Şimdi Ara

Komşu kızı ne yapmaya çalışıyor?(Bittim ben ...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben genellikle yks forumunda takilirdim cunku sinav senemdi.Bugün bir sey yasadim onu anlatip goruslerinizi almak istiyorum.

Üst komşumuzun kızı var adı Ayça soyadını vermiyim bulursunuz siz ayıp olur.Ben bufeye falan giderken bununla karsilasiyorum falan selamlasiyoruz bu kadar baska bi iliskimiz yok yani.Neyse bugün annesi bize geldi sinav nasil gecti falan diye .Kiz benden 1 yas kucuk bu arada o da bu yil girecek.Annem zorluyo iste beni gel bi selam ver ayip olur dedi.Elini optum alnima koydum .Kadin sonra Zahmet etme babasi ayni nasılsın ilk sinavin mi tarzinda seyler soyledi ovdu biraz.Sonra ben odama gectim kizi geldi 2 3 mat sorusu sordu yanlislikla elim koltukaltina degdi ama yanlislikla kolumu cekerken.Kiz sonra irkildi annesine biseyler dedi gittiler.Rezil oldum sapik mi saniyolar bunlar beni simdi annem de kizdi bana .

Arkadaslar son konusmamiz bu sekilde ne yazmaliyim lutfen ya soyleyin

WINX TUTUSUNCA EL ELE BULUTLAR UZERINDE Sihirli diyarlara uçarız
    Wiiiiiiiiiiinx
    Sihirlisin sen
    Wiiiiiinx
    Kızlar içinde
    Wiiiiiiiiiiiiiiinx
    Macera burcundansın winx
    Işık veya peri
    Winx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayça_33 -- 22 Temmuz 2018; 8:17:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Em onu

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi konu lutfen ya rezil mi oldum ben simdi?

• Kız feminist mi hocam?
  • Twitterinda oyle seyler paylasiyordu evet hocam.Ama bir sey yapmadim ya yemin ederim oylw biri degilim kalemi cekerken oldu

• sordukları sorular nasıldı? kolay mıydı? zor muydu? sen anlatırken seni dinliyor muydu? nasıl çözeceğin hakkında yorumlama yapıyor muydu?

eğer sorular kolaysa ve sondaki iki soruma cevabın hayır ise o kızın asıl amacı soru sormak değildir aga. başka bir şeydir amacı. ve evet, büyük ihtimal bilerek dokunduğunu düşünmüştür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil olmussun yarin butun apartman haftaya butun mahalle bu ay icinde de butun ulke seni konusacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam şimdi bütün mahallenin gözünde tecavüzcü sapık oldunuz
  • Kız buysa şansını denebelki olur o iş,kazara elim çarptı derdin de kalmaz

• Whatsapptan ozur diliycem korkuyorum ama ne der ne soyler bilmiyorum

• Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Hocam gulecek durumda degilim soguk soguk terliyorum ya

• özür dileme moruk, zaten bu akbaba seni kötüye çıkartmak için fırsat arıyor. bush senior gibi "Bir yanlış yapıldı" de.

ciddiyim. "Yanlışlıkla oldu, isteyerek yapmadım. Niyetim o değildi" de ama sakın özür dileme. better to be safe than sorry demişler, boşuna dememişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porazo

Rezil olmussun yarin butun apartman haftaya butun mahalle bu ay icinde de butun ulke seni konusacak.
  • Hocam cok kotu hissediyorum ama . Ne yapsam bilemedim

• Bu meseleden mi gitmişler emin misin ?
    Annen sana niye kızdı ?
  • memesine falan dokanırsın anlarımda koltuk altına dokunmayı nasıl becerdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayça_33

Whatsapptan ozur diliycem korkuyorum ama ne der ne soyler bilmiyorum
    hayır ya sakın yazma bi şey. unutulur gider bu olay. daha da olayla ilgili bi şey yazıp kurcalama durumu.
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Hocam bireyb geometriden soru getirmis cozerken benim siklari sert isaretleme huyum var isaretledikten sonra kolumu cektim orasina degdi .Kolum onundeydi onun

• Feminist ise ya kendini yada kızı zebanilerin arasına at mahalleyi de patlatabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ayça_33

Hocam bireyb geometriden soru getirmis cozerken benim siklari sert isaretleme huyum var isaretledikten sonra kolumu cektim orasina degdi .Kolum onundeydi onun
    elim diyince avuçladın sandım boşver takam kafana olur böyle şeyler yarın birgün unutur gidersin sakın wp den falan yazıp büyütme kendi kendine kuruntu yapma
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.