< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (36. sayfa)

-
-
Konami çalışanınin reddit forumunda ne işi olur . konami fani birisi sallamiştir.fifa 2021 oynamaya başladım.grafikler, atmosfer çok iyi .2022 cok daha iyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beta faciasından sonra oyun,offline bölümde ,nasıl yeni nesil olacak ,insanın aklı almıyor.Büyük ihtimal 4k kaplamalar,çim desenleri ,yüksek detaylı seyirciler vs eklenecek.
Online geçtim ,ana lig ve offline karşılıklı ps4 cafe tarzı maçlar ,yeni nesil grafikte ve keyifli oynanışta olursa oyunun bu bölümlerini de çokça oynayanlar olacaktır.
Ligler neden açıklanmıyor?Türkiye Süper Ligi yine olacak mı?
Zaten lisansı olan ligler ,Fransa ligi vs bellidir.
O halde oyunu neden 5 takımla çıkarıyorsun!5 takımlı kısıtlı sürümle beraber,tüm liglerin,ana ligin olduğu tam sürüm de aynı anda çıkmalı.
Şu 5 takımla başla,gerisi sonra gelecek saçmalığı nedir!
Çapraz platform seçeneği kapatılsa Ps5 ile Ps5 ve Xbox series X ,ps4 pro ile ps4 pro ,standart ps4 ile ps4 ve xbox one birbiriyle eşleşse cep telefonlarından rakip gelmesini engelleme imkanı olsa iyi olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 24 Temmuz 2021; 0:46:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Konuşan adamın konami çalışanı olduğuna inanmıyorum benKonami resmi açıklamadigi sürece hepsi bir iddadır konami de açıklama yapma özürlü zaten Ağustos sonunda belli detay verir bu konami hiç anlamıyorum ki böyle birşey yapıyorsun detaylı açıklama yap
5 ikon hediyesi messi ronaldo beckham o.kahn bergkam filan hepsini alsam takimda olacak mı olmuyacak mi zorla öğrendik anlamıyorum ki niye böyle yapıyorlar şöyle böyle de kimsenin aklımda soru işareti kalmasin herkesin aklında soru işareti var ne olacak filan
quote:
Orijinalden alıntı: neo23Beta faciasından sonra oyun,offline bölümde ,nasıl yeni nesil olacak ,insanın aklı almıyor.Büyük ihtimal 4k kaplamalar,çim desenleri ,yüksek detaylı seyirciler vs eklenecek.
Online geçtim ,ana lig ve offline karşılıklı ps4 cafe tarzı maçlar ,yeni nesil grafikte ve keyifli oynanışta olursa oyunun bu bölümlerini de çokça oynayanlar olacaktır.
Ligler neden açıklanmıyor?Türkiye Süper Ligi yine olacak mı?
Zaten lisansı olan ligler ,Fransa ligi vs bellidir.
O halde oyunu neden 5 takımla çıkarıyorsun!5 takımlı kısıtlı sürümle beraber,tüm liglerin,ana ligin olduğu tam sürüm de aynı anda çıkmalı.
Şu 5 takımla başla,gerisi sonra gelecek saçmalığı nedir!
Çapraz platform seçeneği kapatılsa Ps5 ile Ps5 ve Xbox series X ,ps4 pro ile ps4 pro ,standart ps4 ile ps4 ve xbox one birbiriyle eşleşse cep telefonlarından rakip gelmesini engelleme imkanı olsa iyi olurdu.
Getirir mi hiç açıklamış zaten diğer takımlar filan hepsi paralı olacak daha neler olacak kim bilir
Fortnite oyunu örnek aldık diyor hiç oynamadım ama orda da kifayet silah skini filan o tür şeyleri para ile satıyor konami de onu örnek aldim diyor
Takımlar formalar stadyumlar futbol hakkında ne varsa hepsi paralı olacak
Ağustos sonunda detay verirler herhalde
-
eslesmeyi next gen olarak ayiracaklarini dusunuyorum. next gen acarsan sadece destekleyen cihazlar gelir, kapatirsan butun platformlarla eslesebilirsin gibi. cogunluk ps5 te mobil kalitesinde oynayacaklarini sandiklari icin fazla olumsuz bakiyor olaya. bu dusuncede demonun kötü olmasi yuzunden. valla fifaya para yetistiririm diyen gecsin illa ki alisirlar oyuna. kemik pesciler efootball a bi sans tanisin derim
quote:
Orijinalden alıntı: DisArt5keslesmeyi next gen olarak ayiracaklarini dusunuyorum. next gen acarsan sadece destekleyen cihazlar gelir, kapatirsan butun platformlarla eslesebilirsin gibi. cogunluk ps5 te mobil kalitesinde oynayacaklarini sandiklari icin fazla olumsuz bakiyor olaya. bu dusuncede demonun kötü olmasi yuzunden. valla fifaya para yetistiririm diyen gecsin illa ki alisirlar oyuna. kemik pesciler efootball a bi sans tanisin derim
Hocam zaten direk ücretsiz olacak mecbur indirip bir şans vereceğiz artık
quote:
Orijinalden alıntı: DisArt5keslesmeyi next gen olarak ayiracaklarini dusunuyorum. next gen acarsan sadece destekleyen cihazlar gelir, kapatirsan butun platformlarla eslesebilirsin gibi. cogunluk ps5 te mobil kalitesinde oynayacaklarini sandiklari icin fazla olumsuz bakiyor olaya. bu dusuncede demonun kötü olmasi yuzunden. valla fifaya para yetistiririm diyen gecsin illa ki alisirlar oyuna. kemik pesciler efootball a bi sans tanisin derim
Hocam biz bu oyuna PES 4 ten beri şans tanıdık. Ama her seferinde hüsrana uğrattı. EA gelişirken KONAMI geride kaldı. Bu sene PESi bedava olduğu için deneyeceğim. O bitik "beta"dan farklı olur da bizi hayal kırıklığına uğratmazsa iyidir. New Football Game deki saçma çarpışma motoru yok mu ah ah.
