Şimdi Ara

Komünist başkan: Sosyalist bir modelin mümkün olduğunu tüm ülkeye göstereceğiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komünist başkan: Sosyalist bir modelin mümkün olduğunu tüm ülkeye göstereceğiz!
    Dersim'de Türkiye Komünist Partisi (TKP), belediye başkanlığı seçimlerini kazandı.

Dersim Demokratik Halk Dayanışması listelerinden TKP adayı olan Fatih Mehmet Maçoğlu, seçim zaferinin ardından soL'a konuştu.

İlk iş olarak belediyeyi kayyumdan alacaklarını söyleyen Maçoğlu; "Belediyenin halka kapalı olan kapıları açılacak, son 2 yılda kayyum ne yapmış onu göreceğiz, halkla birlikte yöneteceğiz" dedi.

Dersim halkını bir toplantıya davet edeceğini, birlikte yönetmenin yollarını arayacaklarını söyleyen komünist başkan; "Ovacık'ta başladığımız üretim ve yönetim modelini büyüteceğiz, sıçratacağız" ifadelerini kullandı.

"Sosyalist bir modelin mümkün olduğunu tüm ülkeye göstereceğiz" diyen Maçoğlu, sosyalizme inanan, destek veren, dayanışma gösteren tüm dostlara teşekkürlerini iletti.

https://haber.sol.org.tr/turkiye/komunist-baskan-sosyalist-bir-modelin-mumkun-oldugunu-tum-ulkeye-gosterecegiz-259748

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemal kutay'ın arşivinde barındırıyor bunu. Ben tarihçi değilim eleştirini ona yap. ayrıca komünizmle ilgili Atatürkün tek sözü bu değil. Komünizmin türk milletine uygun olmadığını başka demeçlerde veriyor. Gidin Çinde yaşayın kardeşim çok meraklıysanız. Türklüğe aykırı birşey ithal etmeyin
    Boş yapan biri var ise o da sensin. Komunizmin kurucusu bile bir ulke kapitalist duzenden gecmeden komunist duzene gecemez diyor. Komunizm ya da sosyalizmin ana dusuncesi sermaye sahibi her zaman daha fazla kazanmak ister ve kapitalist duzende ayakta durmasinin ana sarti budur. Daha fazla kazanmasinin en kolay yolu da isci maaslaridir . İscinin haklarinin savunulmasi icin gerekirse uretim araclarinin devletin tekelinde olmasi gerektigini savunur. Gordugun gibi adam devletin tekelinde olan uretim araclarini kar amaci veya isciyi somurme amaci gutmeksizin insanlarin uretimine aciyor. Yaptiklari isin karsiliginda insan gibi yasayabilecekleri bir ucret aliyorlar. Asil sosyalizmin temeli buna dayanir. Bu ulkede sosyalizmi o kadar kotuleyen insanlar, kapitalizmin vahsi donemlerini okusa, ingilterede ortalama yasam surelerinin 25 yas civari oldugu, kucucuk cocuklarin elleri daha kucuk diye yerin kac metre altinda madenlerde calistirildiklarini, somurgelerin insanlari hayvan gibi calistirdigi donemleri gorse boyle ayni senin komunizme baktigin gibi onyargili bakarlardi. Komunizmi ornek verirken kanla, vahsetle anan insanlar kapitalizm demokrasiyle gelmis gibi konusuyor.
  • Boş yapmasın. Belediyenin gelir/giderlerini belediye binasına aşmış. Belediyenin faiz geliri var.
    "Komünist belediye ve faiz geliri"
    Ayrıca bunların Ovacık'ta ürettiği ürünler, kapitalist market zincirlerinde satılıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    Daha çok şey yazılır da. Ülkenin solcusunun islamcısından farkı yok. Bu sebepten gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersim neresi?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komünist başkan: Sosyalist bir modelin mümkün olduğunu tüm ülkeye göstereceğiz!
  • fazla uçmasın, efendi gibi görevini yapsın.
    bu ülke zamanında komunizm hayalperestliğine mesajını vermiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Cemal kutay'ın arşivinde barındırıyor bunu. Ben tarihçi değilim eleştirini ona yap. ayrıca komünizmle ilgili Atatürkün tek sözü bu değil. Komünizmin türk milletine uygun olmadığını başka demeçlerde veriyor. Gidin Çinde yaşayın kardeşim çok meraklıysanız. Türklüğe aykırı birşey ithal etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF1B88FA0

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Boş yapmasın. Belediyenin gelir/giderlerini belediye binasına aşmış. Belediyenin faiz geliri var.
    Ayrıca bunların Ovacık'ta ürettiği ürünler, kapitalist market zincirlerinde satılıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    Daha çok şey yazılır da. Ülkenin solcusunun islamcısından farkı yok. Bu sebepten gerek yok.
    Hangi kapitalist market zıncırınde satılıyormuş ?
  • %32 ile kazanan ikinci belediye varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TKP'ye oy vermeyi düşünen birisi değilim ama bu adama sempati ile bakıyordum, umarım başarılı bir 5 yıl geçirir. Tüm ülke için en hayırlısı oldu.
  • Helal olsun. İdeolojik olarak tasvip etmesem de, Maçoğlu'nun işi layıkıyla yerine getireceğine eminim. Ümit ediyorum ki, eskisi gibi yaptığı işlerde şeffaflığını, doğruluğunu, dürüstlüğünü yitirmez.
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Boş yapan biri var ise o da sensin. Komunizmin kurucusu bile bir ulke kapitalist duzenden gecmeden komunist duzene gecemez diyor. Komunizm ya da sosyalizmin ana dusuncesi sermaye sahibi her zaman daha fazla kazanmak ister ve kapitalist duzende ayakta durmasinin ana sarti budur. Daha fazla kazanmasinin en kolay yolu da isci maaslaridir . İscinin haklarinin savunulmasi icin gerekirse uretim araclarinin devletin tekelinde olmasi gerektigini savunur. Gordugun gibi adam devletin tekelinde olan uretim araclarini kar amaci veya isciyi somurme amaci gutmeksizin insanlarin uretimine aciyor. Yaptiklari isin karsiliginda insan gibi yasayabilecekleri bir ucret aliyorlar. Asil sosyalizmin temeli buna dayanir. Bu ulkede sosyalizmi o kadar kotuleyen insanlar, kapitalizmin vahsi donemlerini okusa, ingilterede ortalama yasam surelerinin 25 yas civari oldugu, kucucuk cocuklarin elleri daha kucuk diye yerin kac metre altinda madenlerde calistirildiklarini, somurgelerin insanlari hayvan gibi calistirdigi donemleri gorse boyle ayni senin komunizme baktigin gibi onyargili bakarlardi. Komunizmi ornek verirken kanla, vahsetle anan insanlar kapitalizm demokrasiyle gelmis gibi konusuyor.

• Atatürk komünizmin Türk toplumuna uygun olmadığını düşünüyordu ama öyle bir sözü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Boş yapmasın. Belediyenin gelir/giderlerini belediye binasına aşmış. Belediyenin faiz geliri var.
    Siyasal islamcılar faizle iş görüyorsa hiç sıkıntı yok. Ayrıca hangi zincir markette varmış ovacık ürünleri? Söyle de internetten sipariş vermekle uğraşmayalım 😆😆😆

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.