Bildirim
Komunist Şirinler.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hepsi benzetmeden ötürü...
Ben küçüklüğümden beri izlerim. Hiç öyle bir işaretler almadım. -
Namaz kılan kaç tane Hacı Tom ve İmam Jerry var şimdi? -
Yorumlar Süper:
Ne olursa olsun her zaman bir esitsizlik olacaktir, sirineye sahip olanlar ve olamayanlar.
-
Olabilir bence daha öncede dinlemiştim. Zaten Komünizm in rengi kırmızıdır. -
Bunlar nasıl ürüyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: -ouzzz-
Olabilir bence daha öncede dinlemiştim. Zaten Komünizm in rengi kırmızıdır.
of süper bi tespitbizde komünistiz o zaman
-
quote:
Orjinalden alıntı: Y.e.ş.i.L
Bunlar nasıl ürüyor?
şirine okadar şirine yetmez süslüde eş cinsel
çok ilginç -
quote:
Orjinalden alıntı: Y.e.ş.i.L
Bunlar nasıl ürüyor?
Garmamel şirineyi pufluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Can Yunus
quote:
Orjinalden alıntı: -ouzzz-
Olabilir bence daha öncede dinlemiştim. Zaten Komünizm in rengi kırmızıdır.
of süper bi tespitbizde komünistiz o zaman
o manada söylemedim şirin baba onların lideri ve aralarında sadece o kırmızı giyiyor -
Şirinlerin komünist oluşu bu milletin aptal olduğu gerçeğini değiştirir mi? Değiştirmez. Doları katlayınca yanan ikiz kuleleri görün , Q33NY yi webdings formatında okuyun , çoşun ayndınlanın. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaDo -- 29 Eylül 2008; 4:00:40 > -
Ondan ziyade, bu çizgi filmi izleyen yaş grubunu hepimiz az-çok tahmin edebiliyoruz.Eğer çizgi fim bu amaçla piyasaya sürüldüyse, bu yaş grubundaki çocukların komunizm hakkında fikir edinmelerini beklemek gerçekten komik.Bizde zamanında izledik fakat bu çizgi filmi izlediğim zamanlarda bu tür şeyler hiçbir zaman aklıma gelmedi. -
quote:
Orjinalden alıntı: SANQUIS
Ondan ziyade, bu çizgi filmi izleyen yaş grubunu hepimiz az-çok tahmin edebiliyoruz.Eğer çizgi fim bu amaçla piyasaya sürüldüyse, bu yaş grubundaki çocukların komunizm hakkında fikir edinmelerini beklemek gerçekten komik.Bizde zamanında izledik fakat bu çizgi filmi izlediğim zamanlarda bu tür şeyler hiçbir zaman aklıma gelmedi.
Yasam sekilleri bi cogumuzun dikkatini cekmistir elbet.Ve halen bunun hayalini kurarim kimi zaman.Hatta bu sekilde bi proje baslatma amacim bile var. -
quote:
Orjinalden alıntı: Lightmyfire
quote:
Orjinalden alıntı: SANQUIS
Ondan ziyade, bu çizgi filmi izleyen yaş grubunu hepimiz az-çok tahmin edebiliyoruz.Eğer çizgi fim bu amaçla piyasaya sürüldüyse, bu yaş grubundaki çocukların komunizm hakkında fikir edinmelerini beklemek gerçekten komik.Bizde zamanında izledik fakat bu çizgi filmi izlediğim zamanlarda bu tür şeyler hiçbir zaman aklıma gelmedi.
Yasam sekilleri bi cogumuzun dikkatini cekmistir elbet.Ve halen bunun hayalini kurarim kimi zaman.Hatta bu sekilde bi proje baslatma amacim bile var.
Katılırım.
-
Penguenin kapağı geldi aklıma
-
Doğru ya, abi nasıl unuttum.Onu benim koymam lazımdı. -
insanlar çocukken bazı şeyleri benimserler tuttuğu takımı sevdiği kahramanı vs. vs. amerikada bu çizgi diziyi çocuklara aşılamak istemiş olabilir. biz türkiyede olduğumuz için farklı yaşıyoruz fakat amerikadaki çocuklar için bu çizgiler belkide* bir anlam ifade edebilir yada bir büyüğü tarafından anlıcağı tarzda aksettirilebilir. -
kene tezahüratı dinleyen varsa bilir..aslında gargi yıllardır bu şirinlerin .... -
süper süper süper.
Benzer içerikler
- fotoğrafın ne zaman çekildiğini öğrenme
- kaş yarılması
- üşütünce osuruk neden kokar
- i can football
- vücudumuzdaki damarlar dünyayı kaç kez çevirir
- penis nakli
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X