması gerektiği (adaptive trigger modu)gibi çalışıyor.

Windows'un xinput desteği ve Xbox gamepad olarak algılaması için DS4Windows kullanmanız da yeterli. Tüm oyunları steam'e eklemeden kullanabilirsiniz.

Ben dualsense'i PC'de God of war oynamak için almıştım. Şimdi Örümcek adamı da tam destekli olarak oynuyorum.

Bunun dışında Xbox'da ve windows'ta 9.nesil kontrolcümü kullanıyorum. Son güncellemeler sonrasında aynı anda her ikisine de tanıtma seçeneği geldi. Eşleştirme tuşuna çift tıklama yapınca anlık olarak cihazlar arası geçiş yapılıyor. Dualsense ise böyle bir destek sunmuyor. Televizyona, telefona bağladıktan sonra tekrar pc'ye dönmek istersem tekrar tanıtmak gerekiyor.

Yalnız Xbox 8. ve 9.nesil kontrolcülerinde A ve Y tuşlarında basmama yada çift basma sorunu hala giderilmedi. Maç yaparken çok can sıkıcı bir durum oluyor. Anlık olarak pas atmanız gerekirken topu kaptırmış oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Ağustos 2022; 16:6:57 >

• cemo62 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen Parsec üzerinden standart takımlar ile multiplayer olarak oynamaya devam edeceğiz. 2022 ve 2023 için yakın tarihte çoklu oyuncu modu hatta arkadaşlar ile karşılıklı maç seçeneği gelmeyecek.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Öncelikle detaylı yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Dün bir xbox 9. Nesil kumanda satın aldım. Maalesef dualshock4'üme kıyasla daha kötü olduğunu gördüm. Tuşların hissi çok kötüydü benim için. Ayrıca tutuş da benim için kötüydü. Ama herkes için kötü olan bir şey gözlemledim. L3 joystick'te ya uyumsuzluk ya da bir boşluk vardı. Ets2 oynarken yol hafif bir viraj alacak oldu. O sırada ds4 ile çok ufak bir dokunuşla o yolu direksiyonla oynuyormuş gibi aşabiliyorken, bu hassasiyeti xbox kumandası ile yakalayamadım. Nitekim durumu aldığım yere anlatınca sağ olsunlar iadesini kabul ettiler.

Ds4'ten güvenimi kazandığı için bir dualsense sipariş geçtim. Yarın elimde olacak. 1300 liraya geldi ayrıca. 700 lira kadar daha ucuza daha teknolojik bir ürüne sahip oldum diyebilirim.

Konuyu çok dağıttığımın farkındayım ama kumandalar bizim için önemli. Yaşadığım deneyim almak üzere olanlar için bir fikir olabilir. İnşallah dualsense'den memnun kalacağımı sanıyorum.

• XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

Bilgisayarda kullanacaksanız "Firmware updater for DualSense™ wireless controller" ile son güncellemelerini yapabilirsiniz.(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• e football 2021 sunucuları ne zaman kapanacak? bilgisi olan var mı?

Evet hocam, o uygulamayı edindim. Bir de dualsensex isminde bir uygulamayı tavsiye ediyorlardı. Önceki mesajınızdan Steam dışı olsa bile oyunları kütüphanede göstererek steam kumanda uyumundan faydalanabildiğimizi anlıyorum. Belki de yanlış anlamışımdır. Bu sıcak altında çalışmak öyle zor ki.

Neyse, eğer öyle bir uyum söz konusu olacaksa dsx uygulamasını para ödeyerek satın almaya da gerek yok diyebilir miyiz sizce hocam?

• O uygulama bedavaydı. Denedim ama beğenmedim. Kendi sürücülerini kuruyor, diğer gamepad ayarlarını bozuyordu. Ds4widows ile aynı, arayüzü farklı. Bedava Ds4windows işinizi görür. Steam’e oyunları eklerseniz ona da gerek yok.

