Şimdi Ara

Komşular babama sigara içtiğimi söylemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iftar sonrası direk dışarı çıkıp samsun tekel gibi sigaraları içerken görmüşler beni. yaşım 17. annem geldi sigara içiyomuşsun dedi uyanır uyanmaz yav he he dedim. akşam çıkarken nasıl yapacağım beyler

Orijinalden alıntı: jamaikalı santrafor

iftar sonrası direk dışarı çıkıp samsun tekel gibi sigaraları içerken görmüşler beni. yaşım 17. annem geldi sigara içiyomuşsun dedi uyanır uyanmaz yav he he dedim. akşam çıkarken nasıl yapacağım beyler

içerken bize mi sordun

RIG: AMD RYZEN 9 5950X ASUS PRIME B550 PLUS DARK AQUAFORCE W362 KINGSTON 64GB FURY 3600MT/S ASUS PRIME RTX 5060 Ti 16GB SAMSUNG 990 PRO 1 TB + SAMSUNG 980 1TB Creative SoundBlasterX AE-5 PLUS Beyerdynamic DT 770 PRO 250 OHM ODYSSEY G9 49" 240Hz HIGH POWER ELEMENT SMART 650W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve İçki içerken...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçiyorsan git konuş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.