Şimdi Ara

Yarın ablamın nişanına gitmeyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Sene önce de abimin düğününe de gitmemiştim.düğün saati ortadan kaybolup internet cafeye gitmiştim o zamanlar herkes peşimden koşuyordu kendimi rezil etmiştim bütün akrabalara.yarın da lys çıkışı eve dönmem gece dönerim eve.Var mı asosyalliği bu raddeye gelen acaba benden başka sizin aranızda.?

• Zamani gelince kendi nisanina da gitme tarzini benimsesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Zamani gelince kendi nisanina da gitme tarzini benimsesinler

Bir kadınla herhangi bir şekilde ilişki kurabilme ihtimalim olmadığı için dert değil benim açımdan
  • of of tek değilim oley.abimin düğününde kaçamadım ve zorla halaya alındım en zor anlarımı yaşadım ama ablalarımın düğün nişan söz kına ne varsa alayında bastım ps cafeye bulamadılar.bırak abi çekilmiyo o tür şeyler yeni nesiliz biz ne gereği var onlara ya ıyy.
  • ileri ki yaşlarında üzüleceğin şeyleri yapma. kimseyle konuşmasan, dans edip halaya katılmasanda kardeş olarak orada olman gerekir.
  • abin ne kadar üzülmüştür ablanda üzülcek kötü olcaklar yapma kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

ileri ki yaşlarında üzüleceğin şeyleri yapma. kimseyle konuşmasan, dans edip halaya katılmasanda kardeş olarak orada olman gerekir.

Yaşadıklarımın onda birini yaşasaydın böyle demezdin emin ol.insanlarla ikili ilişki kurabildiğim dh haricinde hiçbir yer olmadı son 4 senede.her gün yatıp kalkıp dua ediyorum lisenin bittiğini görebildiğim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapma bence. Ablanın nişanı berbat olabilir. Bu kadar asosyallik de iyi değil.
  • Asosyallikle pek ilgisi yok gibi,sanırım biraz sorunlu birisin,ben de senin gibi bir dönem çok umursamazdım teyze kızlarımın düğününe falan gitmemiştim ama sonra mallık ettiğimin farkına vardım,şimdi de pek gitmek istemiyorum ama gidip,görünüyorum ve 2-3 merhaba yapıp,oturup,geri evime dönüyorum. Ha seninkiler bir de abin ve ablan kesinlikle gitmelisin bence.
  • Sana benzeyen bir maket yap bari onu koy düğüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: Counte_of_MonteKristo

quote:

Bir kadınla herhangi bir şekilde ilişki kurabilme ihtimalim olmadığı için dert değil benim açımdan

Top musun?

Hayır ama insan olup olmadığımdan şüpheliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Asosyallikle pek ilgisi yok gibi,sanırım biraz sorunlu birisin,ben de senin gibi bir dönem çok umursamazdım teyze kızlarımın düğününe falan gitmemiştim ama sonra mallık ettiğimin farkına vardım,şimdi de pek gitmek istemiyorum ama gidip,görünüyorum ve 2-3 merhaba yapıp,oturup,geri evime dönüyorum. Ha seninkiler bir de abin ve ablan kesinlikle gitmelisin bence.

+1 zamanında biçok akrabanın kuzenlerin düğününe gitmedim mallık ettim. Git bi köşede otur kafana göre takıl.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

quote:

Top musun?

Hayır ama insan olup olmadığımdan şüpheliyim

Gidip gitmediğini yazda cevabı öğrenelim.

• git oyuna falan çıkma otur bir köşede 2 tane bira çak bakın dur
  • BANA ENİŞTE DİYECEKSİN
  • Bende 2 yil once anneminkine gitmemistim.

• Git belki para filan atarlar

• quote:

3 Sene önce de abimin düğününe de gitmemiştim.düğün saati ortadan kaybolup internet cafeye gitmiştim o zamanlar herkes peşimden koşuyordu kendimi rezil etmiştim bütün akrabalara.yarın da lys çıkışı eve dönmem gece dönerim eve.Var mı asosyalliği bu raddeye gelen acaba benden başka sizin aranızda.?

• Ayıp edersin.
  • hadi abin neysede ablana yapma bari .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.