Bu arada L3 yani analog kısımlar tüm marka ve modellerde aynı üreticiden alıp kullanılıyor. Potansiyometrelerde birebir aynı olduğu için bahsettiğiniz hassasiyet farkı biraz psikolojik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mathematiche kullanıcısına yanıt
    28 Ağustos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok hocam. O hassasiyet konusunu bizzat kıyasladım ve gözlerimle gördüm. Ds4 kumandası ilk dokunuşta hassasiyet gösterirken, xbox 9. nesil kumanda bir dereceye kadar dokunmayı algılamıyor ve sonra algılamadığı kısımları atlayarak, diğerine kıyasla sert bir dönüş sergiliyordu.

Sonra xbox donatıları uygulamasında bunu test ettim ve orada da aynı şeyi gördüm. İlk dokunuşta kumandanın fark edemediği ince dokunuşlar söz konusuydu. Bu satın aldığım üründeki bir hatadan da kaynaklanabilir.

Bu, Ds4'ün bu konudaki hassasiyetinin takdire şayan olduğunu gösteren bir kıyastı.

• GhostofTsushima kullanıcısına yanıt

Bendeki Vieira, Romario, Beckham vs. efsanelerin 238 gün sözleşmesi görünüyor. Bunu 25 ağustosta sıfırlayacaklar mı

• Belki Legendary oyunculara yapmazlar ama diğerlerini sıfırlayacak sanki bunlar, yoksa bu 60 günlük hediye bileti vermezlerdi.

Legendary sıfırlarlarsa millet para harcayıp asla paket açmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostofTsushima -- 18 Ağustos 2022; 19:19:14 >
  • GhostofTsushima kullanıcısına yanıt

Yeni oyun 2023 diye sıfırlarlarsa hapı yuttuk. Zaten yeni paketlerle rekabet etmek çok zor bir de bu legendlarımızı sıfırlarlarsa mücadele etmek imkansıza yakın olur

• Mbabbe nin yeni tadina vardik bir daha nasi birikir 1m gp :)

O kadar iyi yönetiyorlar ki süreci her konuda acayip bilgi sahibiyiz! Ne gerizekali bir developer ya. Oyuncular elimizde ne olacagi bilmiyoruz. mal mal işler yahu

• Oyuncu sözleşmelerinden daha önemlisi, oyuna acilen yeni bir oynanış gerekiyor.Güya bu sene cpu press, amansız press olmayacaktı!!

Pressin en amansızı var.Defans yapma işi ,Fifa 'ya mı benzetildi, ne yapıldı bilmiyorum, defans için bu kadar fazla tuşa gerek yoktu!Özellikle 3. klasman ve daha üstünde saniye başı rahatça goller atılıyor, markaj vs hiçbir şey işe yaramıyor.

Herkes Pes 21'de amansız cpu kare pressten şikayetçiydi ,aman defans öyle olmasın diyenler vardı!Defans yine Pes 21 deki gibi.Sadece defans tuş sayısı arttırılmış ve defans ,sönük imleçli oyunculara dayalı.

Oyun ayrıca pas isabeti,oyun kurma, oyuncuların sahada boş alana kaçması, yerleşmesi bakımından da kötü durumda!Oyuncular kaçmıyor, hızlı hareket edemiyorlar.

Ayrıca önceki oyunlarda gördüğümüz taktiksel seçenekler nerede!Takımın teknik direktörünün taktiğinde,defans çizgisi, destek aralığı vs nerede!Nasıl olsa cep telefonu oyunu değil mi, taktik,defans falan yok ,bam bam bam!!

100 gb güncelleme mi gelecek,ne olacak bilemiyorum,şu sığ,cep telefonumsu oynanış umarım sona erer!

Konami, yapımcıları, siz en iyisi sadece cep telefonuna bu E futbolu çıkarın da , Pes 20'nin veya Pes 18'in oyun kodlarını başka bir firmaya satın, onlar Pes isminde yeni bir oyun çıkarsınlar da, ağız tadıyla maç yapalım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 19 Ağustos 2022; 0:4:52 >

• arkadaşlar efootball 2022 oyunu PC için Xcloud veya play station premium cloud'a gelecek mi bilgisi olan var mı?

• Bu bilgi geldi.

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.