Bildirim
Komşu kızı ne yapmaya çalışıyor?(Bittim ben ...)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Em onu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ciddi konu lutfen ya rezil mi oldum ben simdi?
Kız feminist mi hocam? -
Twitterinda oyle seyler paylasiyordu evet hocam.Ama bir sey yapmadim ya yemin ederim oylw biri degilim kalemi cekerken oldu
sordukları sorular nasıldı? kolay mıydı? zor muydu? sen anlatırken seni dinliyor muydu? nasıl çözeceğin hakkında yorumlama yapıyor muydu?
eğer sorular kolaysa ve sondaki iki soruma cevabın hayır ise o kızın asıl amacı soru sormak değildir aga. başka bir şeydir amacı. ve evet, büyük ihtimal bilerek dokunduğunu düşünmüştür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezil olmussun yarin butun apartman haftaya butun mahalle bu ay icinde de butun ulke seni konusacak.
Geçmiş olsun hocam şimdi bütün mahallenin gözünde tecavüzcü sapık oldunuz -
-
Whatsapptan ozur diliycem korkuyorum ama ne der ne soyler bilmiyorum
Hocam gulecek durumda degilim soguk soguk terliyorum ya
özür dileme moruk, zaten bu akbaba seni kötüye çıkartmak için fırsat arıyor. bush senior gibi "Bir yanlış yapıldı" de.
ciddiyim. "Yanlışlıkla oldu, isteyerek yapmadım. Niyetim o değildi" de ama sakın özür dileme. better to be safe than sorry demişler, boşuna dememişler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: porazo
Rezil olmussun yarin butun apartman haftaya butun mahalle bu ay icinde de butun ulke seni konusacak. -
Hocam cok kotu hissediyorum ama . Ne yapsam bilemedim
Bu meseleden mi gitmişler emin misin ?
Annen sana niye kızdı ? -
memesine falan dokanırsın anlarımda koltuk altına dokunmayı nasıl becerdin? -
hayır ya sakın yazma bi şey. unutulur gider bu olay. daha da olayla ilgili bi şey yazıp kurcalama durumu.quote:
Orijinalden alıntı: ayça_33
Whatsapptan ozur diliycem korkuyorum ama ne der ne soyler bilmiyorum -
Hocam bireyb geometriden soru getirmis cozerken benim siklari sert isaretleme huyum var isaretledikten sonra kolumu cektim orasina degdi .Kolum onundeydi onun
Feminist ise ya kendini yada kızı zebanilerin arasına at mahalleyi de patlatabilirsin
elim diyince avuçladın sandım boşver takam kafana olur böyle şeyler yarın birgün unutur gidersin sakın wp den falan yazıp büyütme kendi kendine kuruntu yapmaquote:
Orijinalden alıntı: ayça_33
Hocam bireyb geometriden soru getirmis cozerken benim siklari sert isaretleme huyum var isaretledikten sonra kolumu cektim orasina degdi .Kolum onundeydi onun
En Beğenilen Yanıtlar

Bence mesaj at ve durumu izah et çünkü ülke garip bir halde babası seni zank diye öldürebilir
|
Benzer içerikler
- neden kilo alamıyorum testi
- rüyalanmak nedir
- gözlükte odak noktası hatası nasıl anlaşılır
- plaka sorgulama ücretsiz
- üniversitede rapor devamsızlık sayılır mı
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X