Bildirim
Komşular babama sigara içtiğimi söylemiş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yav he he _____________________________ -
Söyleseler ne olcak ya yapıyosun bari bişi arkasında durmayı bil he duramıyosan korkuyosan yapma ...
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jamaikalı santrafor
iftar sonrası direk dışarı çıkıp samsun tekel gibi sigaraları içerken görmüşler beni. yaşım 17. annem geldi sigara içiyomuşsun dedi uyanır uyanmaz yav he he dedim. akşam çıkarken nasıl yapacağım beyler
içerken bize mi sordun_____________________________ -
içtiğim sigara camel önemli olan salih amel
dersin olur biter
_____________________________ -
yav he he _____________________________
RIG: AMD RYZEN 9 5950X • ASUS PRIME B550 PLUS • DARK AQUAFORCE W362 • KINGSTON 64GB FURY 3600MT/S • ASUS PRIME RTX 5060 Ti 16GB • SAMSUNG 990 PRO 1 TB + SAMSUNG 980 1TB • Creative SoundBlasterX AE-5 PLUS • Beyerdynamic DT 770 PRO 250 OHM • ODYSSEY G9 49" 240Hz • HIGH POWER ELEMENT SMART 650W -
İçiyorsan git konuş bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu devirde içecek kadar zekiysen ne yapman gerekeni de biliyorsundur evlat. _____________________________ Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler