Şimdi Ara

komsumuz esini aldatiyo galiba .ss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocasi gittikten 2 saat sonra 18 20 yasinda bi oglan geliyo kadin mutlu sekilde kapiyi aciyo sonra 2 3 saat sonra cocuk cikip gidiyo
    Kocasina soylesem mi ?
    Akrabasi falan mi ki bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çocuğun resmini çek. kadının sosyal medyadaki hesaplarına bak. yav kardeş. sanane. isteyen istediğini yaşar.
  • karışma sen
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Nie

• Komşumuz oluyo o bizim gomşumuz

Cuma gunu hhhııhg cuma gunu

Nedense diyesim geldi kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu duruma yazılacak tek şey:
    Sana ne?
    Sana ne?
    Sana ne?
    Sana ne?

Herkesin hayatına kimse karışamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane diyen arkadaşlara sesleniyorum Eşiniz sizi aldatsa komşunuz bunu görse söylemese daha mı iyi olur ? Ha ben genişim istediğiyle aldatsın başkasına ne derseniz eyvallah derim susarım.
    Sana gelirsek karışsanda karışmasanda iki ucu pislik değnek şuan, emin ol eğer aldatıyorsa söyleme ! kanıt lazım önce resim mi çekersin video mu sen bilirsin ama iyi bir ispatın olmalı, sonra ister git adama söyle ister karışma. 1 yuvayı yıkacağım diye dşünme kadın zaten yapmış yapacağını gerçekleri söyleyince mi suç olacak :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x-Large kullanıcısına yanıt
    Burası türkiye dostum.karın seni aldatıyo deyince adam önce seni öldürür sonra da gider karısını öldürür.Akraba olsa neyse komşun hakkında ne bilebilirsin ki.Evliliklerine sahip çıkamayan insanların namus bekçiliği bize mi düşer.belki kocası da işe diye çıkıp oynaşıyodur.Ne biliceksin

• iktidarsizlik.avi olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Burası türkiye dostum.karın seni aldatıyo deyince adam önce seni öldürür sonra da gider karısını öldürür.Akraba olsa neyse komşun hakkında ne bilebilirsin ki.Evliliklerine sahip çıkamayan insanların namus bekçiliği bize mi düşer.belki kocası da işe diye çıkıp oynaşıyodur.Ne biliceksin

tam ben yazacaktım. ağzına sağlık kardeşim. biz daha medeni toplum olamadık. olsaydık gitsin söylesin derdik.
  • O çocuk eve girerken bir şekilde resmini çek, bir şey yap işte ya da bir şekilde kesin doğruluğu olan bir not bırak. (Mesela adını öğren çocuğun ve ismiyle beraber bir not hazırla)

Sonra da posta kutularına at. Çok ciddiyim. Başka türlü işin içinden çıkamazsın.

• Bu bir iftiradır (ispatlanana kadar) . Eve giriyor olabilir ama gözünle yatarken onları gördün mü? Eğer görmediysen sadece eve giriyor diye aldatıyor yavtası yapıştırılamaz hele kocasına söylemek ayrı bir saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 30 Ocak 2016; 0:46:47 >
  • Söyleme cinayet işlenirse vicdan azabı çekersin... zamanla boşanırlar

• Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. İnsanların gizli şeylerini araştırmak kurcalamak doğru bir davranış değildir. Ancak illa bir şeyler yapman gerektiğini düşünüyorsan çocuk tam eve girerken dışarı çıkıp karşılaşmış gibi yapabilirsin, komşunuzla olan muhabbetinize gore o sırada ikisini aynı karede yakalanışken komşunuza misal, yeğeniniz mi diye sorabilirsin. Buna benzer bir yol izlerdim sanırım ben olsam.

• Yahu kadinin evine gireni taniyo musun? Tanimiyosun. Evin icinde ne yaptiklarini biliyo musun? Bilmiyosun. Peki kocasina ne diyeceksin? Kadin hakkinda iftira atacaksin. Belki o 18 yasinda dedigin cocuk o kadinin kardesi akrabasi. Bir de erkek olacaksin. Dedikoducu kadinlardan farkin yok yemin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

Yahu kadinin evine gireni taniyo musun? Tanimiyosun. Evin icinde ne yaptiklarini biliyo musun? Bilmiyosun. Peki kocasina ne diyeceksin? Kadin hakkinda iftira atacaksin. Belki o 18 yasinda dedigin cocuk o kadinin kardesi akrabasi. Bir de erkek olacaksin. Dedikoducu kadinlardan farkin yok yemin ediyorum.

Polyanna.avi

Hep kocası işe gittikten sonra geliyosa kesin akrabasıdır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Ocak 2016; 1:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

Yahu kadinin evine gireni taniyo musun? Tanimiyosun. Evin icinde ne yaptiklarini biliyo musun? Bilmiyosun. Peki kocasina ne diyeceksin? Kadin hakkinda iftira atacaksin. Belki o 18 yasinda dedigin cocuk o kadinin kardesi akrabasi. Bir de erkek olacaksin. Dedikoducu kadinlardan farkin yok yemin ediyorum.

Polyanna.avi

Hep kocası işe gittikten sonra geliyosa kesin akrabasıdır zaten

Yok boyle bir beyin ya.

Sinava hazirlandigim icin surekli ablamin evine gidiyorum. Ders calismak icin gittigimden dolayi genellikle gunduz saati oluyo. O evin gecimini saglayan enistemde dogal olarak gunduz saatlerinde evde olmuyor. Sizin mantiginizla dusunecek olursak hic tanimayan birisi tanimadigi bir insanin adini cikaracak.

• Allah kimseye yaşatmasın kötü bir durum aldatma varsa eğer

• neden burnunu sokma ihtiyacı duyuyorsun ki gider kocasına söylersin kocası gider vurur çocukta akrabası çıkar olay sana kalır bırak ne istiyorlarsa yapsınlar

• Milf olabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.