Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.895
Cevap
236
Favori
1.074.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ribery1905

4g 1b 1m ile başladık klasmana, şimdilik iyi gidiyor gibi görünüyor ilk 5000’den nadiren rakip geldiği sürece.

Sezon sonu hedef 40 maç 65% galibiyet oranı.
    Bu sabah ki maçı kazandım. A kondisyonlarla epicleri karma yaptım. 6g 1b 1m oldu. Konami şuan fazla zorlamıyor. 50.000’ler 70.000’lerle oynaması keyifli dostlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mis gibi YZ'ye karşı eFootball liginde takılıyorum. En azından server derdi yok. Ha bu kez dert yok mu YZ'ye karşı derseniz eğer elbette VAR! Klasmanlarda ilerledikçe oyuncularınız bit tık hantallaşıyor. Yapılan pres artıyor mantıklıca ama %100 gol pozisyonlarında direk ve auta gidiyor toplarınız hem de utanmaz bir şekilde abartılıca. :)

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firoles -- 16 Ekim 2025; 12:11:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu hafta şöyle bir kadroyla devam ediyorum.

Nerde kaldı diyordum, cicim ayları bittimi , az önce klasman 540. Geldi içinden geçiyordum, oyun izin vermedi, millet paket açmaz dimi2 golde de göbeği boşalttı oyun 3 stoper kenarlara açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gelen pakette verdiği bir adet açma hakkından Forlan cıktı. Gol atmasına atıyor sıkıntı yok fakat öne cıkan herhangi bir özelliği de yok. Önceki kartının aynısı mı bu yeni gelen bilmiyorum ama cok abartıyorlarmıs beklentim farklıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Maç başladı baskın olduğu belli biraz savunmada iyi kapatım. 65’de değişikliklere gidip hücuma daha ağırlık verdim.

90+3’de kalenin dibinden A form Haaland’la kafa vuruşu yaptım. Dida kurtardı. 0-1 bitseydi harika olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribery1905 -- 17 Ekim 2025; 10:16:16 >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Markajladığın adamlar varmıydı hocam?

Bende de 3200+ rakiplerle kafa kafaya giderken 70’de 2 tane 105+ hücumcu sokuyor oyuna bir anda dağılıyordum.

• Arkadaslar pas yardimi seviyesini 2 yapmama rağmen paslar 1. Seviye gibi gidiyor cok sacma ama gercek oyunu acip kapiyorum menejer degisiyorum oyun plani deisiyorum arada duzeliyor sonra yine basliyor görünürde 2 ama oynarken 1 platform xbox nasil bir yol izlemem lazim daha önce boyle bir durum ile karsilasan oldumu

Bende paslar alakasız yerlere gidiyor diye 2'den 1'e geri döneli 1 hafta oluyor. Hala saçmaladığı zamanlar oluyor. Örneğin yukarı tutuyorum sol üsteki alakasız adama pas atıyor. Bazen düşünüyorum 2'de mi kaldı ben mi yanlış basıyorum diye. Bir anormallik var orası kesin.

Yok hiç markaj kullanmam, 2. Yarı bati yi aldı, göbekten önüne top attı defansın ortası bomboştu 2 gol attı bu şekilde en yakın adam 10 mt mesafedeydi, dos da kullanıyorum, çok düz oyuncuydu 500 lere gelmiş.

Her güncellemede daha berbat hale nasıl getiriyorlar şu oyunu tam dolandırıcı bunlar bayadır online atmıyordum sinir stres tansiyon şeker yükseliyor artık dün bir gireyim dedim 14-8 şut kaleci neler çıkardı belli değil adam 2-2 şut ikiside gol kaleci ile defans adamı birbirine girdiler bir gol öyle yedim elemanda batistuta var şişirip durdu maç boyu uzun top ikiyide defans arkası bati bugı ile yedim 2-2 bitti maç yenilmedim ama haketmedimde beraberliği cinnet geldi kapattım oyunu güncelleme gelene kadar daha online oynamam.

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Arkadaslar pas yardimi seviyesini 2 yapmama rağmen paslar 1. Seviye gibi gidiyor cok sacma ama gercek oyunu acip kapiyorum menejer degisiyorum oyun plani deisiyorum arada duzeliyor sonra yine basliyor görünürde 2 ama oynarken 1 platform xbox nasil bir yol izlemem lazim daha önce boyle bir durum ile karsilasan oldumu

1. Seviye pas tam bir kahır curcunasi istedigin yere adama atamiyorsun 2 tam ideal bana göre tabi ama bu ayarsizlik niye

Enteresandır yıllardır pas 2 de oynamama rağmen bugün bezip pas 1 e geçtim.

Pas barını ne kadar doğru ayarlarsam ayarlayım ona rağmen server kaynaklı sebeplerden dolayı rakip pas arası yapıyor ya da saçma sapan şekilde benim bastığımdan fazla yada kısa gönderiyor pası.

Bari pas 1 de kalayım oto takılsın oyun kafasına göre.

Servere yakın olan oyuncu 2-0 önde bu oyunda

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Akıllı yardım açık oynayın. Gelen rakiplerde hep görüyorum akıllı yardımla çok temiz dengeli pas atılıyor.

Ben tercih etmiyorum. Ama paslar gerçekten çok can sıkıcı şekilde kötü atılabiliyor. Bende pas seviyesi 2 de oynuyorum.

akıllı yardım bir süre açık oynadım hocam oda biraz robot hissi uyandırıyor kontrol bende değil sağa vuruyorum topu sol atıyor ilginç bir şeyi seçip ona iyice alışmak gerekiyor gibi

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt

Sadece pas için olsa neyse de, taç çizgisi yanında koşarken taç çizgisine doğru yön verin, ters yöne doğru sizi içeri yönlendiriyor. Yani kontrol tamamen orada. Siz ona eşlik ediyorsunuz.

• Evet arkadaşlar bende oyunu bizim hakimiyetimizden çıkardığı için kullanmıyorum. Ama paslardan aşırı rahatsizsaniz bir deneyin dedim :) AI oynadiktan sonra o oyunu oynamanin bir anlami yok kendi becerilerinle birseyler yapmadiktan sonra keyfi yok benim için.
    Konami bilerek akilli yardim kullanmadan paslarin bu kadar berbat olmasini sağlıyor. Bak akilli yardim kullanirsan paslarin böyle iyileşir diyor.
    Oyunda cok sikayet eden olmuş son yazilanlara baktigimda genel olarak var bu sorun. Pasla çıkması çok zorlasiyor. Dik gitsin diyor:) ki çok yenildim devamli diken rakibe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 18 Ekim 2025; 16:42:4 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.