< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1043. sayfa)
-
-
Uzun pas yada serbest vuruşta analog yukarı ittirip vurul yaparsanız sert ve alçak, aşağı çekip tutarsanız yukarıdan bombeli gider.
Pas yada şut sonrası Super Cancel (R1+R2) yapabilirsiniz.
Şut barı doldurduktan sonra pas atmaya karar verirseniz ara pas tuşuna basarsanız da doldurduğunuz şut barı ara pasa dönüşür ve pas atar.
-
Bu bize ne zaman gelir Allah bilir.
Daha drogba cekmeye devam edelim biz 😁
Yoksa bende sabırsızlıkla bekliorum Kante yi.Düz kante bile is yapior.Bunu dusunemiorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sert hızlı ortayı R1+orta tuşu ile yapmıyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duran toplar için yazmıştım.
Hala R1 kullanan kaldı mı bilmiyorum ama standart olarak gelen R2 (koşma tuşu) ile yapılan mor ortadan bahsediyorsanız, orta yapan oyuncuda "yerine orta" özelliği olması gerekiyor.
"Pike yapan orta" özelliği ise bomba şut animasyonu gibi görünen ve tam hedefe orta yapan oyuncuda oluyor. Yetenek kartı ile çıkmıyor, bu oyuncular nadiren veriliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Ocak 2025; 11:2:6 > -
Evet, ben koşmayı r1 e aldığım için öyle demiştim. Arkadaş onu kastetmiş sanırım.
Evet hocam koşarken sert orta açıyorlar direkt adamın kafasına doğru, r1 ile deneyeceğim
4 -2 -3-1 dizilişte dosta vieranın yanına göbek olarak tam orta saha tipinde kimi koyardınız ? Not : Eski matheus ve gerard var kadroda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler Türkçe spiker için ne düşünüyorsunuz merak ettim
Kötü.
-
Süpermiş. Hediye çekiliş hakkı veriyor mu ? Birde tamam mı devam mı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben coin ile cektim .Beles hak yoktu.
Acıkcası ilk topta epic bulmusken dewam etmek istemiorum. 😁
Bu arada ShowTime Courtois mı gelecek
Ben mi yanlıs görüyorum 😍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 30 Ocak 2025; 12:18:46 >
Hayırlı olsun senin acını konami 150 kişiden çıkarır
😂
Bende çok beğenmedim açıkçası. Diğer yandan hiç yoktan iyidir de denebilir. Çok robotik hissettiriyor. Japon kadar heyecanlı değil. Tabi seven beğenen kişiye bir şey diyemem zevk meselesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X