Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.835
Cevap
212
Favori
876.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güzel bir R. Carlos golü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 27 Ocak 2025; 12:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsufrankwoli kullanıcısına yanıt
    Ekranda gösteriyor tuşlardan x y felan var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

Ekrandaki kontrolcudem öyle düşündüm xbox konyrolcusunun simgeleri var hee steam de de ayni oyle ise yine ayni düşünüyorum steam veya xbox ta ps deki kadar güçlü rakipler yok.

• Bykclk kullanıcısına yanıt

Bendede çok oluyor, maç devam ederken adam bildiğin seyirci gibi izliyor, müdahale veya darbeden sonra.epic kadrolarda pek görmedim bu durumu.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

hımm onlar değiştiriliyor. Ps de belki oyuncular daha iyidir de steamda oynaması zor 109 hilesi mi ararsın ağ kurcalama mı arasın. Değişik işler çok dönüyor.

• complete_ kullanıcısına yanıt

ben oyunla alakalı bir sorundur diye düşünmüştüm ya da internetle alakalı

• metal_my666 kullanıcısına yanıt

Bunu atarken şut barını bu kadar doldurduktan sonra tam şut esnasında tekrar şuta basıyorsunuz değil mi? Herhangi bir yön tuşuna vs basılıyor mu ayrıca?

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Sunucularla alakalı, oyunda çok oyuncu olunca sunucular kasıyor ve ping oluyor. En basit örneği defansla araya giriyorum topun üzerinden atlıyor 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • croco_16 C kullanıcısına yanıt

Oyuncu topa tam vuracakken bir kez daha şuta basıyorum. Her zaman olmuyor zaten hocam. Başka birinden iki kere şuta basıp çektiğini söylemişti. yönü ileri doğru yapıyorum.

• metal_my666 kullanıcısına yanıt

Yön ileri derken vuruş yönü istikameti mi yoksa yukarı tuşu mu oluyor? Ben de denedim birkaç kez ama genelde tutuyor kaleci. Yöne çok basınca da kaleyi tutmuyor vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: croco_16

Yön ileri derken vuruş yönü istikameti mi yoksa yukarı tuşu mu oluyor? Ben de denedim birkaç kez ama genelde tutuyor kaleci. Yöne çok basınca da kaleyi tutmuyor vs.

Kaleye doğru hocam. Sağa sola değil direk kaleye doğru. Zaten her şut kesin olmuyor. İyi denk gelmesi gerekli.

• Playstation üzerinden bufferbloat testi yapabilen var mı? Ps5 de tarayıcı yok malum, kaçak yolla waveform dan test yapıyorum ama test sonucu ilerlemiyor

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

İşi yapan orada modem zaten ps ne ile bağlıysa kablo ya da kablosuz aynı şekilde bağladığın cihaz aynı sonucu vermesi lazım.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Üzerinden yapamadım da evde kimse yokken telefondan bağlanarak wifide deneme yanılmayla en iyi değerleri aldığım sonucu kabloyla bağlı pstationda denediğimde bağlantımda sorunu minimize ettiğimi düşünerek oynuyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.