-
quote:
Tabiki yine indireceğiz alacağız konami yüzünden oluyor net açıklama yapmadığı için
Fifa 21 deniyorum ama geri silerim gibime geliyor
Pes deki oyuncu player id özelliği fifa da yok oyuncular cok tuhaf hepsi iskelet gibi şut çekiyorsun balona vuruyor hissi veriyor paslar filan tamam atmosfer iyi de bize saha içi lazım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001Tabiki yine indireceğiz alacağız konami yüzünden oluyor net açıklama yapmadığı için
Fifa 21 deniyorum ama geri silerim gibime geliyor
Pes deki oyuncu player id özelliği fifa da yok oyuncular cok tuhaf hepsi iskelet gibi şut çekiyorsun balona vuruyor hissi veriyor paslar filan tamam atmosfer iyi de bize saha içi lazım
Alıntıları GösterFifada da player id var hocam birkaç seri önceden beri.. Fifayı kariyer 2vs2 coop online sezon ve prp club için oynuyorum. Futa bulaşmadım bunca yıl tavsiye etmem.. Fifada evet ambians lisans vs eyvallahda onlineda sürekli press çarpışan oto gibi umarım seneye adam gibi bişey çıkar aksi halde futbol oyunsuz konsol konsol değildir
-
quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriorsFifada da player id var hocam birkaç seri önceden beri.. Fifayı kariyer 2vs2 coop online sezon ve prp club için oynuyorum. Futa bulaşmadım bunca yıl tavsiye etmem.. Fifada evet ambians lisans vs eyvallahda onlineda sürekli press çarpışan oto gibi umarım seneye adam gibi bişey çıkar aksi halde futbol oyunsuz konsol konsol değildir
Alıntıları GösterZaten pes beleş 2 oyunum olur 😂😂
Bence yapılacak olanlar mantıklı geliyor ama daha detaylı açıklama lazım. Şimdi tüm platformlarla oynayabilmek iyi birşey. Ama o ayarı açıp kapatma olması lazım. Mesela ben asla PC ve mobil ile eşleşmek istemem. Hileden dolayı ha arkadaşım olur o platformlarda o zaman okey.
Tamam mobil ile eşleşmekte iyi bir fikir sadece telefonu olan arkadaşın vardır onunla oynarsın. Fakat mobil için PS5-Series X grafikleri kısmak büyük hata. Evet mobil ile eşleşince grafiği kıs ama diğer platformlar ile eşleştiğimde o Messi ile olan next gen grafiği göstermek zorundalar.
Ayrıca ücretsiz olması da güzel bir seçenek. İstersen oyuna para vermeden myclub bataklığına gir istersen 70$ öde offline oyna.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen ps5 e özel next gen grafiklerin olsa, oyunun ilk resmi tanıtımında göstermez misin..
Hiç kendinizi kandırmayın..Konami budur..
İlk gün ne gösterdiyse, olacak olan odur.
Geçen sene "biz 2021 de yeni oyun çıkarmayacağız, 2022 de yeni nesile hazırlanıp, next gen grafikler, yeni konsollara göre yepyeni bir oyun motoru unreal engine'le geleceğiz" dediklerinde, bir allahın kulu kötü yorum yapmamıştı..
Beklentiyi bu düzeyde getirip, şimdi heyecan içinde bekleyen milyonlarla insanın karşısına telefon grafikleriyle çıkınca, tam anlamıyla şok yaşattılar..
Bu sene için kesinlikle bir şey beklemeyin..Konami kesinlikle hızlı hareket edebilen bir şirket değil..2014 te de hep bir beklentiyle geçmişti koca sene..kimse inanamamıştı 2013 ten sonra yeşile boyanmış sahadaki görüntülere. Ama asla düzelme olmadı..
Yapılması gereken, konamiyi bu kararından döndürecek tek şey, para kaybetmeleridir..oyunu oynayacak olanlar kesinlikle para vermesin..mümkün olan en az parayı harcayarak oynasın..konaminin bütün paylaşımlarına, sosyal medya hesaplarına dislike atılsın..
Ve bir de öneri; madem f2p yapacaksın, o zaman sene ortasında çıkardığın lite versiyonda deneseydin bu cross play olayını..
Paralı sürümde de unreal engine 5 motoruyla, next gen grafiklerle gelseydin..
-
aynen öyle ps5 yeni nesile özel grafik yapabilmiş olsaydı fragmanda herkesin gözünün içine sokardı.
benim anladığım kadarıyla ps5 e yeni nesile özel grafikler ileride eklenirse sadece maç öncesi animasyonlarda olacak.
oyunun mevcut hali betadan farklı olmayacak.bu grafikleride paralı satacaktır,ücretsiz olmayacak
-
quote:
Next gen ayarı var açarım işi zor. asla oyuncu bulmaz saatlerce bir maç yapıcam diye bekleriz. oyun konsol oyuncuları için bitiş yoluna girdi.
-
Doğru
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps5 ve xbox x karşılaşacak işte.daha çabuk bulur.düşünsene eski mantık ile çıktığını?ps5-ps5. İle eşleşecekti.1. Saatte bulurdu o zman :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 24 Temmuz 2021; 11:31:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X