Şimdi Ara

Komşunun düğününe gitmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün kına gecesi vardı. Laptopun başında durup müzik çalacak adamın işi çıkmış gelemicekmiş. Dün gelip beni çağırdı böyle böyle müzik çalıcan diye. Hiç bişey demedim. Hadi madi dedi bakarız dedim. Annemin en iyi arkadaşının büyük kızı olur kendisi. Bizimkiler erken gitti, sen arkadan gelirsin dediler. Kafam bozuktu. Babamı aradım nerdesiniz diye evdeyiz 7:30 'da salona geçeriz dedi. Bende laptopun başında duracak hiç adam yok mu dedim. en az 100 kişi olcak orda biri geçer dedim. O da sen gel yinede falan diyince hay ****** böyle işin ***** ******* dedim. kapadım. Mesaj geldi sonra müzik için düşünme birini buluruz ama sen yinede gelmiş olmak için gel benden bişey duymadın dedi. Bende gitmedim. Benim en son katıldığım düğün 1996 'da kendi sünnet düğünümdü. Ben sevmiyorum öyle düğündü halaydı örf adet kalabalık curcunayı. Anti-sosyal adamım herkes bilir. kına gecesi 8 de başlıcaktı. adam bulmuşlardır sanırım. 1 ay surat çeker sonra unutur dedim. Neyse unutmasada bi tarafımda değil zaten. Kardeşine yazıcaktım ama baktım yazılıma karşı korunuyor gibi duruyor. Gerçi mini elbise giymiştir diye merak etmiştim gidip bakcaktım ama bilgisayarım ağır bastı. Zaten burdan oraya araba yok. Git 3 kilometre gel 3 kilometre yürüme 45 dakika tek gidiş. Hava sıcak. Hiç sarmadı. Bende gitmedim. Annem gelince bir yığın laf eder şimdi. Bir daha olsa yine gitmezdim.

Yaşasın Anti-Sosyalizm.

• Bende gitmezdim şahsen.
  • İyi yapmışsın bende sevmem butür şeyler ölsem gitmem
  • sen geceleri oturup gündüz uyuyan arkadaş mıydın?

yoksa ben mi karıştırdım?

bende sevmiyorum böyle şeyleri pek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theozy -- 27 Haziran 2008; 20:55:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theozy

sen akşamları oturup geceleri uyuyan arkadaş mıydın?

akşam oturup gece uyumak nasıl oluyor ? akşam saat kaç oluyor ? gece saat kaç oluyor ? akşam oturup gece uyuyorsa gündüz ne yapıyor ? bu soruların cevaplarını istiyorum.
  • iyi etmemişsin ama ben de gitmezdim
    yav birbirimize çok benziyoruz
    geçenlerde bi yazı okumuştum eski okul arkadaşın senden lost istemişti falan sen de gelmesini istemiyordun o sen miydin?
  • quote:

Yanlış oldu. Sabah 7-8 gibi yatar akşam 5-6 gibi uyanır sabahlardım. Gerçi ÖSS'ye kadar öyleydi sonra ÖSS bozdu beni. Baya uğraştım eskiye dönmek için ama henüz tam dönebilmiş değilim. Normalde Sabah 8'e kadar uyanık durmam gerekirken şimdi gece 4-5 de uykum geliyor. Birkaç saat daha ileri almam lazım kendimi. Sabah Uyan Türkiye izleyip gündemi öğrenip öyle yatıyorum normalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

quote:

akşam oturup gece uyumak nasıl oluyor ? akşam saat kaç oluyor ? gece saat kaç oluyor ? akşam oturup gece uyuyorsa gündüz ne yapıyor ? bu soruların cevaplarını istiyorum.

hemende yakaladın ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theozy -- 27 Haziran 2008; 20:57:49 >

• bugün sis gitmezseniz yarın sizi kimse gelmez. İyi günlerinde yalnız bırakmamalıyız eş ve dostlarımızı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

iyi etmemişsin ama ben de gitmezdim
    yav birbirimize çok benziyoruz
    geçenlerde bi yazı okumuştum eski okul arkadaşın senden lost istemişti falan sen de gelmesini istemiyordun o sen miydin?

Hee o bendim. Gerçi beklediğim kadar kötü geçmedi. 1 saat durdu, durmadı gitti. Gerçi söylemiştim size sadece LOST için geliyor diye. çünkü yıllardır aramaz sormaz lost diyince atlayıverdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Yanlış oldu. Sabah 7-8 gibi yatar akşam 5-6 gibi uyanır sabahlardım. Gerçi ÖSS'ye kadar öyleydi sonra ÖSS bozdu beni. Baya uğraştım eskiye dönmek için ama henüz tam dönebilmiş değilim. Normalde Sabah 8'e kadar uyanık durmam gerekirken şimdi gece 4-5 de uykum geliyor. Birkaç saat daha ileri almam lazım kendimi. Sabah Uyan Türkiye izleyip gündemi öğrenip öyle yatıyorum normalde.

bendensin

• quote:

Orjinalden alıntı: ChrisLawyer

bugün sis gitmezseniz yarın sizi kimse gelmez. İyi günlerinde yalnız bırakmamalıyız eş ve dostlarımızı.

Annemin arkadaşının kızı Ne en yakın arkadaşım, ne de akrabam. Hem Ata Demirer'in bir sözü vardır "Niye vercen mi?". Dolaylısını söyleyim ama siz sözü direk algılayın çünkü bunu demek istedim.. Zor bir yola girerken ardından gelicek güzel günler düşünülür. Benim çıkarıma değil ise ne yapayım sevmediğim bir organizasyonda. Yani vermeyecekse niye uğraşayım. (Bkz: Ata Demirer)

Edit: Yanlış anlaşılmasın Ata Demirer'in sözünü evlenecek olana değil kız kardeşine ithaf ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 27 Haziran 2008; 21:05:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

bugün sis gitmezseniz yarın sizi kimse gelmez. İyi günlerinde yalnız bırakmamalıyız eş ve dostlarımızı.

Annemin arkadaşının kızı Ne en yakın arkadaşım, ne de akrabam. Hem Ata Demirer'in bir sözü vardır "Niye vercen mi?". Dolaylısını söyleyim ama siz sözü direk algılayın çünkü bunu demek istedim.. Zor bir yola girerken ardından gelicek güzel günler düşünülür. Benim çıkarıma değil ise ne yapayım sevmediğim bir organizasyonda. Yani vermeyecekse niye uğraşayım. (Bkz: Ata Demirer)

Edit: Yanlış anlaşılmasın Ata Demirer'in sözünü evlenecek olana değil kız kardeşine ithaf ediyorum.

İlerde de senin özel bi gününde yalnız bırakıldığın da anlarsın ne demek istediğimi.

• quote:

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CooL_

quote:

katılıyorum

ne güzel demişsiniz.
  • quote:

ne gelen olsun nede gideyim çokda tınalorjiyemişim dügünüde gidenleride,maholar gibi tepin dur.
  • pişmansın gitmediğine dürüst ol.... pişman değilim deme sakın:! pişmansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaman-Mekan

quote:

ne gelen olsun nede gideyim çokda tınalorjiyemişim dügünüde gidenleride,maholar gibi tepin dur.

Ben de buna katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.