Şimdi Ara

Okul müdürü maaşları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yıldır görevde olan bir lise okulu müdürü tahmini kaç Tl maaş alıyordur? İnternette birazcık araştırdım ama ordaki ücretler bana pek doğru ve gerçekçi gelmedi. Sizce 7 yıldır görevde olan bir lise müdürü ne kadar maaş alıyordur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3000-4000 arası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

3000-4000 arası
    İnternette araştırdığım zamanda bu rakamlar çıkıyor hocam. Ama arkadaşlarıma sorduğumda 6-7 rahat alır diyorlar emin olamadım ve sizlere sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 15 Kasım 2018; 11:46:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asgari ücret + ssk + yol + yemek + yatak + ısınma + mobil fatura + iç çamaşırı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ornegin yeni baslayan 9/1 derecesindeki bekar bir ogretmen aile, es yardimi almadan ek ders haric 3200 tl alirken emekliligi gelmis 35 senelik bir ogretmen ek ders haric 3800-4000 tl arasi maas alir. Aylik 15 saatten haric girdigi ek ders saatine gore 4500-5000 civari da toplam maasi olur. Bu ucretler ve maaslar ogretmenler icinde farklilik gosterir.

Akademisyen maaşları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okul müdürlerinin ülkemizde öğretmenlere nazaran çok yüksek maaş aldıkları gibi bir algı var. Halbuki gerçek böyle değil.https://isadresi.net/okul-mudur-maaslari/ gördüğünüz gibi maaşları hiç de yüksek değil. Belki bir tık öğretmenlerden daha fazla. Harici olarak ek derslere girmeseler zaten maaşları çok düşük seviyelerde kalıyor.

Orijinalden alıntı: Guest-1B6F58693

İnternette araştırdığım zamanda bu rakamlar çıkıyor hocam. Ama arkadaşlarıma sorduğumda 6-7 rahat alır diyorlar emin olamadım ve sizlere sormak istedim.

Alıntıları Göster
    3-4 sadece müdür maaşı. Aynı zamanda bazı derslere de giriyorlar ki (aslında girmiyorlar ama öyle gözüküyor) buradan da ek ücret alıyorlar. Belki aidattan da belirli bir pay alıyorlardır. Evet 6-7 rahat alırlar.

Sakarya Üniversitesi 2018 Girişliler Hukuk Fakültesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.