Bir kere şans verdim ve son şans verişim oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1009. sayfa)
-
-
Bu pakete girilir mi beyler .🤔 Baresi iş yapar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa stoper sevmesemde bendede 103 Baresi var Maldini’nin yanında gayet iyi, sıçramaya fazladan biraz vermek lazım ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 12 Aralık 2024; 15:51:25 >
Bu paket ve pazartesi gelecek olan paket acmaya deger paketler değiller bana gore usulen 1,2 tekli atilir yesillik niyetine
Hcm tam bir cannavaro ,puyol olmus bu :D
Gayet iyi ayarlanmis degerler
.Aslinda degerleri yesil forma gore ayarlamak lazim.Savunma ya fazla vermisler .Yesil formda 2 3 tık kısarsan bisi farketmior. Bence hic fena durmuor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 12 Aralık 2024; 15:54:19 >
Sözleşme bileti paketinden gelmişti Baresi o gün bugündür ilk 11 imde
Pst ne gelecek.
Bu hafta habire arma veriyor etkinliklerden ne yapacağım armayı şaka gibi.
İniesta figo bide biri daha vardi figoda pike yapan orta varmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 13 Aralık 2024; 12:56:46 >
aynen ama bu japon mantığı
nintendo wallpaper'ı , oyun ikonlarını bile parayla satar
anime kültüründen geldiklerinden onlar için çok değerli böyle şeyler
şimdi bir de galeri geldi, puzzle tamamlayacağız :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 13 Aralık 2024; 15:4:31 > -
merhaba arkadaşlar ben ne yaptıysam da şu online pes meselesini beceremedim. yaşlandığımı kabul etmiyorum ama 37yim ve cihazda sadece pes arıyorum. ps4ün cd kısmı bozuk, hesap almam gerek fakat bulabildiğim tek pes 21 hesabı bir fırsatçının elindeydi benden 4000 istedi. kenarda köşede ps4 pes 20/21 hesabı kalan varsa bana yazabilir mi? sürekli dolandırıcılar yazıyor, değişiklik olsun elinde olan yazsın diye arıyorum kaç gündür.
-
oyun transfer falan olsa yollayayım dicemde ana hesapta :( hocam birde şunu merak ettim mağazadan kalktı ise indirme işlemi yapmayabilir sanki? Düz mantık adam ana pc den oynu silmiş nerden indireceksiniz ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagataioyun transfer falan olsa yollayayım dicemde ana hesapta :( hocam birde şunu merak ettim mağazadan kalktı ise indirme işlemi yapmayabilir sanki? Düz mantık adam ana pc den oynu silmiş nerden indireceksiniz ki?
elimde pes 2016 var :( normal indirdim oynadım ama sanki ateri oyunuymuş gibi diye pek ısınamadım :) playstation oyunları 3 hak olarak satıyor. ps5 1. hak, ps5 2. hak, ps4 1. hak olarak paylaşılabiliyor oyunlar. ps5te pes 21e sahip olanlar aynı psn hesabıyla kalan 2 hakkını paylaşabilir. böyle bir civanmert bana ps4 hakkını satar diye günlerdir forumda mecnun gibi dolaşıyorum.
-
Rabiot ilginçmiş, bende de Lutsharel Geertruida var.
Whatsapp grubunda bir arkadaş önermişti sağolsun, değişmez sağ bekim. Puan yanıltıcı olabiliyor bazen.
-
-
Lutsharel Geertruida şahanedir. Ben hız ve hzılanmayı 90 yapardım. En büyük farkı orda yaratıyor çünkü.
Ofans beklemeyin. Bende bireysel talimatlarda defansta kalması var.
Çok hızlı geri döner, çalım yer geri döner alır ve müthiş kademe yapar. Kafa topu da beklenmedik kadar iyi alır.
Top sürme, pas verme, hücüm, orta, şut beklemeyin, defansif bek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemrekacira -- 13 Aralık 2024; 17:41:23 > -
Yeni başlayanların da çoğu işin çakallığını öğrenmiş,
-Takım gücünü 3000 altına düşür
-Akıllı yardımı aç
-Takımı maçın başında bir tık ileri al.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X