(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1243. sayfa)
-
-
Oyun içinde video ayarları kısmında FPS ayarı var. Ekranınız muhtemelen 144 yada 165Hz. Öyle olmasa bile daha yüksek FPS değerine ayarlayabilirsiniz. V-sync kapatabilirsiniz. 60fps ve v-sync ile oynarken giriş gecikmesi daha fazla olur. Onu ayarlarsanız çok daha akıcı bir oyun deneyiminiz olur. Tabi ekran kartınızın da o fps'yi vermesi gerekiyor. Eco mod ile oynuyorsanız performans moduna almanız gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 19 Ekim 2025; 12:2:38 >_____________________________ Feeling is Everything -
Konami resmen; sen çok iyisin, dikkat çekiyorsun biraz frenletelim demiş.
_____________________________ I love football -
Teamplay fun oynamak isteyenler özelden psn adını gönderebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Bismillahirrahmanirrahîm" -
Ben artık co op a sardım server kaynaklı momentum sorunlarını minumum seviyede yaşıyorum.
Avrupada yada arabistanda yaşamıyorsak klasman oynamak zulüm ve işkence türk kullanıcıları için.
Merhabalar sürekli olan isyanlardan ama yinede bırakamayıp devam eden pes sevdam artık son buluyor🥹 taahhüt btmesine yakın apartmanda gördüğüm gigafiber kutusu üzerine türknet e geçiş yaptım.hızından yana 1kaç günlük deneyimimde memnunum.fakat kurdukları zte zxhn 3600p modemde üzülerek qos ayarı olmadığını(araştırdım,telfonla aradım fakat karşımdaki hanımefendi hız düşürerek oyun hızlanmaz ki diyince derin bir iç çekip kapattım,teknik servis bu olmamalı..)öğrendim.eski sağlaycımda vdsl 75 i 45 e sabitleyip A aldığım bufferbloat testinin yeni güncel resmini paylaşıyorum.hepinize yardımlarından dolayı teşekkürler.umarım her istediğinz ilk 10 lu da gelir😎 hoşçakalın
![(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/c6/4a/c1/c64ac1941a0ec416b2d7a5f86754fdfd.jpeg&t=0&width=480&text=1)
-
1000mbps yada 1Gbit internette Qos kullanılmaz. İlla kullanmak istiyorsanız yüksek donanımlı bir router gerekir yoksa hız testi sonuçları 600mbit civarında kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 19 Ekim 2025; 18:24:42 >_____________________________ Feeling is Everything -
Ama kadro gücü cok düştü ve futbolcuların çoğu yanlis mevkide. Bu nasil taktikmiş ilginç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2 gündür acayip gecikme var bende Turknet 100 mbit kullanıyorum. Sizde var mı sorun?
_____________________________ -
Yabancı oyuncularla oynuyorsan normal.sen yüksek ping ile oynuyorsun onlar düşük ping
Defans yaparken R2 yi kullanmanın avantajı ve dezavantajı nedir?
Hangi durumlarda kullanmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
R2 standart olarak depar tuşu, defansa bir etkisi yok.
_____________________________ Feeling is Everything -
Özür dilerim R2-r1 i değiştirmiştim fifa gibi daha doğrusu sorum R1içindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453since -- 20 Ekim 2025; 15:59:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
R1'in de bir etkisi yok.
_____________________________ Feeling is Everything -
Oyunda alan markajı nasıl yapılıyor. Rakip bir anda koşuyorlarını baskılayıp kapıyor.
Kendiniz rakip pas için güç barını doldurunca pas arası yapacaksınız. Teknik direktör ve oyun stili de buna etki ediyor.
Yapay zekaya karşı oynarken R1 ile 2. bir oyuncuyu baskıya gönderebiliyorsunuz ama Co-op maçlarda bu çalışmıyor. Bu yüzden işlevi yok dedim. 1'e 1 maçlarda yine kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 20 Ekim 2025; 16:51:12 >_____________________________ Feeling is Everything -
Teşekkür ederim
Oyun mevcut hâliyle bedava olmaya devam etse, Master League ise her sezon bir defa parayla satılsa alır mıydınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Movie and Gaming Setup:
Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups -
Alanlar olur, sırf master lig oynamak için PES 2021 kuranlar yada Football Life 26 indirip oynayanlar var. Eski tadında olur mu orası şüpheli. Hatta ben de şuanda Football Life 26 (15'inde çıkmıştı) indiriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 20 Ekim 2025; 16:50:39 >_____________________________ Feeling is Everything -
İnşallah 2K doğru düzgün bir futbol oyunu yapar da eski tadı alırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Movie and Gaming Setup:
Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Kalel99
Konudaki Resimler

önceki
![(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f63%2f50%2f06%2f63500657633a5748781e3459bfbc4f4d.jpeg&t=162344318&width=480&text=1)
![(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f01%2f0b%2f5a%2f010b5a7cb48a3d685789e96e30c21d7b.jpeg&t=162344318&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı