Bildirim
İNSAN NEDEN SİGARA İÇER?
Tudors Erkek 3'lü Paket Lacivert-gri-siyah Regular Fit Beli Bağcıklı Jogger Cepli Lastikli Paça Eşofman Altı-42282 Çok Renkli S Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/tudors-erkek-3lu-paket-lacivert-gri-siyah-regular-fit-beli-bagcikli-jogger-cepli-lastikli-paca-esofman-alti-42282-cok-renkli-117891050
dün paylaşıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keyif verici madde olduğu için. _____________________________
-
Gençlik çağında
Kendini bir yere ait hissetme dürtüsü ile_____________________________
-
insan birşeyler beklerken ya da bişiler yaparken boş kalıyor doldurmak istiyorsun bi şekilde _____________________________ de te fabula narratur! -
sinirden stresten içer bence alkol alıcagına sigara içerde efkarını dağıtır bir nebzede olsa
ben şahşen pasif içiciyim ama gerçektende ihtiyac duydugum zamanlar oluyor birisine kızdığımda falan_____________________________ -
Parayı çöpe atmaya çok meraklılar ya
_____________________________ -
hayatında 1 kere değilde birden fazla içseydin bunu sende anlardın . üzüldün durumlarda aç olduğun zamanlarda her türlü derdini anlatacak birini bulamadında birebir
peki bi insanın kendini bile bile zehirleyip parasını bitirmesine ne denir ? _____________________________ Windows -
Off canım çekti yaktım bir tane ?!
İşte tam olarak bundan ötürü, %90 psikolojik. İçmezsem ölürüm anlayışı var, vücut istiyor sigarayı tamam, ama aslında çoğu nedeni psikolojik.
Bırakılabilir mi? Pekala evet, kafalarında bitirirlerse çok basit bir şekilde. Ben içmiyorum, içene de karışmam, sadece etrafına zarar vermesin yeter.
EDIT: Demişim zamanında ama şimdi fosur fosur içiyorum
yine de siz başlamayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 26 Temmuz 2013; 17:35:16 >_____________________________ -
Neden içtiklerini ben de bilmiyorum
özentilik _____________________________ Bu son içtiğim sigaram, Yok başka bir numaram,Mercek işte kanar yaram anne!
Akta düşte saçlarıma, Karda yağsa dallarıma, Olsun annem böyle konuşma!
Ama oğlum aşk mı verdi kollarına
Gül mü döktü yollarına...
Yapma anne! Birde sen vurma! -

bi iki kere içtim tadına baktım ama sevmedim
bazı kişiler içiyormusun al içiyorsan çekinme iç dedi yok içmiyorum deyince neden içmiyorsun gibi saçma bir soru ile karşılaştım
Artistlik için. _____________________________ 
İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.
-
Bir kısmı özenti - bir kısmı keyif - bir kısmı derdinin devasını sigara sanıyor. Bir kısmı da içmek için içiyor. Belirsiz yani. _____________________________ 
MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver
Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder... -
Benimde istettiniz yaw _____________________________ Baylar ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensublar memleketi olamaz. En doğru ve en hakikî tarikat, medeniyet tarikatıdır. -
Birde sigara içmesini bilmeyip aptal aptal dudağında gezdirenlere ve milletten dal dilenenlere kıl oluyorum.. Zevki bir şey bu sonuçta,içiyorsan yanında taşıyacaksın..
Ben bir iki defa denemiştim sadece ama içmiyorum
özenti gençlik -
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Artistlik için.
ben sigara içmem ama sokakta şöyle cebinden çıakrıp zippoyla yakılan ve tüttürülen sigara çok artistik duruyo.
Bana içmek saçma geliyor ama içenlere saygılıyım.Ama sigara içmeye özendirecek tek insan Clint eastwood tur.
- kontrol kayıtlı sürekli tedavi raporu nasıl alınır
- 200 m2 arsaya kaç m2 ev yapılır
- verrutol kaç günde etki eder
- prompt mühendisliği nedir
- rekorlar kitabı
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler